Biranda Kapanıyor...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ortalama 2 sene önce bi samsung 80gb ide harddisk aldım. Ona bad sektör kaptırdık. Tak diye oyun oynarken falan kendi kendine kararsız konuma geçiyor.Ekran kapanıyor,kasa üstündeki harddisk ışığı hiç sönmeden yanıyordu... Bugün yeni bir harddisk daha aldım maxtor 160gb ide onu taktım. Wİndows falan kurulum yaptım lakin oda bir güncelleme indirirken aynı hatayı yaptı biranda kapettı kendini...

Yani sorum şu olacak, bu arızayı bad sektörden yapar sanırsam ama daha sıfır harddisk taktım oda aynısını yaptı. Başka hangi sebeplerden dolayı sistem bu hale gelebilir? Oluru varsa onlarla bi ilgileneyim diyorum...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hacı bi an kendimi gördüm sende yaf!marka modeller aynı 2 gün önce aynı şeyleri yaşadım! Gittim 160 lığı satayla değiştirttim sıfırdan kurdum düzeldi..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hocam

anakart

işlemci

ram

power supply

ekran kartı

diğer kartlar

cdrom vs gibi aygıtlardaki kısadevreler

ide veya sata kablosundaki kırıklar

ve daha sayılabilecek bircok nedenden dolayı olabilir...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam

anakart

işlemci

ram

power supply

ekran kartı

diğer kartlar

cdrom vs gibi aygıtlardaki kısadevreler

ide veya sata kablosundaki kırıklar

ve daha sayılabilecek bircok nedenden dolayı olabilir...

rene hoca senin mesajda neden tarih/saat yok admine özel mi mesaj yaptın yav

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

Mesaj renegadealien tarafından 27 Eylül 2008 (Cumartesi) 00:00 tarihinde yazıldı.

war ya işte 

NEDEN? (soru olarak)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    rene yoksa bot mu :S    xD

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı:
    rene yoksa bot mu :S    xD
    rene bot bizler kundurayız :D

yunusozturk.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

dedigin olay sadece diskte bad sector oldugu zaman olmaz

bircok nedeni olabilir..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek
    bi program vardı bad sector'u kullanım dışı bırakıyodu böylece hdd'yi bad sector olmasına rağmen rahat bi şekilde kullanabiliyodun
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

alicem bunu yazdı:
    bi program vardı bad sector'u kullanım dışı bırakıyodu böylece hdd'yi bad sector olmasına rağmen rahat bi şekilde kullanabiliyodun
     Alicem o tip programlar varda lakin ben pek performans göremedim.Bir tutuyor iki tutuyor üçüncü gün badsektöre takılmaya devam ediyor... Enson maxblast diye birşey var dediler. Maxtor kendi harddisklerinde kullanıyormuş. Diskin yüzeyini komple yeniliyormuş, sesi kesiyormuş falan dedilerde ben pek inanmadım, denemedimde. Hani bad sektör eski plaklardaki çiziklere benzer tamirinin bir yolu olduğunu zannetmiyorum.Tren rayı gibi dönerde döner... Ha bulan varsa söylesin hayrına bizde kullanalım badsektör atlatıcı program.... Ayrıca Maxblast'ı kullanan arkadaşlarda varsa birikimlerini bizimle paylaşırlarsa seviniriz....

Linki burada. İsteyen olursa diye...

http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=MaxBlast_5&vgnextoid=7add8b9c4a8ff010VgnVCM100000dd04090aRCRD

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
Toplam Hit: 1557 Toplam Mesaj: 11