folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Biorezonans İle Sigarayı Bırakmak



Biorezonans İle Sigarayı Bırakmak

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Mayıs/2007
    Erkek

    malum forumda e sigara furyası var :) bende bırakmak istiyorum şöyle birşeye rasladım , bilgisi olan gören duyan bilen varsa aydınlatsın bizi

     

     

     

    ---- Merkezi Anlatıyor…

    Vita Biorezonans Terapi

    Vita Biorezonans Terapi Dr. Franz Morell tarafından keşfedilen ve 30 yılı aşkın zamandır kullanılan bir yöntemdir. Sigara bırakma konusundaki etkinliğinin keşfedilmesi ise sadece 5-6 yıl öncesine dayanır.

    Terapi nasıl uygulanır?

    Vita Biorezonans Terapi, kısaca maddelerin çevresine yaydığı frekansları kullanılarak vücudun o maddeye karşı enerjetik bir yolla uyarılması bir işlemidir. Bu işlemi aşılamaya da benzetmek mümkün olabilir. Amaç alerjen ya da bağımlılık yapan maddeye karşı vücutta bir "silkelenme" ve "temizlenme" hali yaratabilmektir.

    Vita Biorezonans Terapi, kısaca bağımlılık yapan maddenin çevresine yaydığı frekansların vücuttan silinmesi işlemidir. Yöntem birbirinin ayna görüntüsü iki frekansın birbirini yok edeceği bilgisinden yola çıkar. İçilen sigaradan alınan frekans, elektronik olarak ters çevrilerek elektromanyetik dalgalar şeklinde vücuda verilir. Amaç vücudun enerjetik bir yolla temizlenmesidir.



    Etkisi

    Vita Biorezonans Terapi, vücudun nikotine olan tanışıklık durumunu ortadan kaldırmaktadır. Uygulama sonrasında sigara isteği azalmaktadır. Vita Biorezonans Terapi uygulaması sonrasında kişi, sigara içmeye kalksa bile hem eski bildik, tanıdık tadı alamamakta hem de bağımlılık durumunun eskisinden farklı olduğunu görmektedir. Etkisi nikotin vücuda tekrar tekrar ve ısrarla tanıtılmadıkça kalıcıdır.

    Tek seans yeterli mi?

    Sigara bırakma desteği olarak Vita Biorezonans Terapi'nin tek seans uygulanması genellikle yeterlidir. İkinci seans ya da destek seansı ancak sigara isteğinin devam ettiği durumlarda önerilmektedir. İlk 48 saat, vücudun yeni enerjetik duruma adaptasyonu için gerekli süredir ve kişinin özellikle dikkatli olması gereken süredir. Ancak 48 saat geçtiği halde halen sigara içme isteği duyuyorsanız size ücretsiz destek seansı kesinlikle önerilir.


    le le le sakine
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Ocak/2010
    Dişi

    Biyorezonans terapinin bilimsel hicbir altyapisi yok hocam bence durduk yere para sacma.


    sigara değil, balık olan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bboy_kaya
    bboy_kaya's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Mart/2004
    Erkek

    Onun yerine sigara bırakma polikliniklerinde verilen ilaçlar ile sigarayı bırakmanı tavsiye ederim. mayıs 2016da zyban ile bıraktım. 


    Love is nothing without fucking!
Toplam Hit: 1307 Toplam Mesaj: 3
sigara