Bayanlar Baylar Tüm Müridler Lütfen Yardım::.....

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EINSTEIN
    EINSTEIN's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Eylül/2003
    Erkek
    peki bi soru insan sevdiğini somut olarak nasıl belli eder... kupa kızı duygu bana sürekli aşkını bana ıspatla der bende bişey yapamam çünkü aşkın somut bir sıfatını kanıtını bulamam.. sence nasıl gösterilir aşk...????

    Albert EINSTEIN ..::BORAN::..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuPa_KiZi
    KuPa_KiZi's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Eylül/2003
    Dişi
    bende aynı şeyi yaparımss.. ıspatla diyorum . öncelikle onun üzülmesine izin verme.
    çılgınlık yap,sürpizler yap.içinden geldiği gibi davran : içinden ağlamak gelioysa onun yanında ağla,hiç bi kıs buna dayanamas,gülmek istiyosan beraber gülün.çoçuklar gibi koşun sokaklarda. biz öle yapıyorus

    Yalan Diyen Yalan Olsun Yüzü Gülmesin..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EINSTEIN
    EINSTEIN's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Eylül/2003
    Erkek
    bu söylediklerinin hepsini yapıyoruz.. 2. katta oturuyorlar diye tır la gittim kapılarına bir kucak gülü balkonuna attım. lapalapa kar yağarken biz parkta kaydırağa bindik... kaç saat karın içinde kapısının önünde yattım beni affetmesi için.. (ayrılmıştık o zaman)... neler yapmadım ki ablacım... (ablacım dedim diye kızma sakın akıl olarak üstün olduğun içindir)

    Albert EINSTEIN ..::BORAN::..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuPa_KiZi
    KuPa_KiZi's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Eylül/2003
    Dişi
    'neler yapmadım ki ablacım... (ablacım dedim diye kızma sakın akıl olarak üstün olduğun içindir) ' abla dediin için tşk ama akıl olarak üstün değilim

    kardeşim aklına gelen herşeyi yap onun mutluluğu için..keşke yapsaydım diye düşünürsün sonra. en azından tek tesellin bu olsun : 'elimden geneli yaptım'. o yüzden ona göre davran. bu bir savaş gibidir. aşkta ve savaşta silah yasağı yoktur herşey kullanılabilir.
    inşallah mutlu olursunuz.allah gönlünüse göre versin

    Yalan Diyen Yalan Olsun Yüzü Gülmesin..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuPa_KiZi
    KuPa_KiZi's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Eylül/2003
    Dişi
    Aşk'ı en güzel ne tarif edebilir? Tabi ki de şiirler. Peki şiiri canlandırmak kime düşer. Hayır okuyucuya ya da yazara değil. Bence şiiri en güzel canlandırabilicek sanat tiyatrodur. Oyuncu bir de duygu yüklüyse zaten izlediğiniz oyunun hiç bitmemesini istersiniz. Dünya üzerindeki en güzel duygulardan birisidir aşk. Şiirse onu nakış işler gibi dokur insanların kalbine; tiyatro da gözler önüne serer bu güzel serüveni. Fakat dikkatimi çeken bir şey var oyunlarda. Nedense hiç bir oyun mutlu sonla bitmiyor. Birbirini seven taraflardan birisi mutlaka hayatını kaybetiyor. Ya kızın babası asil bir kral oluyor, erkek fakir bir genç; ya da tam tersi. Ne hikmetse bir türlü bu iki genç birbirine kavuşamazlar. Peki neden hep böyle oluyor diye düşündünüz mü? Ben düşündüm ve buldum. Gerçek hayatta da kimse birbirine kavuşamıyor ki oyunlarda ya da şiirlerde kavuşsunlar. Tiyatro hayatı insanların gözleri önüne seren bir sanat dalıdır ve hayatta da hiç bir aşık birbirine kavuşamadığı için oyunlar hep kötü sonla bitiyor.Bana "Hadi canım ordan. Oturduğun yerden konuşuyorsun, çevremizde bir sürü birbirine kavuşmuş aşık var." diyebilirsiniz. Ama ben size şunu sormak isterim, çevrenizde birbirine aşık dediğiniz insanların hangisi acaba Leyla ile Mecnun, Aslı ile Kerem vs. kadar birbirlerini saf ve temiz olarak sevmekteler.

    AŞK. Üç harfli bir kelime gibi görünse de içinde ne anlamlar yatıyor. Yada bu illete kapılanlar için ne manaya geliyor bu üç harf. "Aradığım aşkı, gerçek aşkı buldum." diyen insanlar çok gördüm, duydum. Ama devamını getirebileni görmedim.

    "Başını iki elinin arasına almış, boşluğa bakan, sarhoş birisini görürsen bil ki o aşıktır."

    Komedi oyunlarının bile konuları aşk üzerinedir dikkat ettiyseniz. Çünkü aşk tiyatronun vazgeçemeyeceği konulardandır. İnce ince işleyeceği bir konu.

    Oyunlarda ki aşkları bizim yakalayamamamızın sebebi ise çok basit. Hani çok klasik bir laf vardır. "Devir artık değişti." işte bu söz herhalde size herşeyi ifade eder. İzlediğiniz o en büyük aşk oyunları hep 17. yy da yazılmış oyunlardır. Ozamanlar insanlar ne para pul, ne ekmek kavgası, ne de çıkar peşindeydik. Bazen o çağlarda yaşamayı çok istiyorum. Sebebi ise çok basit. Biraz düşünürseniz hepiniz kolayca bulabilir ve bana hak verirsiniz.

    Aşk hakkında yazıcak okadar çok şey var ki ne internethaberin bana ayırdığı web alanı yeter bunu yazmaya ne de benim ömrüm.

    Varın gerisini siz düşünün.

    Yalan Diyen Yalan Olsun Yüzü Gülmesin..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EINSTEIN
    EINSTEIN's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Eylül/2003
    Erkek
    abla daha yeni okudum yazdıklarını.. çok güzel yaaa... dün gece biraz duygu yüklendim ve ağladım gözlerim ağırlaştı uyuya kalmışım... bugün bir iş görüşmem var sonra Duygu'mun yanına gidecem abla. herşey için çok saol.... enişteye de selamlar...

    Albert EINSTEIN ..::BORAN::..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaLLeM
    SaLLeM's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Haziran/2003
    Erkek
    Einstein Bak Dostum Aranızdaki Mezhep Ayrımı Hiç Bir Şeyi İfade Etmez Eğer Aranızda Bir Sevgi VArsa Ve Her iki TArafıda Mutlu Ediyorsa BUna Kimse Müdahale Edemez Edenlerde Mutlaka Cezasını Görür Bu Konuyu KAfana TAkma Ve Sen Beraberliğine Devam Et Bu Geçen Seneler Sizi Bu Küçük Nedenlerden Dolayı Ayıramaz Eğer Sen Ayıracağına İnanıyorsan O zaman YApabileceğim Bir Şey Yok Ama Sanmıyorum Senin İnanacağını Sanmıyorum Nickindende Belli Zaten Sen BAşarılı ve İyi Kalpli Birisin Senin Bu Şekilde Yazıları Yazmana Gerek Bile Duymaman LAzımdı bence Çünkü Bunlar Senin İçin Bir Fasafiso Sen Seviyorsun, Kız seni Seviyor, Mutlusunuz, Beraberliğiniz Aynı Hızla Devam Etmekte. Bu İlişkiyi Bitirmeye Hiç Bir İnsanoğlunun Gücü Yetmez Senin Devamlı Arkandayım Sakın Davadan Vazgeçme Einstein Oke Sevgilerimle Dostum

    Sen seni bil sen seni, sen seni bilmezsen patlatırlar enseni :))
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLginc
    iLginc's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Temmuz/2002
    Erkek
    tek bir soz diyorum kizla evlenceksin annesinle deil sen tam gaz ilerle

    ahmet cakar'in hastane de muhtemelen sarf ettigi sozler "simdi doktor bey size birkac sorum olacak. biiirrr kac kursun yedim ikiii senin doktorluk belgen nerdee uccc sen neden oyle tip tip bakiyorsun aptallik mi var sende bakin dikkat buyrun aptalsiniz demiyorum aptallik mi var diyorum"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EINSTEIN
    EINSTEIN's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Eylül/2003
    Erkek
    baba saolasın bea... evlenecem... pazar günü söölicem kısa... evlenelim diyecem... ve salı günü sadece babamın haberi olacak nikah kıyacam.....

    Albert EINSTEIN ..::BORAN::..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Kayıt Tarihi: 10/Mayıs/2003
    Erkek
    tam gaz!
Toplam Hit: 6747 Toplam Mesaj: 38