Bill Gates-Dünyayı Kurtaran Adam Olacak
-
Gazetede okudum kaynak veya dayanak yoktu, merak ettim. bill gates yapay bulut oluşturacak deniz spreyleri için fon temin edecekmiş. gemiler yapılacak su buharı püskürtecek özellikle kurak bölgelerde kulalınılacakmış. ayrıca şeyh Gates: "uzun süredir çalıştığım bu proje milyonlarca kişiyi kurtaracak" demiş. netten baktım saçma sapan şeyler çıkıor. kimileri bilim adamaları bulmuş dior kimileri ben buldum dior. ne iş bilgisi olan varmı. şakamı bu
yoksa Bill gates cidden çıldırdı mı ne?
-
o da windows gibi olursa işimiz var :D
-
wrongly bunu yazdı:
-----------------------------o da windows gibi olursa işimiz var :D
-----------------------------bu adamın microsofttan ayrılması iyi olmamış galiba. en iyisi geri alsınlar. böyle bir şeye imkan varmı ya.. bulut makinası ??? uğraşacak başka bişey kalmamış ya..
-
dünyayı kurtarır ken bir sorunla karşlaşıldı kapatılması gerekicek hatayı gönder derse ne yapıcaz dünyayı nere göndericez
bilgates güvenipde dünya teslimmi edilir.:D
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------
dünyayı kurtarır ken bir sorunla karşlaşıldı kapatılması gerekicek hatayı gönder derse ne yapıcaz dünyayı nere göndericez
bilgates güvenipde dünya teslimmi edilir.:D
ahaha işte bunu yazmak için girmiştim :D -
Aryan bunu yazdı:
wrongly bunu yazdı:
-----------------------------o da windows gibi olursa işimiz var :D
-----------------------------bu adamın microsofttan ayrılması iyi olmamış galiba. en iyisi geri alsınlar. böyle bir şeye imkan varmı ya.. bulut makinası ??? uğraşacak başka bişey kalmamış ya..
-----------------------------nasıl yaw bil gates microsofttan ayrılmış mı :|
-
yapay bulutlar blue screen vermez inşallah
-
Bu adamda kesın bad sektor var.
-
Lisans Sorunu Çıkar :D
-
Yağmur sadece bill gatesin saatığı bitkilere etki edebilir :D:D
-
bi s.g ordan. para bu adami harbiden bozdu la