folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bebeklerin Çok Uyuması Hakkında



Bebeklerin Çok Uyuması Hakkında

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Ağustos/2005
    Erkek

    sa. tamam derin konu değil ama en uygun burayı bulabildim; "insana dair herşey" olduğu için (;

     

    arkadaşlar bilirsiniz bebekler gece gündüz bol bol uyurlar. bunu hep merak etmişimdir bu kadar saat nasıl uyuyabiliyorlar acaba diye düşünüyordum. bende yeniden doğdumya bende bol bol uyuyorum (: sebep olarak şöyle diyeyim; normalde hani halı saha maçı yaptığımız gece nasıl uyuruz, yada çok çalıştığımız çok yorulduğumuz günde gece fena uyuruz, bebeklerde yeni doğdukları için tüm kaslar daha 0 km bebekler hareket ettikçe kaslar git gide gelişiyor bu gelişme aşamasında çok yoruluyorlar doğal olarak çok yoruldukları için çok uyuyorlar. şöyle örnekleyim; benim kazam sonucu beyin kanaması geçirmem sonrası sol ayağımı dizden bükmüşüm bir sene öyle kalmışım daha bilincim yokken ayağıma kas gevşetme ve kas uzatma ameliyatları olmuşum anca öyle açabilmişler. eh bu kadar ameliyat ve tantana geçir ve bir sene yat kaslar erimiş ben kendime geldikten sonra sol ayağımın üstüne hiç basamıyordum taşıyamıyordu ayak beni. sağ ayağımı kaldırmaya niyetlendiğim andan itibaren titremeye başlıyordu. bu sadece sol ayak kısmı vücutta nerde nasıl kaslar var hepsini tek tek test ettim (: hepsi gelişme sırası nasıl tatlı tatlı kaşınıyordu. bu gelişme sırası gece 10 civarı uyuyordum 2 dakika sonra sabah oluyordu (: sabah namazı sonrası gene uyuyordum 10-11 civarı kalkıyordum. bu durum hep böyle devam ediyormuş. hala bile bu kadar olmasada gene çok uyuyorum.

     

    sizlere genel kültür bilgisi olsun (;

    ajan1111 tarafından 22/Oca/21 19:26 tarihinde düzenlenmiştir

    Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı

    Sa. tamam derin konu değil ama, en uygun burayı bulabildim; "insana dair herşey" olduğu için (;

     

    arkadaşlar bilirsiniz, bebekler gece gündüz bol bol uyurlar. bunu hep merak etmişimdir, bu kadar saat nasıl uyuyabiliyorlar acaba diye düşünüyordum. ben_de yeniden doğdum ya, ben_de bol bol uyuyorum (: sebep olarak şöyle diyeyim; normal'de hani halı saha maçı yaptığımız gece nasıl uyuruz, yada çok çalıştığımız, çok yorulduğumuz gün'de gece fena uyuruz, bebekler_de yeni doğdukları için tüm kaslar daha 0 km, bebekler hareket ettikçe kaslar git gide gelişiyor, bu gelişme aşamasında çok yoruluyorlar, doğal olarak çok yoruldukları için çok uyuyorlar.

    şöyle örnekleyim; benim kazam sonucu beyin kanaması geçirmem sonrası sol ayağımı dizden bükmüşüm, bir sene öyle kalmışım. daha bilincim yokken ayağıma kas gevşetme ve kas uzatma ameliyatları olmuşum, anca öyle açabilmişler. eh bu kadar ameliyat ve tantana geçir, ve bir sene yat, kaslar erimiş. ben kendime geldikten sonra sol ayağı'mın üstüne hiç basamıyordum, taşıyamıyordu ayak beni. sağ ayağımı kaldırmaya niyetlendiğim andan itibaren,  titremeye başlıyordu.(titreyen Sol ayağın mı, Sağ ayağın mı? yoksa bacakların mı?)

    bu sadece sol ayak kısmı vücutta nerde nasıl kaslar var hepsini tek tek test ettim (: hepsi gelişme sırası nasıl tatlı tatlı kaşınıyordu. bu gelişme sırası gece 10 civarı uyuyordum 2 dakika sonra sabah oluyordu (: sabah namazı sonrası gene uyuyordum 10-11 civarı kalkıyordum. bu durum hep böyle devam ediyormuş. hala bile bu kadar olmasada gene çok uyuyorum.

     

    sizlere genel kültür bilgisi olsun (;

    benim okuduğum, vücut uyku(özelde dinleme) hâlinde, hücreleri yenileme, iyon'ları dengeleme hâline geçiyor. sadece kas'larda da değil, diğer doku, organ, hücrelerde de böyledir kuvvet'le mu'htemel'en. ^^`

    ama, ihtiyar'lar da çok uyuyor, ancak kasları gelişmiyor. hattâ, kas kaybı oluyor, uzun süre yatınca. 

     

    RitmFarbRacourci tarafından 23/Oca/21 15:20 tarihinde düzenlenmiştir

    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Ekim/2016
    Erkek

    Bebekler vücut üretiyor yahu. Çok kalori harcıyorlar


    0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
Toplam Hit: 658 Toplam Mesaj: 3
çok uyumak