Batının İslama Bakış Açısı...
-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=102432396437178&ref=nf
bu videodan ... oldukça etkilendim.ama kadının düşündüklerine katılmıyorum kesinlikle... kadının anlattığı sonuçları doğuran şey islamın yanlış algılanmasıdır diye düşünüyorum ...
-
Hep ayni lafi demekten biktim :l
Siz ayni tavir icindesiniz inadina AntiFacebook!!!
-
TheColtfire hocam indirip baska bir yere atabilicek olsam atardım ama face den video indirmek zahmetli bir iş :S
-
Hocam bu kadın batılı değil, İslam ülkesinde İslam'ı en saydam haliyle yaşamış, daha sonra gittiği özgür bir ülkede (abd'ydi yanılmıyorsam) böyle tecrübelerini dile getirmeye başlamış. Yani bunu batının islama bakışı olarak sunmak yanlış olur, anlatılanlar birinci ağızdan İslam'ı yaşamış birisinden çünkü.
-
kadını hitabeti süper
iyi ezberlemiş yada olaya tek noktadan gayet düz bakmış.
-
Beline bomba bağlayıp masumları öldürenleri, gazeteci gibi masum sivillerin kafasını kesip sonra da bunu marifetmiş gibi yayınlayanları, kadınları bok yerine koyan zihniyetleri, temeblliğin bokunu çıkarmışları v.b........ dışardan görsen objektif olarak söyle sen ne düşünürsün??
-
bugün imana geldim abi :W oruç tutacam :W yorumsuz :W
-
islam'ı iyi tanımayan, islamın yanlış anlaşıldığı yerlerde olanları gören herkes aynı yerden bakar. izlemedim videoyu ama, şunu biliyorum ki, müslüman olmayanlardan çok daha ciddi önyargılar taşıyan dünya kadar müslüman var.. ve heryerde.. doğu batı kuzey güney..
-
videoyu izlemeden konuyu okumadan başlığa bakıp mesaj yazıyo herkes. ne meraklısınız bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya.
kadın islama dışarıdan bakan biri değil, islam ülkesinde yaşayıp sonradan batıya göç etmiş
-
Batının Müslümana bakış Açısı = Bizim köpeğe bakış açımız...
Bence yeteri kadar açıklayıcı
-
TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------Hep ayni lafi demekten biktim :l
Siz ayni tavir icindesiniz inadina AntiFacebook!!!
-----------------------------hoca izlemeyin direkt anasayfaya tıklayın o zaman.Tekrar diyorum bilgisayara karşı çıkan geri kafalılar gibisiniz.
Facebook bir gerçektir.Üye olmak isteybilirsin fakat antifacebook, facebook linki vermeyin gibi diretmelr yersiz.