folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bir Patlamanin Ardindan Basindan Haberler

Bir Patlamanin Ardindan Basindan Haberler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Diyarbakirda bir patlama olur, 5 sivil masum vatandasimiz vefaat eder ve onlarca masum insanimiz yaralanir.

Ankara daki patlamayi ne cabuk unuttuk, ya Istanbul daki  hsbc onundeki patlamayi, ve daha onceki onlarca patlama.

peki bunlar olduktan sonra buyuk gazetelerimiz basin organlarimiz ne yapti ?

basinin gorevi halki aydinlatmak ve dogru durust bilgi vermek. peki basinimiz bu gorevi ne kadar yerine getirebiliyor.

evet dediginiz gibi hicbir sekilde yerine getiremiyor.

Diyarbakir daki patlamanin ardindan tv ye bakiyorum adamin yaptigi haber aynen su:

- bomba daha etkili olmadi cunku dersane 5 dakika sonra ders zili calacakti, bomba daha etkili olmadi cunku bombanin patladigi yerdeki arazi bos bir arsaydi ev yoktu, bomba daha az etkili oldu cunku dersanenin girisinde kamyonet park etmisti. vs vs vs

adam haber yapmiyor sanki teroristlere taktik veriyor. bunu belki bilincli yapmiyor ama sen bir gazetecisin nasil bir haber yaptiginin bilincinde olman gerekiyor.

+

adam haber yapmak ugruna teroristlerin bombayi nasil patlattigina dair en ufak detayina kadar bilgi veriyor.

amonyum nitrata su kadar benzin katilarak kullanildi, amonyum nitrat bulamayan teroristler kubre kullandilar, gubreye celik bilye koydular, bilya pahaliydi demir civi koydular, patlama mekanizmasi icin televizyon uzaktan kumandasi kullandilar kumandanin pili bitmesin diye bataryaya bagladilar vs vs vs 

haber yapmak ile nasil terorist olunur nasil bomba yapilir canli bomba olur egitim video su arasinda ince bir cizgi var sen bunu anlatirken insanlarin etkilenmemesini nasil ayirt edeceksin. 

ilkokul mezunu var universite mezunu var cahili var doktorasini yapmis insan var. bomba nasil yapilir diye arama yaptirdiginda internette milyonlarca dokuman elde edebilmekte. ya siradan bir insan terore sempatizanlik duyarda kendi bu ulkeye devlete kizip bireysel birseyler yaparsa ne olacak ?

sen bu bomba yapimi ile ilgili olaylari en ufak detayina kadar anlattiktan sonra bunu okuyan izleyen terorist tekrar bu yolla bir bomba yaparmi bu taktigi tekrar uygularmi.

jammer i artik basin sayesinde bilmeyen kalmadi terorist simdi senin jammer kullandigini biliyor jammer i etkisiz  hale getirecek etkilenmeyecek teknolojiyi aramayacakmi.

bu listeyi daha cook uzatmak mumkun. 

underzero

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    ntv msmbc den başkasının yaptıgı haberi dinlemem .duysamda inanmam salak aptal geri zekalı dolu bi alay.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    haklısın hocam

daha önce söylediğim gibi

medya satılıktır.

hatta satılmış elden ele dolaşmaktadır.

doğru düzgün haber veren kaç gazete kaldıki?

artık kendi içlerinde çatışıyorlar

reklam olmasın diye isim vermeden örneklendiriyorm vs vs

:

teoriyi ortaya atan gazete
    17 Eylül 2006

.... dersanesindeki sınavda Atatürk le ilgili hiçbir sorunun bulunması çıkmaması dikkat çekti..

boku ortaya çıkaran ama yanlış çıkaran gazete

18 Eylül 2006

dünkü yayınında .... gazetesi ... dersanesindeki sorularda Atatürk le ilgili haber bulunmadı demiştir.

resimlendirerek

edebiyat ve sosyal bölümündeki soruların Atatürk'le başladığı görülmektedir

görüldüğü gibi din ve devlet işleri..

kaç gazete bizim yaptığımız iyi işleri günü gününe veriyor?

hergün haberlerde ilk sayfalarda ölüm haberi,kanlı haberler görmüyormuyuz?

hani başarılarımız?

bitek tsk var başarımızı gösterdiklerinde ondada mecburlar

çünkü ordumuzun başarısını vermek zorundalar gündem o çünkü.

masonluk ve hainlik altında kurulan basınmı özgürlük oldu?

Ata mız zamanındaki o basın la şimdiki basın a bakın?

neden Çiller ve Demirel den sonra oldu bu durum?

neyse fazla detaya inmeden

kendi aralarındaki çatışma şu bu olayları ve zihniyeti karaya çeviren,halkın içini karartan haberler vererek egosunu tatmin eden basına burdan saygılarımla sövüyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Medyanın amkoyayım orospu cocuqu satılmış medya.. her kanalda bomba bomba yeter artık amkoyim bır arac yanar hemen haber ederler.. 1   2 ay bu pkk türü olayları haber etmesınler orospu cocuklarıda dıkkatlerı kendı uzerıne cekemeyınce.. pkk dıye bırsey kalmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ben bu konuyu basina kufur edesiniz diye acmadim, bu yazilari medyaya kufur ederek icinizi dokun dey yazmadim,

basin bunu hep yapiyor bu konulara bilincli olun diye yazdim

verebileceginiz tek tepki kufur etmekmi ? 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

Ve bağırıyorlar, haber özgürlüğü istiyorlar .daha neyin özgürlüğü bunu anlamıyorum .

yerde parçalanmış cesetleri gösterirler .

yaralı askerin ambulansa bindirilişini gösterirler.

halktaki paniği gösterirler. 

e hedef gösterirler. 

dış güçlerin ve bölücülerin görmek istediğide bu zaten.

potansiyel suçlu yaratmakta bizim basın üstüne yok. ha kurtlar vadisi haberler  vadisi .

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi

Haklisin gazeteci gazteciligini bilmeli, fransa haber progrmlarda hayatta görmezsin, yerde yatan ölü parçalanmis kanli ceset yanibasinda aglayan ailesi...günlük magazin skandallari su artist ne demis neden demis kime demis...fln  Haber disinda bir program vardi, evin nasil hirsizdan korunur ipuçlari veriyordu eski bir hirsiz programi durdurdular, hirsizlik yapmaya yardimci oluyo die.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

sanırımm ileriki günlerde birçok kent merkezinde patlamalar olacak. halk dikkatli olması lazım.

bu gecede malatyada ses bombası patlatıldı.

meslek lisesi elektrik elektronik otomasyon kısaca makine elektronik okuyan onbinlerce genç var hiç bi işe yaramayan.  lise üniv okuyup açıkta kalan.

bilgileriyle gençleri pkk eğitimine yönlendirildiklerinide haber söylüyor zaten. meslek lisesinin yolu açılsın.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

ben bu konuyu basina kufur edesiniz diye acmadim, bu yazilari medyaya kufur ederek icinizi dokun dey yazmadim,

basin bunu hep yapiyor bu konulara bilincli olun diye yazdim

verebileceginiz tek tepki kufur etmekmi ? 

-----------------------------
    Sırf kendi egomuzu tatmin etmek için verecegimiz tek tepki var oda küfür etmek, medya satın alınmış kuklalardan oluşuyor telekom greve girdi telekom verdigi reklamlar sayesinde basını satın alıp tek bir haber çıkarttırmadı.koç ve koç gibi bir çok zengin aile ihracat yapıyoruz die ülke dışına su yollar benzini iç piyasaya sürer medya yazmaz.5 asker ölür medya provakasyon yapar mileti galyana getirir yani demek istedigim burası turkiye herşey mübah bü ülkede bombamı patlamış kimsenin umurunda deil insanmı ölmüş ölsün banane ülkemizde bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyip kabuguna giren nice vatandaşlar var bunu düzeltmek için önce egitim sistemimizi yenilemeli ondan sonra degiştirebildigimizi el birligiyle degiştirmeliyiz birlik duzen olmadıgı sürece medya maymunu olur çıkar bu devlet

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    tbtdede onlarca bomba yapımıyla ilgili dokuman var forumsearche bomba yazıp arayınca çıkıyo zaten dikkatli olmak lazım önlem almak lazım
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    siz siz olun bu tarz olaylardan hemen sonra ilk çıkan haberlere inanmayın ;), ertesü gün hatta 2 gün sonra asıl gerçekler çıkıyor piyasaya
Toplam Hit: 2353 Toplam Mesaj: 11