Bin Mesaj
-
arkadaşlar biliyonuz kaza muhabebtimi şimdik ben konuşamıyom ya bazı işlerimi mesajla hallediyom böyle böyle bin mesajı bitirmişim. anneme bile acıktığımı mesajla söylüyodum (: bir günde mesaj atamadım o zamanda internete devam whatsapp messengger falan :) benim hat avea eşsiz tarife her yöne bin mesaj hakkım var
var mı böyle aktif biri :)
ajan1111 tarafından 11/Tem/15 16:25 tarihinde düzenlenmiştir -
benimde avea her yöne bin mesaj hakkım var her ay 999 u kalıyor :) :)
-
Mesajın Ömrü bitti. Sırada normal konuşma var. Skype vs yaygınlaşsın o zaman herkes sadece internet paketi alacak.
-
sezginari bunu yazdı
benimde avea her yöne bin mesaj hakkım var her ay 999 u kalıyor :) :)
vodafone da benimde 500 sms var ama 2-3 adet kullanıyorum
-
Faturam dün kesildi aylık 2-3 mesaj kullanıyorum. Genelde 995 Tane falan yanıyor her ay :D 1000 DK Yetmiyor Sms'ler DK olsa çok iyi olur :)
-
1000 sms'imin 995'ini 10dk'lık arama ile takas ederim..
(3dk ile de takas ederim de çaktırmayın =P)
-
amma gariban adam varmş hee durduk yere gülme krizine soktunuz beni :D :D :D
-
Avea kullanırken 5000 tane vardı. En fazla 50 mesaj atardım. Şimdi Turkcell'e geçtim ve 1000 mesaj hakkım var. Onda da şu ana kadar 100 tane kullandım. Daha çok watsapp ve facebook messenger kullanıyorum. Resim video göndermek için daha kullanışlı ama karşı tarafın telefonu bunları kullanmadığı için mesaj atıyorum.
-
avea woops kullanıyorum. 5000 smsin 4990 ı falan kalıyor her ay.
-
ajan1111 bunu yazdı
arkadaşlar biliyonuz kaza muhabebtimi şimdik ben konuşamıyom ya bazı işlerimi mesajla hallediyom böyle böyle bin mesajı bitirmişim. anneme bile acıktığımı mesajla söylüyodum (: bir günde mesaj atamadım o zamanda internete devam whatsapp messengger falan :) benim hat avea eşsiz tarife her yöne bin mesaj hakkım var
var mı böyle aktif biri :)
engellı raporun var mı ? avea ya sınırsız mesajlasmalı engellı hattı var
-
whatsapp olayi olmadan once 10000 sms yetmezdi hocam whatsapp cikinca ve sinirsiz konusma muhabbeti olunca sms ayda 100 tane ya var ya yok :)