Bir Bakin Hele... =)
-
OnceLikLe sLm herkese...
Ben su anda Amerikadayim, ogrenciLigin verdigi bir heyecan arayisiyLa Work&TraveL programi sayesinde buralara kadar geLdik, neyse....
Ben su bilgisayari 899$ a aLdim buradan ve yorumLarinizi bekLiyorum, bakaLim kazik mi yemisim =)
Bir sorum daha oLacak PSP aLmayi dusunuyorum buradan ve kafama takiLan bazi soruLar var beLki aydinLatirsiniz beni??
*Bu PSP icin gerekLi oyunLari internetten veya Kadikoy'de YaziciogLu bigi yerlerden korsan oLarak buLabiLirmiyim?
*Amerika yerine Turkiyeden aLsam daha iyi oLur mu sizce, meseLa turkce menu buLma gibi bir sansim oLabiLir mi?
*PSP hakkinda cok fazla bir biLgim yok, aydinLatirsaniz sevinirim... saygiLarLa...
-
Bilgisayari yoLLamayi unuttum sanirim.... http://www.amazon.com/gp/product/B000HM2RM0/105-7993099-1762857
-

Ho$ bi alet, oyunlarini bakirkoyde yeralti carsisinda 3 milyona bulabilirsin, amerikadan alma derim eger PAL, NTSJ gibi sistemler PSPdede gecerliyse sen birak oyunun menusunun turkce olmasini (ztn bu hic olmaz) oyunu bile calistaramazzsin.
Bilgisayarinin ozelliklerini goremiorum kor oldum night visionu aciorum onlanda goremiorum :D
Ayrica PSP'yi PS3'un varsa kumanda gibi gorebiliosun :D
PSP alma ayrica PSP lite al o daha mukemmel
PSP'de ayrica Metal Gear Solid'i oyna bi dene sonra bu mukemmel aleti aliyim mi diye dusunmessin hoca :D
Sony arkasinda merak etme XboX gibi degil, oyunlari bitmez dolu oyunu var cok guzel alet
WiFi'side var saniyosam, iste dedigim gibi hoca yani amerikadaysan hele sen bu aleti almaya bak (PAL, NTSJ gibi farkli bolgelerde dedigim gibi oyunlar farkli olabilio onu bi sor!)
-
Haci biraz islemci dusuk kalmis ama guzel, ram iyi, ekran karti bayagi kotu yani sen onla oyun oynamayi dusunmuyosundur :D Keske bi ATi mobility fln olsaydi veya nVidia'nin go seriside guzel giderdi oyun icin
Geneli iyiymis hoca gule gule kullan :D
-
kardeş alıcaksan ordan wii al derim tr 1500ytl orda 250dolara bulunabiliyodu sanırım yanlış hatırlamıyosam ama onu tr de kullanabilirmisin bilmem avrupaya gore farklı oranın elektrik seysi
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------kardeş alıcaksan ordan wii al derim tr 1500ytl orda 250dolara bulunabiliyodu sanırım yanlış hatırlamıyosam ama onu tr de kullanabilirmisin bilmem avrupaya gore farklı oranın elektrik seysi
-----------------------------Haci TR'de PS3 1.500
Wii 700
Ama Wii kesinlikle alma grafik yok, bebekce olan oyunlari, oyun eksikligi, alisilmisin disinda kontrolleri falan herseyiyle cok igrenc bi konsol haci.
Ordan hele konsol almaya kalkma cunku oyunlar farkli oluyo
Hele Xbox 360 almaya hic kalkma 3 kirmizi isik hatasini alirsin geride yollayamazzsin elinde patlar.
-
Git onu deiştir yada iade et... :) Hangi eyalettesin? arkadaş Ohioda aldığı bilgisayarda altta... Yakında bi yerdeysen yaz ben adresi pm atarım :)
-
bLuetuLips bunu yazdı:
-----------------------------Git onu deiştir yada iade et... :) Hangi eyalettesin? arkadaş Ohioda aldığı bilgisayarda altta... Yakında bi yerdeysen yaz ben adresi pm atarım :)
http://www.maviye.com/picture_library/DSC00119[1].JPG
http://www.maviye.com/picture_library/DSC00117[1].JPG
-----------------------------Vay anasını :| lan benim masaüstünden daha gelişmiş bi laptop,ayrıca daha ucuz!!! :| hajı hemen iade et :D özellikleri daha iyi ama hp,sonyninde adı var hani :P yinede evt deiştirebiliyosan bu daha güzel,artan 100 dolarıda yersin :D
-
referee hoca sen nasıl watsın anlamadım ki :D pspyi türkiyedenmi alayım die soruyosun. Amerikadan buraya ne getirebilirsen o kadar kardır senin için :D
-
Eywalla arkadaslar ben PSP yi buradan alayim, PS2 var evde zaten bu da otobuste faLan idare eder beni =) OyunLarini da korsan buLabiLiyosam sorun yok o zaman...
Bilgisayara gelince, aldim biLe bugun eLime uLasiyor, evde canavar gibi var bitane o yuzden bunu oyunda kuLLanmayacagim okulda yeter bana diye dusunuyorum...
Bu Amerika farkLi bir yer anasini satayim, 2 ay calistigin parayla altina manyak araba cekiyosun, istedigin elektronik cihazi turkiyenin yari fiyatina bulabiliyosun ama burada kalirken biraz paran gidiyo, yemek falan pahali (ayrica igrenc hatta igrenc otesi), kalacak yer parasi falan fazla ama diL ogrenmek icin cok guzel yoksa bizim okullardaki sistemle 20 yil okusan bi bok oLmaz =)
Bu arada Universite okuyup da yaz tatilinde parayi vurmayi dusunenLere bir tavsiye, ben gunde 14-15 saat balik isinde calisabiLirm diyosaniz Alaskaya gidebilirsiniz... Ben 2 aydir calisiyorum 7500$ kazandim, hatta daha erken gelip kuzeyde calismaya baslayanlar daha cok kazandilar... sadece bir tavsiye ;) bi dusunun o parayla yuklenip elektronik cihazlari gelin Turkiye'ye paraniz birden 2 katina ciksin =)
tekrardan tesekkurler...
-
oyun için pc seçimi saçma bana göre!. zaten bana göre pc de oyun oynama boşa zaman demektir!. çünkü oyun oynayıp kaybedeceğin zamanda başka bi programlama dilinde kendini geliştir.ben pc üzerine okuyorum ve pcmde bi tane oyun bile yok . ya kodlama ile uğraşırım ya da işte öle tahribat a girerek :). hani önerimde bu olur :)