folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Bim De Vestel Venüs Cep Telefonu E2 5000 Satılacak. Kullanan Var Mı? 499 Tl



Bim De Vestel Venüs Cep Telefonu E2 5000 Satılacak. Kullanan Var Mı? 499 Tl

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emrah20
    emrah20's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ekim/2017
    Erkek
    Bence o fiyata göre o telefon uygun. Ara sıra hafızayı boşltmak gerekecek. mp3, vidyo falan fazla yüklenemeyecek.

    Kendisini Hacker sanan zibidilerden değilim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    antivir-US bunu yazdı

    Bildiğiniz tanidiginiz güvendiginiz 1. Sınıf replika telefon satan var mi? Bazen güzel replika telefonlar oluyor. Kardeşim de bir aralar replika telefon vardı ve gayet kaliteliydi.

    Pahalı telefona para vermem, benim için 2gb ram 16gb bellek telefon yeter de artar bile. Her ihtiyacımı görür. Sar değeri falan umrumda değil, yeter ki işimizi görsün çok konuşmuyoruz zaten. Şimdiki kullandığım telefon bile homtom ht7pro

    Örnek;

    http://www.cepiletisim.com/samsung-galaxy-a9-replika-telefon-modelleri

    Mobil Çernobil :) Hocam git Vestel al replika telefon alma. Hem sar değeri konusu var hemde bataryaları dandik. Cebinde el bombası taşıyor gibi olursun. Kaldı ki replika telefonların yazılımlarında telefonun adı orjinal isimle kodlanıyor. Bu yüzden genelde bankacılık uygulamaları çalışmıyor hata veriyor. Zira banka uygulamalarında cihazın imei numarası bankaya gözüküyor. Banka imei numarası ve cihazın marka ve modelini karşılaştırıyor. Uyuşmazlık olursa giriş yapmaya izin vermiyor.

    Ek olarak birde ortamlarda millete çakma telefon kullanıyor diye rezil olmak var işin sonucunda. Kaldı ki Samsung A9 öyle pekte havalı bir cihaz değil. 

    Havasında değilim hocam:) ben normal kullanıcıyım çakma olduğunu kendim bile sormadan söylerim o derece. A9 ekranı büyük ve çakması ucuz diye alayım dedim. Ama dediğin gibi replika telefonda bankacılık işlemi yapılamıyorsa benim için çöp demek.

    Teşekkür ederim bilgi için


    Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
Toplam Hit: 3573 Toplam Mesaj: 23
venüs cep