folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bi İçecek Hakkında [Burn]

Bi İçecek Hakkında [Burn]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Yaw ben marketten burn diye the cocacola company bi içecek aldım. Susuzluktan başladım içmeye açıkçası çokta hoşuma gitti neyse...

Bitirdikten sonra kutuyu okudum üzerini 'alkol ile birlikte içilir' yazıyordu... iyi alkol yok içinde dedim ama içtikten sonra biraz laklaklıyordum. Sonra üstünde 18 yaşından küçüklere satılmaz diye bir yazının olduğunu fark ettim... Hemen indeksine baktım. Alkol diye bişey var yazmıyordu ama E330 bilmem ne gibi şeyler vardı...

Anlatmak istediğim arkadaşlar acaba bu burn'un içinde alkol varmıydı :s

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

kutunun üstünde yazar zaten varsa.

e330 fln kanserojen madde : )) bişi olmas ondan :DD 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek
    yok hoca onun içinde alkol yok... e330 da koruyucu madde... içecegin uzun sure hosaf olmadan durmasını saglamakta
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

ayrıca orda alkol ile icilir yazmıodur ben pek sanmıorum

enerji içeceklerinin hiçbiri alkol ile alınmamalıdır carpar adamı oyuzden yasakları ciğneyip biz vodka enerji dediğimiz olayı gerceklestirioruz

seni carpmasının sebebide fazla enerji olabilir sonuc itibariyle burn enerji içeceğidir redbull giibi

delimiyim ben?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yedigin elmadan patatesten tutta, ekmege kadar icinde alkol muhteviyati vardir. istersen arastirabilirsin.  

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Alkol yağların da yapı taşıdır...

Bkz: Organik Kimya 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

Yaw ben marketten burn diye the cocacola company bi içecek aldım. Susuzluktan başladım içmeye açıkçası çokta hoşuma gitti neyse...

Bitirdikten sonra kutuyu okudum üzerini 'alkol ile birlikte içilir' yazıyordu... iyi alkol yok içinde dedim ama içtikten sonra biraz laklaklıyordum. Sonra üstünde 18 yaşından küçüklere satılmaz diye bir yazının olduğunu fark ettim... Hemen indeksine baktım. Alkol diye bişey var yazmıyordu ama E330 bilmem ne gibi şeyler vardı...

Anlatmak istediğim arkadaşlar acaba bu burn'un içinde alkol varmıydı :s

İçinde alkol yok birilerinin mevyenin sebzenin içinde mevye var demesi doğru var ama bu sanayi ürünü rafinile edilip çıkıyor yani içinde alkol olması ve bunu bir tüketici ispatlarca coca cola yı baya sarsar E330 dediğinde sitrik asit düzenliyicisidir. bisküvilerden hazır çorbalara kadar herşeyde vardir bu madde ürünün bozulmasını engeller normalde bir pasta 2 günde bayatlıyosa ve sanayi üretimi olan 1 yıl dayanıyorsa bir sebebi olmalı değilmi :)

Evet Amele E330 Kansorejen maddedir onun için belirli dosda koyarlar Onun için son zamanlarda çıktı Tvlerde %100 doğal meselesi :) 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Peki neden 18 yaşından küçüklere satılmaz yazıyordu?

Ve yazmasına ramen neden bana sattılar :s Söz konusu içeceğin kutusu:

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    kafadan 2.5 3 ytl para verdin :d bence sen bunu meraktan aldın yoksa susayan adam gidipde burn almaz coca cola alır ne bilm baska icicek alır demi ama :)

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:

Peki neden 18 yaşından küçüklere satılmaz yazıyordu?

Ve yazmasına ramen neden bana sattılar :s Söz konusu içeceğin kutusu:

her 18 yaşından küçüklere satılmayacak tekel maddesi olması zorunda değil içinde yüksek kafein bulunduğundan dolayı kalbi yoruyo ilerleyen zamanlarda kalp yetmezliğine yol açıyor 18 yaşından küçüklere nasıl kahve yasaksa buda yasak

tenekeyi koymana gerek yok yıllarca içtim bir gün 2 tane içip spor salonuna gittim nalları dikiyordum sonra içmedim hiç 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    O Golf topu mu ? : )    : )

"Less is More"
Toplam Hit: 1623 Toplam Mesaj: 11