Bilsa Karma ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    s.a arkadaşlar elinde bilsa karma programı olan varsa bana suraya bi upload edebilirmi veri tabanı incelemesi faln filan yapacağım ve ayrıcana mutlaka okul yonetiminde calısan arkadaslarımız vardır caktırmadan cdye cekseye onu cok makbule gecer .

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    o program her okul için özel yapılıyo programlarda çok büyük değişiklikler olmuyo ama her okula uyması için özel yapılması gerekiyo. kimsenin paylaşacağını sanmıyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    amma sistem be  .peki bu program bedava kendi sitesinde bile linki kırı sizde altarnatif link varmı = http://www.okulotomasyon.com/index.php?page=2

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    o programı çok kullandım ben onun için sekreterin bilgisayarına keulogger yükleyip uzaktan gece dalmıştım ama programın şifresini çalamıyorum kahrolası şey :S
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Heyt be bilsa...

Ben lise 2 deyken keyloger yardımıyla filan hocaların şifrelerini çalardım. Her hocanın kendine ait şifresi vardı. Sonra sınıfa 3'ler 5 yapmak 10 ytl gibi kampanyalarla duyuru şey ederdim. Takdir almıştım o sene xD

Ama yakalandım maalesef. Dayımın okulda müdür yardımcısı olması atılmamı engelledi belkide.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    naısl yakalandını tahmin edeyimmi notlar sırf bilgisayarda yok not defterinede kayıt oluyo ordan pcye geçiriyolar ordan yada tum sınıfa yaydın ve birisi ispiyonlamıs olabilir.nasıl yakalandın ???

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    ben o programı okuldan tam 3 kere çaldım. Üçünde de çalıştıramadım ama bütün okulun resmi vardı içinde. Gelmiş geçmiş bütün öğrencelerin resimleri..diploma notları..hocalar..dilekçe örnekleri..raporlar..ne yoktuki. Ama salak gibi mal gibi inek gibi öküz gibi eşşek gibi sildim programı üçünde de off ya :((((((

Cigu bigule :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    ama yane harbiden offff keşke silmeseydin peki boyutu buyukmu cakıtrmadan idare odasına girip cdye atsam tahmini ne kadar surer

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    bu yaz stajımı bilsa da yaptım. önceden beride biliyorum. ayrıca öle okula göre değişen bi program değil. ayrıca kullanıcı adı ve şifresi için ctrl+b yapınca girmesi lazım.

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    hocam valla ben 2gblik flash diske atmıştım. o da 1.5 gb olması lazım. Ama ctrl+b yaptığında çalışması için bilgisayardan daha önce şifrelerle giriş yapılmış olması lazım. Ben şifreyi filan bilmiodum o yüzden programı açamamıştım ama dosyalarını açmıştım yani. Odaya girer kopyalarsın dosyaları ama çakmazlarsa tabi çünkü en az 10dk sürüyo usb 2.0 takınca bile

Cigu bigule :(
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mechulreis
    mechulreis's avatar
    Erkek
    hadi lem hep sallamışsınız bilsa karmacıyız yok şifre çalmış vsvs kuramazsın arkadaşım her okula özel kod her koda görede şifre var

Her Ortama UYARIM BABA +7 +13 +18 :D TÜRKİYE FAÇALI ŞAHİNLER DERNEGİ FAİLİ MECHUL 1 GÜNDE KRAL OLMADIK,"GÜNDEDE TAHTTAN İNMEYİZ; NEDENİ VARMI ? ATEŞİ SİZ İSTEDİNİZ BİZDE ATEŞ OLUP GELDİK.
Toplam Hit: 4018 Toplam Mesaj: 11