folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bir İddia Da Cüneyt Özdemir"Den

Bir İddia Da Cüneyt Özdemir"Den

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

Bir%20iddia%20da%20Cüneyt%20Özdemirden"Münevver'in kitabını yazmaya niyetlendik. Ailesine konuyu açtık, babasının ilk sorusu 'bizim payımız ne olacak?' oldu"

Süreyya Karabulut’un kızının katil zanlısı C.G’nin ailesinden 3 milyon EURO helallik talep ettiği iddiası gündeme bomba gibi düşerken, bir iddia da Cüneyt Özdemir’den geldi!...

İşte Cüneyt Özdemir’in twitter sayfasındaki yazısı!..

Geçtiğimiz aylarda Münevver'in kitabını yazmaya niyetlendik. Ailesine konuyu açtık, babasının ilk sorusu 'bizim payımız ne olacak?'oldu.Vazgeçtik.
    Şimdi anladığımız kadarı ile kızınızın başı kesilirse 3 milyon Euroya hakkınızı helal edebiliyorsunuz bu ülkede!!!
    Münevver kitabı ile ilgili daha sonra, Süreyya Karabulut'un kardeşi aradı (teyze) 'kitap konusunda konuşabilir miyiz' dedi. 'Hayır', dedim.

www.gramaltinnekadar.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Bunlar doğruysa bu herifin suratına tüküren çok olur

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boyfromsmyrna
    boyfromsmyrna's avatar
    Erkek
    mantıkla kalbin çatışması gibi bişi bu da.. 3 milyonu eşi ms hastası olduğu için hastahane yapımı için kullanıcakmış.. münevver için okula açılmasını istemiş.. mantığım hadi lan kızından da rant yapma senin gibi babanın.. diyesi gelio insanın.. kalbimde canı yanan bi baba bunu da yapamaz dedirtiyor insana.. yapacakları eğer doğruysa para istemesini insan o kadar çirkin karşılamıyor.. kafam karıştı :S:S..

bu gün biri bana 67. yorumumu yapçak.... :p çok klasik adamım.. kalsın böle.. en az bi yıldır bu deişmedi:).. yapıver sende şu yorumu:p..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selfharm
    selfharm's avatar
    Erkek

....... sizliğin bu kadarı ya adam kızının cinayeti çözülsün die uğraşmıo nasıl çıkar sağlarım diye uğraşıo

I look inside my self and see my heart is back, <br> I see my red door and I want it painted black. <br> Maybe then I'll fade away and not have to face the facts, <br> it's not easy facing up when your whole world is black
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Boş Verin şunu be yahu, Bu Cibiniyetsizin Konusu Üzerinde Konuşmaya değecek bişey kaldığını Ben zannetmiyorum..

Şahsen Tiskindim. Bom boş Kof bir İnsan. Daha ne denilebilirki. Öz Evladının Yüreğinde Tüten Ateşini 3 Milyon Euro Söndürebiliyo, Lanet Olsun Böyle Babaya..

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Whybe
    Whybe's avatar
    Erkek
    abi adam artık acıyı derdi unuttu bea.. işin kaymak kısmına geldi durum.. ziyarete gitmek istesen eve girişi de kızın odasına girişi de parayla yapar bu adi it :@

üşeniyorum,öyleyse yarın..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek
    münevver çık hayatımızdan :/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Birkampanya başlatılmışmünevverin ailesi her taraftan karalanıyor cemi meşrulaştırmaya çalışıyorlar amaç bu sizde buna alet oluyorsunuz ya pess

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

olayın başından beri yapmacık haraketlerle reklam yapmaya calıstıgının tüm türkiye sonunda farkına vardı

yazıklar olsun midem bulandı pis herif

Telegram @WVesselam
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    illision
    illision's avatar
    Erkek
    Herşeyi geçtim..Böyle güncel bi konuyu reytingi olan ve gözönünde olan  bir cinayeti kitap yapan yazar cebine kaç para indirecek.....

birgün olmasada birgün mutlaka
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Kan parası + Helallik = 3 Milyon EURO

Kan Parası = 50 Bin Türk lirası gibi bişi

Yani 5.950.000 Milyon Türk Lirası = hellallik.... :W:S:@....

Herkes helallik satsın o zaman kardeşim.

Sen kim oluyorsunda amcaya yükleniyorsun? BUrdaki suçlular Anne-Baba-Cem Garipoğlu.... Amcada para çok ona yüklenir tabii... !!!

Adam Seda sayanın progrmına nasıl çıkıyor? Parayla !!! Seda sayan ona para ödüyor ki Gidip başka programlara çıkmasın diye.. :S

Kızının üstünden show yapan bir adamdan şeref, gurur beklermsin? Bu adam puştun teki !

Toplam Hit: 1619 Toplam Mesaj: 11