Bilgisayarın Açılış Şifresini Kırmak Nasıl Oluyor
-
arkadaşlar halaoğlunun abisi askere gitti bilgisayara şifre koymuş tarihi eser bi bilgisayar 5 yıllık kimseyede söylemiyor şifresini vermiyor
şifresiz otomatikmen kısa bi yöntemle giriş varmı var ama bunu bilenler varmı staj yaptığım yerde adam açmıştı keşke öğrenseydim diyorum
yardım arkadaşlar
-
nasıl şifre koymuş ? biosdan şifremi yoksa xp şifresimi ?
bios ise bios pilini çıkar beş dakka falan bekle veya anakartın olduğu yerde bi tane kablo var onu çıkarıp yerine takıyorsun. xp şifresi ise bilgisayar başlarken shift tuşunu basılı tut güvenli kipte başlat denetim masasına gir parolayı kaldır bilgisayarı yeniden başlat. admin şifresi ise aşağıdaki yönergeleri izle
Active@ Password Changer 2.1
Nt sistemlerdeki administrator ve user hesapların şifrelerini sıfırlar[İptal eder]..Desteklediği sistemler: Windows XP 2003 2000 NTDesteklediği dosya sistemleri:FAT16, FAT32, NTFS, NTFS5
KULLANIMI:
1-)Bir sistem disketi hazırlıyoruz.(Disket simgesine sağ tıklayıp; Biçimlendir>MS-DOS Başlangış disketi>Başlat)
2-)İndirdiğimiz dosyayı (PWDCHNG.EXE) diskete kopyalıyoruz.
3-)Bu disketle bilgisayarı başlatıyoruz.Bilgisayar Dos ortamında açıldıktan sonra komut satırında PWDCHNG yazıp Enter e basıyoruz.
4-)Gelen menüden 1’i seçip, windows’un kurulu olduğu partition (sürücüyü) seçiyoruz.C ise seçim 0.
5-)Sam dosyasını bulunca,sıfırlamak istediğiniz kullanıcıyı seçmenizi isteyecek.Seçimi yaptıktan sonra
Onay kısmına (Would you like to Reset this User’s password? []), Y diyip işlemi bitiriyoruz. Kolay gelsin...Download : http://uploaded.to/?id=tdevuy
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=36282
-
tamam şimdi bu teknik işe yarar sanırım deneyecez ben yazıyım kağıda kimse yokken deniyim
-
Administrator şifresi koymadıysa kurulum sırasında, yine basit bir yolla sistemi açabilirsin. Şifre isteyen açılış ekranında ctrl+alt+delete e bas 2 defa ard arda. Sonra çıkan ekranda kullanıcı adına Administrator yazıp enterla. Umarım admin şifresi koymamıştır. Bu arada fazla merak iyi değildir haberin olsun:D
-
hımm tamam doğru diyosun kurd olmak bazen kötü sonuçlar doğurur farkındayım
-
Bak sana cok kolay bir yöntem soyleyim:D Arkadaslarim oyle giriyo.. babalari sifre koyarlarsa
Simdi bilgisayari actiginda hemen F8 düymesine bas account acilana kadar.. ve sifresiz girebiliyorsun..
-
pc açılırken xp logosu gelmeden önce f8 bas çek elini işletim sistemi seçenekleri çıkacaktır burdan en yukarıda güvenli mod diye bir kısım var ordan giriyorsun ve administrator da şifre yoksa ki büyük ihtimalle olmayacaktır ordan güvenli moddan girip başlat/denetim masası/kullanıcı hesaplarından şifreyi değiştirebilirsin olmazsa söyle bir kaç yazılımn vardı kırmak için direk cd den bot edip kırabiliyorsun.
-
Çaktırmadan yapması lazım bence. O yüzden şifreyi kırınca eski haline getiremeyecek. En iyisi admin şifresini kırmak bu sayede pc nin sahibi çakmamış olur durumu.
http://www.lostpassword.com/windows-xp-2000-nt.htm?utm_source=petri&utm_medium=banner&utm_content=v1
işe yarar bir programa benziyor.
Al buda linki http://rapidshare.com/files/25299993/Windows_Key_Enterprise_7.9.2141.iso cd ye çekip işine bakarsın. Önce bi antivirüs taramasından geçir ama yine sen.
Not: Bu programı admin şifresi koyduğunu varsayarak veriyorum. Zaten koymamışsa şifre bi önceki mesajımda belirtmiştim yapman gerekeni. Kolay gelsin;)
-
teşekkürler hacılar
-
bunları yaptıktan sonra o bilgisayar açılmıyosa bilgisayarla bilrlikte kendini camdan at :D
-
ms-dos ta ac pc yi ve aynen yaz-------------- net user administrator *---------- bunu yazınca senden yeni bi şifre isteyecek bu kadar.------------- ama bu kullanıcı yoksa ve diğer kullanıcı adlarını bilmiyorsan: net user biisimyazburaya /add sonra------------ net localgroup administrators biisimyazburaya(yukardakiyle aynı olmalı) /add-------- eger olusturdugun yeni kullanıcıya şifre vermek istersende--------- net user biisimyazburaya * bunu yapacaksın böylece ----------- biisimyazburaya adlı kullanıcı şifreli bi admin olacak.-------- sakın ---- leri yazmayasın. operanın eski sürümündeyim suan bu yuzden bosluk bırakamıyorum...