Behzat Ç. - Seni Kalbime Gömdüm
-
Geçtiğimiz dönem alışılmışın dışında bir sezon finali olan Behzat Ç. - Bir Ankara Polisiyesini takip eden arkadaşlara müjde ! Behzat Ç. - Seni Kalbime Gömdüm ile 28 Ekim'de sinema severler ile buluşmaya hazırlanıyor.
Filmin Senaryosunda Emrah Serbes'in imzası bulunmakta. Filmin yönetmeni ise Serdar Akar.
Behzat Ç. (Erdal Beşikçioğlu) ve filmin ana karakteri olan Harun (Fatih Artman), Hayalet (İnanç Konukçu), Akbaba'ya (Berkan Şal) filmde Tardu Flor'un kurbanlarını kazdığı çukurlara gömüp polisden geçmişin intikamını alanRed Kit, Cansu Dere olay yeri inceleme amiri ve Hakan Boyav, kendini Kolsuz Ahmet sanan Süleyman rolünde eşlik ediyor.
Zengin bir oyuncu kadrosuna sahip Behzat Ç Seni Kalbime Gömdüm sinema filminde ayrıca Ege Aydan, Canan Ergüder, Hazal Kaya, Ayda Aksel, Rıza Kocaoğlu, Tolga Tekin, Nihat İleri gibi usta oyuncularla farklı bir Behzat Ç hikayesi sunuluyor.
Özet: 28 Ekimde Behzat Ç. sinema filmi çıkıyor.
KAYNAK : Behzat Ç Sinema Filmi
-
aşk filmi olmasın sakın
-
hiç şaşırmadım :D
-
Azcık tutan bi şeyin bokunu çıkartmakta üstümüze yok.
-
ismini niye değiştirdiler onu anlamadım. son harfiyat iyiydi.
-
Tardu Flordun, bunlarda katil rollerine tam adamını buluyorlar ha.
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Aynen hocam. Nejat İşler'de cuk oturmuştu.
-
konpi bunu yazdı:
-----------------------------Bu seriyi okuyup senelerdir böyle birşey bekleyenler ne olacak peki ? Bu seri kurtlar vadisi ve diğer önce dizi sonra sinema filmi olan yapıtlardan farklı hocam. Bunu izleyen belirli bir kemik kitle var ilk bir kaç bölüm haricinde rating sorunu olmadı umarım gişe sorunu da olmaz.
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
konpi bunu yazdı:
-----------------------------Bu seriyi okuyup senelerdir böyle birşey bekleyenler ne olacak peki ? Bu seri kurtlar vadisi ve diğer önce dizi sonra sinema filmi olan yapıtlardan farklı hocam. Bunu izleyen belirli bir kemik kitle var ilk bir kaç bölüm haricinde rating sorunu olmadı umarım gişe sorunu da olmaz.
matr0x bunu yazdı:
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Aynen hocam. Nejat İşler'de cuk oturmuştu.
-----------------------------Ercüment, Türk dizilerinin görmüş olduğu en psikopat karakterlerden biridir hocam :D
-
Nejat İşler'i ben seviyorum zaten ya. Çok iyi oyuncu bariz.
-
Behzat baba akar,