Beyler Bi Bakın ...
-
azönce farkettim hacklenmişmi yoksa banamı öyle geliyor...
http://www.facebook.com/group.php?gid=96812253475&ref=search&sid=1727066211.3395230760..1 (ATATÜRK'le ilgili bi grup)
grubun adı : " M. Kemâl ATATÜRK Dünya liderimiz için 6 milyon olan OBAMA'ı geçelim "
... çözümü olan varmı ? ...
-
Tahminimce Cyber-Warrior taktiği uyguluyorlar.
Önce sayfa açıyorlar belli bir üye sayısına eriştikten sonra kendi açtıkları sayfayı heykliyorlar :D
Cw'cilerde peygambere hakaret eden site açıyordular sonra heykliyodular :D
-
hekleyenler pkk yandaşları ... düzeltmenin bi yolu varsa iyi olur ...
-
sanırsam yok hacım sadece o grup'u kapattırmak olur sanmıorm düzeltilebilceğini yani
-
Bu tarz şeyler şöyle oluyor ki.Böyle coşkulu isimlerle grup açılıyor üye toplanıyor ve satılıyor.Bi kaç yerde daha görmüştüm belli hitin üstündeki gruplar ii para ediyor.Alan insan da bu hale getirebiliyor yani kendi açıp yapsa da olur da bölesi de var çok fazla.
-
saçma xD yukrdaki arkadaşın dedii gibi olabilir: belirli bir üye sayısı sora kendisi kapatıodur. xd kendlerini tatmin ediolr
-
Şikayet edin

-
Grubun Kapatılması için belli bir şikayet sayısına falan mı ulaşmak gerekiyor ?
-
la aga biri bişey yapsın aq ya...
-
herkez sikayet etsin.
-
arkadaşlar facebook sayfası şuan düzelmiş ... şuan üye sayısı da dibe vurmuş ... konuyu açan kişi olarak bunuda bilmeniz gerektiğini en azından konunun son mesajı olarak yazmam gerektiğini düşündüm ...
ama bundan sonra davet edildiğim grubun sayfası hacklendiğinde beni o gruba davet eden arkadaşımın hayatta kalma şansı bu olayla birlikte iyice azaldı :) ...