Bira Şişesinde Bulunan Not

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Eylül/2009
    Erkek
    By_Gizemli bunu yazdı
    SweeneyTodd bunu yazdı
    By_Gizemli bunu yazdı

    yao amk. bende diyorum bu adam nerde kaldı, özlemişin lan seni :) 

    +

    amk. yazıyı tam 5 defadır okuyup tekrarlıyorum , birşey anliyim diye ama anlamıyorum yada kafam almıyor senin yazdıklarını.

    5 kere daha tekrar edip okuyacam , sinirlerim bozuluncaya kadar.

    okumayı bıraktım.

    1- hocam senin amacın ne Allah aşkına , gerçekten iyi bir yazar mı olmak istiyorsun yoksa insaların şuurunu imha etmek mi istiyorsun ?

    2- yazına giriş yaparken ne yazdığını bilmiyorsun sanırım, en azından yazarken bir kaç defa oku , artılarını ve eksilerini ayırmaya çalış.

    3- yazılarını hangi dille yazıyorsun, kimden esinleniyorsun, hangi kaynakları okuyorsun yada araştırıyorsun + filmlerden mi etkilenip yazıyorsun ?

    4-yazını yazdığın zaman karşı tarafa birşeyler aktarmaya çalış, girişte ayrı bir konu yazıyorsun, gelişme desen bi bok yok, sonuç fiyasko.

    giriş ve gelişmeyi yazarken sonucunu da ona göre yaz ve tamamla. 

    5- uzatmak istemiyorum ama senden ricam , lütfen yazılarını yazarken kelimelerini iyi bir şekilde seç ve öylece yazmaya başla. mesela yazılarında çok yabancı isimler ve kelimeler yazıyorsun hiç gerek yok, çok anlamsız duruyor. seçtiğin kelimeler cümleyle uyuşması lazım ama sen bunu beceremiyorsun maalesef. 

    yoruldum amk.

     

    Senin amacın ne? Yaptığın bu eleştiriler umurumda mı sanıyorsun? Hayatında kaç kitap okudun merak ediyorum inan. Her konumda ortaya çıkıyor, bir şeyler karalayıp gidiyorsun ve niyetin, birkimin üslubundan anlaşılıyor.

    Ben hiçbir zaman yazarım demedim. Sen de eleştirmenim deme sakın. 

    "Birşey" yazan eleştirmen olmaz. Yorulduysan okuma bir daha. Git Gülyen Dayıoğlu falan oku ya da en iyisi "vur göte coş" sen. Yaptığı yorumlara cevap vermeyeceğim. Selametle...

    bazen susmak lazım sanırım.

    Sus o halde.

Toplam Hit: 3156 Toplam Mesaj: 22