folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bayrağıma Hakaret



Bayrağıma Hakaret

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanskaans
    kaans
    kaans's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Aralık/2003
    Erkek
    İngiliz The Guardian gazetesi, Türkiye'deki Kuzey Irak'a operasyon ve cumhurbaşkanlığı seçimi tartışmalarına değinerek, "Asıl mücadele Türkiye'nin içinde, sınırlarında değil" diye yazdı.
          Guardian yazarı Jonathan Steele, yorum yazısına, "Boğaz boyunca, çirkin rüzgar değirmenlerini andıran yüksek direklerde dev kan kırmızısı bayraklar dalgalanıyor" diye giriş yaparak, bunun nedenini, AKP'nin milliyetçiliğinin sorgulanmasına bağladı.
          Kuzey Irak'ta operasyon yapılması tartışmalarını da bu bağlamda değerlendiren Steele, "Ordu, ana muhalefet partisi ile işbirliği içinde İslamcıları zayıf ve vatanseverlikten uzak göstermeye çalışıyor olabilir" dedi. Steele, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan şimdiye kadar direndi ve bu hafta cesur bir şekilde, Irak'taki her bir PKK militanına karşılık Türkiye içinde 10 militan bulunduğunu söyledi, mücadelenin Türkiye içinde yapılması gerektiğini belirtti" diye yazdı.
          Cumhuriyet Mitingleri'nin, "Türkiye'nin İslamcılarla demokratlar arasında bölünmüş bir ülke olduğu gibi yanlış bir imaj verme olasılığı" bulunduğunu belirten Steele, AKP'nin Türkiye'nin laik kurumlarını rahatsız edecek hiçbir şey yapmadığını savundu.
          AKP'nin Kürt meselesinden Ermeni sorununa kadar birçok konuda tabuları yıktığını, daha Avrupalı ve küreselleşme yanlısı olduğunu öne süren yazar şöyle devam etti:
          "Türkiye'de asıl mesele, Kemalizmin modernleştirilmesinin mümkün olup olmadığı. Laikler, tekrar ilerici ve açık görüşlü bir parti oluşturup, sırtını askere yaslamayan bir şekilde İslamcılarla mücadele edebilecek mi?"

    Yazarın mail adresi: j.steele@guardian.co.uk


    Software Developer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2003
    Erkek
    O bayragin sopasi dedelerinin gotune girdi ya ordan acilari var :) ,takmayin boyle seyleri...919 da biz gereken cevabi vermisiz onlara ,istedikleri kadar urusunler :) ...herkse birey olarak ulkesine karsi sorumluluklarini bilsin yeter..bizim bunlarla kaybedecek vaktimiz olmamali...biz bu ulkenin gencleriysek ulkemizi bilim basta olmak uzere her alanda ilerletmemiz gerekir...onun icin surekli calisma modunda olmaliyiz...iki tane makale yuzunden sinirlenmemek gerekir.

    Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Eylül/2005
    Erkek
    dün bazı net gazetelerinde gördüm, ibneler bu yazıyı eklemişler, hiç bayraga yapılan hakaretten bahseden yok,çıldırdım a.g, ulan en ufak bişeyde ortalıgı ayaga kaldıran basına noldu, nie kimse cıkıp ne yazıolan burda demio, o orspu cocuuu ingilize bi suikast lazım ;) lavuk a.g
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ağustos/2005
    Erkek

    ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    O bayragin sopasi dedelerinin gotune girdi ya ordan acilari var :) ,takmayin boyle seyleri...919 da biz gereken cevabi vermisiz onlara ,istedikleri kadar urusunler :) ...herkse birey olarak ulkesine karsi sorumluluklarini bilsin yeter..bizim bunlarla kaybedecek vaktimiz olmamali...biz bu ulkenin gencleriysek ulkemizi bilim basta olmak uzere her alanda ilerletmemiz gerekir...onun icin surekli calisma modunda olmaliyiz...iki tane makale yuzunden sinirlenmemek gerekir.
    -----------------------------

    bukadar :)


    ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Mayıs/2007
    Dişi

    Bilinen efsaneye göre, 1. Kosova Savaşı sonrasında; Türk askerlerin kanının bir çukurda toplanması sonucunda; Ay ve Yıldız'ın yan yana gelmesi ile oluştuğu söylenmektedir.

    Yapılan tüm varsayımlar arasında, 1. Kosova Savaşı'nın sebep olması en büyük imkânlardan biridir, lakin bu savaş tarihinin akşamında gökyüzünde Jüpiter ve Ay yan yana nadir anlarından birini yaşamıştır.

     ama onların böyle bir hikayesi yok üç beş cizgiyi bir araya getirip bayrak yapmışlar


    Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ocak/2006
    Erkek
    ahh Osmanlı ahh biraz barbar olsaydın bu götoğlanları konuşabilirmiydi böle şeyler.

    ... sorcerer & musket ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    untouchables
    untouchables's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    işte ingiliz amk veletlerininde ülkemizde izlediği derin siyaset bu zaten.önce  işgale yeltendiler arkalarına bayrak direği girdi.(arkadaşın tabiriyle).şimdide geçmişimize düşman etme politikaları ,siyonizm faaliyeti ,ülkemizde baya iyi maya tuttu maalesef.kürt-türk,alevi-sünni,laik-demokrat vs.vs.  yav bu millet 1000 yıldır beraber yaşamadımı?  neden öceden yoktu bunlar,şimdi var?  siyonizm oyunlarına gelmeyelim.bu ingilizler çok g*t veren ,şerefsiz bir millettir.korkunç siyasetleri vardır.

    You set up her pickle which you loved
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2005
    Erkek

    Türkiyeye gelen teröristlerin Iraktan geldiğini bilmeyen ya da bilmek istemeyen kuyruk acısı olan ezik zihniyet : )

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Eylül/2005
    Erkek

    it ürür kervan yürür

     


    Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    para ? bu adam para için karısını yatakta ciktirir tabi karısı varsa yoksada kendi bölgesini kodumun zibidisi

    ey salak yazar biz her türlü geçmişimizle yüzleşmeye hazırız sizin gibi siyonist işgalci değiliz kendi bklarını temizlesinler önce 


    Aldananlar aldanmaktan zevk aldıkları için hile ortaya çıkmıyordu Tolstoy
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickimvar
    nickimvar's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Nisan/2007
    Erkek
    arkadaslar ister kızın istger sövun adamın yazdıklarnın buyuk cogunlugu doru bayrak edebiyatı ile bayrak milliyetciliği ile bizi bölmek istiyorlar ki bunu anlamak cok zor deil bayrak edebiyatı bayrak milliyetciliği yapanlara bakmak yeterli sanırım bayrak eger kutsalların yoksa bir bez parcasıdır biz bu kutsalları elimizde tutmalıyız bayragımızı iki tane capulcu milliyetci ulusalcıya kaptıracak deiliz ki zaten onlarında kapmak gibi bi amacı yok oyunu kurallarına göre oynuyorlar aynı dogu perinçek misali bir zamanlar apoya gul veriyordu şimdi amansız bir pkk dusmanı oldu cktı dikkatli olalım...
Toplam Hit: 1730 Toplam Mesaj: 11