Beyaz Hoca Belediye Başkanı Oluyor

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ekim/2008
    Erkek

    Bu başlığı aslında güncel konulara açıcaktım ama tahribatın geyiğe sarma potansiyelinin bilincinde olduğum için burda karar kıldım.

    Şimdi gelelim asıl konuya.İlgili haber "internethaber.com" sitesinden alıntıdır.  Okuduktan sonra haber sizin arkadaşlar :)

     

    " Beyaz Hoca belediye başkanı oluyor. Çok ciddiyiz. CHP onu Esenler'den aday gösterecek. Araya adamlar konup, ağzı aranmış. Beyaz Hoca'da bu işe dünden razıymış..."

     

    Yerel seçimlere yaklaşırken CHP büyükşehirlerdeki adaylarını belirlemeye başladı. Gürsel Tekin’in il başkanı olmasından sonra hareketli günler geçiren İstanbul il örgütü, 22 ilçedeki adayını belirledi.

    Trabzonsporlu futbolcu Lemi Çelik’i İstanbul Güngören belediye başkan adayı yapan CHP, kamuoyunun yakından tanıdığı bir başka ünlü ismi ise Esenler’den aday göstermeye hazırlanıyor. İlahiyatçı profesör Zekeriya Beyaz, CHP’nin İstanbul Esenler belediye başkan adayı oluyor.

    İstanbul il yönetiminin Zekeriya Beyaz’a adaylık teklifinde bulunacağı öğrenildi. Beyaz, “Henüz resmi bir teklif gelmedi. Önceki gün bazı arkadaşlarım aracılığıyla bir yoklama yapıldı” dedi. AKP’ye muhalif olduğu için büyük sıkıntılar çektiğini belirten Beyaz, “Muhalif olduğum için iki yıldır bana yapmadıklarını bırakmadılar” dedi. 

     

     


    Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 04/Mart/2007
    Erkek

    sende yedin öyle mi:)

    gerçi belkide doğrudur baykalın işi:) 

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek
    baykal acıla acıla hangar gibi oldu serefsizim.. :D

    NesTo | same shit diffirent asshole
Toplam Hit: 1317 Toplam Mesaj: 3