Bir Açık Sayılmazmı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mayıs/2012
    Erkek

    Arkadaşlar öncelikle zamaninizi alicam ama kusura bakmayin aklima karpuz kabugunu düşürdüler bikere malumunuz kosgeb kursuna gidiyorum diye daha öncesinde konularimda yazmistim bugun hoca bir patavatsizlik yapip agzindan kacirdi kendisine is uzmanligi yaptigi zamanlarda bir site acmis sitenin datasinida e devletten çekmiş 30 bin iş güvenligi uzmanini devlet gov.tr adresinde public etmis ulasmamiz icin gerekli sey bir is yeri sahibi olmamizmis ve turkiye.gov.tr adresine devlet kapisina girip sirasiyla çalışma bakanlıgı oradanda isg katip sekmesine tiklayip 30 bin uzmanin tc numarasi email adresi ve telefon numarasina exe tablosunda ulasiyormussunuz benim icin önemli olan telefon numarasi sonucda bunlar sirketlerle anlasinca altlarina araba isticekler ee bende rent a car yapicam hep dolayi yoldan baglanti uzun lafin kisasi sirket sahibi olan birisi e devlete girip bu tabloyu çekip bizimle paylaşabilirmi ayriyetten bu bir güvenlik zaaflyeti sayilmazmi sen vatandasinin kisisel bilgilerini dagitiyorsun tc no adres telefon e mail daha ne olsun ? Hocadam istemedim yuz goz olmamak icin ama muridlerden birisinin sirketi varsa isguvenligi uzmani ariyosa bizede yardimci olur dedim :)

    DanqerLine tarafından 15/Şub/16 23:58 tarihinde düzenlenmiştir

    ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Aralık/2003
    Homo

    Hocam tc no, telefon no, ad soyad bunlar gizli bilgi degil. her ne kadar bizim halkimiz bunun gizliliginden bahsette 3 yil onceye kadar banka prosedurlerinde de telno ve ad soyad ayni anda var ise bu gizli bilgi olarak sayiliyordu. bir tabloda tutulacak ise sifreli tutulmasi gerekiyordu artik bunuda kaldirdilar. hesap no veya kart no da varsa icinde o zmn gizli bilgidir diyorlar artikin.


    Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shed510
    Shed510's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Kasım/2014
    Erkek

    Hocam bencede açık değil. İş güvenliği uzmanlığı bir nevi muhasebecilik gibi. İş yeri sahibi uzmana ulaşabilsin ki uzmanda para kazansın 


    İnsanın İçindedir hakikat, dışarısı sadece manzara !!!
Toplam Hit: 11867 Toplam Mesaj: 3
eeeeedevlet baba