Bir İddia Da Cüneyt Özdemir"Den
-
"Münevver'in kitabını yazmaya niyetlendik. Ailesine konuyu açtık, babasının ilk sorusu 'bizim payımız ne olacak?' oldu"
Süreyya Karabulut’un kızının katil zanlısı C.G’nin ailesinden 3 milyon EURO helallik talep ettiği iddiası gündeme bomba gibi düşerken, bir iddia da Cüneyt Özdemir’den geldi!...
İşte Cüneyt Özdemir’in twitter sayfasındaki yazısı!..
Geçtiğimiz aylarda Münevver'in kitabını yazmaya niyetlendik. Ailesine konuyu açtık, babasının ilk sorusu 'bizim payımız ne olacak?'oldu.Vazgeçtik.
Şimdi anladığımız kadarı ile kızınızın başı kesilirse 3 milyon Euroya hakkınızı helal edebiliyorsunuz bu ülkede!!!
Münevver kitabı ile ilgili daha sonra, Süreyya Karabulut'un kardeşi aradı (teyze) 'kitap konusunda konuşabilir miyiz' dedi. 'Hayır', dedim. -
Bunlar doğruysa bu herifin suratına tüküren çok olur
-
mantıkla kalbin çatışması gibi bişi bu da.. 3 milyonu eşi ms hastası olduğu için hastahane yapımı için kullanıcakmış.. münevver için okula açılmasını istemiş.. mantığım hadi lan kızından da rant yapma senin gibi babanın.. diyesi gelio insanın.. kalbimde canı yanan bi baba bunu da yapamaz dedirtiyor insana.. yapacakları eğer doğruysa para istemesini insan o kadar çirkin karşılamıyor.. kafam karıştı :S:S..
-
....... sizliğin bu kadarı ya adam kızının cinayeti çözülsün die uğraşmıo nasıl çıkar sağlarım diye uğraşıo
-
Boş Verin şunu be yahu, Bu Cibiniyetsizin Konusu Üzerinde Konuşmaya değecek bişey kaldığını Ben zannetmiyorum..
Şahsen Tiskindim. Bom boş Kof bir İnsan. Daha ne denilebilirki. Öz Evladının Yüreğinde Tüten Ateşini 3 Milyon Euro Söndürebiliyo, Lanet Olsun Böyle Babaya..
-
abi adam artık acıyı derdi unuttu bea.. işin kaymak kısmına geldi durum.. ziyarete gitmek istesen eve girişi de kızın odasına girişi de parayla yapar bu adi it :@
-
münevver çık hayatımızdan :/
-
Birkampanya başlatılmışmünevverin ailesi her taraftan karalanıyor cemi meşrulaştırmaya çalışıyorlar amaç bu sizde buna alet oluyorsunuz ya pess
-
olayın başından beri yapmacık haraketlerle reklam yapmaya calıstıgının tüm türkiye sonunda farkına vardı
yazıklar olsun midem bulandı pis herif
-
Herşeyi geçtim..Böyle güncel bi konuyu reytingi olan ve gözönünde olan bir cinayeti kitap yapan yazar cebine kaç para indirecek.....
-
Kan parası + Helallik = 3 Milyon EURO
Kan Parası = 50 Bin Türk lirası gibi bişi
Yani 5.950.000 Milyon Türk Lirası = hellallik.... :W:S:@....
Herkes helallik satsın o zaman kardeşim.
Sen kim oluyorsunda amcaya yükleniyorsun? BUrdaki suçlular Anne-Baba-Cem Garipoğlu.... Amcada para çok ona yüklenir tabii... !!!
Adam Seda sayanın progrmına nasıl çıkıyor? Parayla !!! Seda sayan ona para ödüyor ki Gidip başka programlara çıkmasın diye.. :S
Kızının üstünden show yapan bir adamdan şeref, gurur beklermsin? Bu adam puştun teki !