folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bir Saadetli Olarak Oyum Akp"Ye Helal Olsun



Bir Saadetli Olarak Oyum Akp"Ye Helal Olsun

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek
    persian bunu yazdı:
    -----------------------------
    BilimAdami bunu yazdı:
    -----------------------------

    Ulan bu samanyolunna takılan insanlar niye hep saman beyinli ve tek taraflı oluyor anlamıyorum.


    HEYY KONUYA AÇAN ŞAHSİYETT UNAKITAN MİKROFONU AÇIK UNUTULDUĞUNDA KONUŞMALARINI BİR İZLE İSTERSEN BUNUN 10 KATI KADAR İĞRENÇ VE SAYGISIZCA ama sizin beyinleriniz hipnozlu olduğu için onları görmek istemezsiniz.

    adam evet evet tabi tabi diyor ne diyor ? puşt değillermi ? sanki birşeymiş gibi bide yok oyum helal olsun filan konuyla ne alakaysa ne ahmak insanlarsnız siz ya zorla insanın asabını bozuyorsunuz.

     ne puştluk biliyorsan yap dedi dendiğinde zaman evet yada tabi demiyor iyice izlediysen konuyu açan şahsiyet ayrıca kılıçdaroğlunun söylediği kayde değer birşey yok. o kadar acissiniz ki o kadar yolsuzluğu ortaya döktü adam tık yok şu basit şeydn sonra nasıl şahlanıyorsunuz.GERÇEKTEN ACINCAK HALDESİNİZ.

    Kılıçdaroğlu ne kadar koymuşki kudurmuş köpekler gibi saldırıyorlar.  Bu videonun dışında montajlı başka şeylerde çektiler karayılçınada dahil o kadar video çıkardılar ki bu ş..ler  güya dindarlar ama bunlardan olmayanlara onlara göre  iftira atmak günah değil fethullah hocaları geçirecek sırat köprüsünden..

     

    Bak yazımın yeni hali bu..  Milliyete girince karıların resmni tıklamazsn açılmaz oky ayrıca giriş sayfasında çırılçıplak kadın resimleride yok... siz ailecek internetten haber okuyorsunuz yani ne kadar ilgnç. Benim seviyem ortada sen hiç merak etme samandan biraz dışarı açılırsan gerçekleri görürsün hep orda kaldıkları için saman beyinliler diorum zaten herneyse sen kimsin ki hem sana hesap vereyim.Sen otur mutlu ol kılıçdaroğlu tabi tabi demiş diye avundur kendini..


    -----------------------------
    yürü be koçum meydan delikanlı görsün.

    Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 07/Eylül/2005
    Erkek
    BilimAdami bunu yazdı:
    -----------------------------
    persian bunu yazdı:

    Bak yazımın yeni hali bu..  Milliyete girince karıların resmni tıklamazsn açılmaz oky ayrıca giriş sayfasında çırılçıplak kadın resimleride yok... siz ailecek internetten haber okuyorsunuz yani ne kadar ilgnç. Benim seviyem ortada sen hiç merak etme samandan biraz dışarı açılırsan gerçekleri görürsün hep orda kaldıkları için saman beyinliler diorum zaten herneyse sen kimsin ki hem sana hesap vereyim.Sen otur mutlu ol kılıçdaroğlu tabi tabi demiş diye avundur kendini..


    -----------------------------

    ben şu anda sana kim ne demiş demiyorum kim ne tutar sebni ilgilendirmez tutuyo izliyo diyede saman byeinli demeye hakkın yok terbiyesizliğinde luzmu yok hala kendini savunmaya çalışıyorsun. 

     

    kılıçtaroğlu için yorumumu yaptıım ben o bitti konuları karıştırma ben needen bahsediyorum sen ne söylüyorsun bana sen kimsin gibide saçma cümleler kurma mümkünse kim olduğum seni ilgilendirmez bana hakaret ediyorsan kim olduğumuda biliyorsun demektir bu ve banada bu konda hesap vermek zorundasın. 


    -----------------------------

    Bana birşey deme saman beyinli değilsen üzerine alınmazsın oky hem saman beyinli olmak kötümü bak öküzlerde saman yiyor koyunlarda ve çobanlarının sözündn çıkmıyorlar ne kadar zeki hayvanlar sadık hayvanlar dimi çobanları tüylerini yolsa gık demiyorlar. Sen beni yanlış anlamışsın. 

    Ben kendimi savunmuyorum ki yapılan şerefsizliğe çirkefliğe karşı bunu yapanların ne olduklarını ve onu destekleyinlerin ne olduklarını söylüyorum ayrıca sana hesap vermek zorunda da değilim kimsin ki sen.Bu ülkede başbakan hakaret ediyorda birşey olmuyor benmi edemicem hem özgürüm hürüm bu olayın gerçekliğini ispatlasınlar yada ispatla yani ortada kötü birşey olduğnu ben özür diliyeyim yoksa lafımın arkasındayım ok daha da cevp verme bana hadi durmak yok sevinmeye devam kılıçdaroğlu faka bastı :)

     

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Ağustos/2008
    Erkek
    bazıları mesajlarda fetullah gülen hoca efendi(!) hakkında ters konuşmuş sonuna kadar destek veriyorum bu arkadaşlara fetoşa karayolları girsin

    Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JeremYC30
    JeremYC30's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Mayıs/2008
    Erkek

    Şimdi söyleyeceklerimin konuyla alakası yok fakat bu karşılıklı konuşmalardan sonra buraya yazmamın doğru olacağını düşündüm;

    İhtilal den önce çok şiddetli Sağ - Sol grup çatışmaları vardı, daha sonra Alevi - Sunni çatışması çıktı, daha sonra Başörtülü - Başörtüsüz tartışması, daha sonra Türk - Kürt kavgası (Tanıdığım hiçbir Türk Kürtleri, Tanıdığım hiçbir Kürt' te Türkleri sevmez). Tabi bu arada bir sürü daha şeyler vardı şu an aklıma gelmiyor. Şuan ise dinciler ve Atatürkçüler aresında büyük bir gerilim var (dinciler müslüman, Atatürkçüler müslüman değilmiş gibi gösterilmeye çalışılıyor.)  

    Yani her olayda bir kin besleme, insanları taraf tutmaya yöneltme, iki taraflı çatışma yaptırılmaya çalışılıyor. Bunları kim yapıyor? Bana göre Amerika - İsrail işbirliği. peki bunu direk Amerika ve İsrailmi yapıyor ? Bana göre hayır, onun yandaş medyası ve yandaş adamları tarafından yapılan birşey.

    Bu gün bizi taraf tutmaya yöneltenler yarın tarafları kavgaya, savaşa yöneltebilir. (bana göre bu gücede sahipler). 

     


    Neden Ben?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Şubat/2005
    Erkek
    hoca bu ülkenin içine sçmak isteyenler merak etmeyin git gide başarıya ulaşıyor. Bizi dışarıdan yıkamayanlar birbirimize düşürmek istedi. ve başarılıda oldular. Niye yırtılıyorsunuz bu kadar he?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Kayıt Tarihi: 29/Haziran/2003
    Erkek
    Konuyu açan muhterem kendi hesabından yazmaya cesaret edememiş kefil olup kendine hesap açarak forumu galeyana getirmeye çalışmış samanyolu haber linkleriyle =) Bunları yaparkende farketmeyeceğimizi sanmış sen daha portakalda suydun buraları nadasa bırakıyorduk

    Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2008
    Erkek

    üff

     

    Ne var burda ters bir durum mu var?? anlamadım yanlış olan ne?

    Kanal B yi tartışcaksanız tartışın ne kadar büyük bir yayın kuruluşu olduğu gün gibi aşikar

    bugün hangi parti lideri ötekisi hakkında ii düşünür siz biliomusunuz tayyibin eşi dostuna baykal ı nasıl sövdüğünü hemde ne biçim küfür ediodur  baykal da ona ediodur bahçelide ediodur

     bunlar gayet doğal parti lideri diye onları insandışı görmeyin... empati kurun en basitinden ilkokulda sınıf başkanı olurken bile ne kıllıklar yapıodunuz...

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek
    hah samanyolu haber yapmışsa kesin doğrudur bende inandım ztn

    herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 5838 Toplam Mesaj: 39