folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder BIRI CEM UZAN MI DEDI??



BIRI CEM UZAN MI DEDI??

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mti
    mti's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Ocak/2004
    Erkek
    sana katılıyorum milas böyle insanları anlamak mümkün değil. bunlar nerede yaşıyor bilmiyorum. bu insanlar sanırım bitkisel hayattalar. ve arada bir kendilerine gelip hala iki sene öncesinde sanıp bir şeyler yazıyorlar. yapmayın arkadaşlar son bir senede türkiye cumhuriyetinde gerçekleşen değişimi görmemek için ya kör,sağır olacaksın yada salak olacaksın. tamam sonuçta herkesin siyasi görüşü ve düşünceleri farklı olabilir. ama lütfen biraz demokratik olalım. hükümetin tamamiyle hatasız yönetim gösterdiğini savunmuyorum. ama rahmetli özaldan sonra gelen hükümetler içinde en iyisi ak parti hükümetidir. bu bizler içinde büyük bir şanstır . düşünün ya ecevit hükümeti 2 yıl daha devam etseydi. sanırım o zaman sadece cem uzan değil 70 milyon halk bitmiş olacaktı.(gerçi cem uzana bir bok olmaz ama inşallah biter)
    o yüzden herkesi biraz daha demokratik olmaya davet ediyorum. bu hepimizin geleceği için şart.yoksa değil AB nereye girersek girelim bizler hep birbirimizi yemekle uğraşırken. diğer dünya ülkeleri ay da yaşıyor olacak.

    mti
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KinG_q1
    KinG_q1's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ekim/2003
    Erkek
    insaallah cem uzun daha beter olur kime nasıl ihatap edeceni öğrenir star bunu coktan hak etti tarafli yayın yapan bi kurulusun cumhuriyetten demokrasiten hak etmesi söz konusu bile olamaz ....

    == TaTAnGaLaR ==
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSYANKAR
    iSYANKAR's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Kasım/2003
    Homo
    nne varsa designerde var walla butun forumlarda en dogru laflar ondan geliyo brawo designer sana katılıyorum

    ALAYINA iSYAN
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Designer
    Designer's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Temmuz/2006
    Erkek
    iSYANKAR bunu yazdı:
    -----------------------------
    nne varsa designerde var walla butun forumlarda en dogru laflar ondan geliyo brawo designer sana katılıyorum
    -----------------------------

    Thanx....


    Sen Yenisin Galiba...... ۩ шшш.ŢдћяỉБהּŢ. םכм ۩
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delikanlimm
    Delikanlimm's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ocak/2004
    Erkek
    Amerikan askerleri ve Amerikan mollası Tayyip:
    Geldikleri gibi giderler!
    *******************

    Tayyip’in arkasındaki o güç
    Tayyip Erdoğan artık başbakan. AKP’nin tek başına iktidara gelmesinin ardıindan başlayan AKP’yi ve Tayyip’i yağlama kampanyasının bir tekrarı yeniden yaşanıyor. Gazeteler “şiir gibi” manşetleriyle çıkıyor. Köşe yazarları AKP liderinin ne kadar da çok mücadele ettiğini, zorluklardan yılmadığını anlatıyorlar.

    Bunları okuyan vatandaşlar da, vay be ne büyük adammış deyip bunlara kanacak!

    Gelgelelim Tayyip’in başbakanlığa giden o uzun yolculuğunun hikâyesi anlatılanlardan epey farklı.
    Bir defa Tayyip’in geçmişinde silinemeyecek bazı gerçekler var. Tayyip, bir şeriatçı militandır. Milli Görüş teşkilatında yetişmiş, gençlik teşkilatında önder roller üstlenmiş, en sonunda İstanbul il başkanlığı yapmış ve oradan da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına geçmiştir.

    Bu devreye baktığımızda, keskin tavırlarıyla dikkati çeker. Türk milletine, ordusuna, devletine hakaretleriyle gündeme gelir, üslubu kabadayıca olmanın ötesinde terbiyesizcedir, her platformda kışkırtıcıdır, bölücüdür; o derecedir ki Türk milletini birbirine düşürmekten ceza alıp hapse girer. Bu arada Belediye Başkanlığı sırasında ölçüsüzce zenginleşir, hakkında onlarca yolsuzluk davası açılır.
    Ancak Tayyip’in hayatında esas yükselme devresi 90’lı yıllarda başlar. ABD’lilerin kancasına takılır ve ondan sonra onu durdurulamaz bir lider yapan süreç başlar. Tayyip’in arkasındaki güç o kadar etkindir ki içinden yetiştiği partiyi bölmek bir yana tümüyle ele geçirir. Bir Tarikat’ta bir liderin yıkılıp başka birinin lider olması hiç de öyle kolay değildir. Güç o kadar büyüktür ki tarikatın liderini bile ezip geçebilmiştir.

    Bu gücün ne olduğu, seçim sonrasında su yüzüne çıktı: ABD.

    Türkiye imamı, şeyhlerin şeyhi, Amerikan mollası
    O halde şimdi Tayyip’in kim olduğunu madde madde sıralayalım:

    1- İmam Hatip Mezunu’dur. Yani bu ülkede düzgün bir eğitim sistemi olsa, imamlık dışında hiçbir iş yapmasına izin verilmeyecek birisidir.Çünkü İmam Hatip mezunudur.Belediye Başkanlığı döneminde kendisini İstanbul imamı olarak görmekteydi, şimdi ise Türkiye imamı olmuştur.

    2- Şeriatçı bir militandır. Türkiyedeki şeriatçı örgütün tüm kademelerinde etkin görevler üstlenmiş biridir. Bu hareket ise bir tarikattır. Tayyip, Milli Görüş’te birleşen tüm tarikatların sözcüsü konumundadır, bu haliyle de Türkiye imamlığının ötesinde tarikat şeyhidir, belki de şeyhlerin şeyhidir.

    3- ABD’ye dolaysızca bağlıdır. O kadar ki, ABD onu daha Milli Görüş içindeyken ele geçirmiş, beslemiş, büyütmüş, iktidara getirmiştir. Bu desteğin bedelini, Türk millitenin kanıyla ve Türk topraklarıyla ödemeye canı gönülden razıdır. Bunu da açıktan söylemekten kaçınmamıştır. Yani Tayyip bir ABD mollasıdır.

    Bugün, halifeliği geri geldiği gündür
    Şimdi Tayyip’in tüm bu niteliklerini birleştirelim, imam, Türkiye imamı, Şeyhlerin şeyhi ve ABD mollası!

    Ama lafı o kadar uzatmaya gerek yok, bunun kısa bir adı vardır: Halife!

    Dolayısıyla bugün, Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı, Tayyip’e başbakanlık yetkisi vererek, Türkiye’ye halifeliğin gelmesine yetki vermiştir. 3 Mart 1924 günü kaldırılan halifelik 79 yıl sonra yeniden geri gelmişir.

    Ama kimileri itiraz edecek, canım böyle de halife mi olur? Bu adam çok modern, Batılılarla ilişkileri iyi, çok hoşgörülü vs. vs.

    E zaten halife dediğin de böyle olur.

    Siz Osmanlı halifelerinin öyle çok sofu adamlar mı olduğunu sanıyorsunuz. Halifelerin ortak özelliği Batılılarla iyi geçinmektir, modern olmaktır. Hepsi şeyhtir, hepsi molladır; ama hepsi Batıya açıktır, çoğunlukla da doğrudan Batının adamıdır.

    Bu açıdan Tayyip, Türkiye’nin halife geleneğinin iyi bir takipçisidir. Halifelik makamını iyi doldurmakta ve oraya çok yakışmaktadır.

    Şimdi saf saf bu ülkeye şeriat gelmez, hem onlar da artık şeriatçılıktan vazgeçti diye düşünenler artık saflığı bıraksınlar. Daha yolun başındalar ama bu ülkenin Başbakanı da Milli Eğitim Bakanı da imam. Emin olun yakında imam olmayan tek bir bakan bile kalmayacaktır; yaşayarak göreceğiz!

    Sevkiyat sürüyor: Türkiye’ye ABD askeri, başbakanlığa Tayyip
    Fakat burada Tayyip’in başbakanlığının ne anlama geldiğini iyice kavramak gerek. Tayyip’in başbakanlığı tesadüfen ülkemize ABD askerinin girişiyle birlikte olmaktadır. ABD askeri sevkiyatı sürerken Başbakanlığa da Tayyip sevk edilmektedir.

    ABD askeri sevkiyatı ne kadar kanansuzsa Tayyip’in sevkiyatı da o kadar kanunsuzdur. Tayyip’in seçilmesi için Anayasa değiştirilmiş, seçim kanunu değiştirilmiş, ama bu da yetmemiştir. Çünkü mevcut seçim kanunu da Tayyip’in seçilmesine engeldir. O nedenle seçim kanunu uygulanmamıştır.

    Kanunsuzluk o kadar açıktır ki aynı maddeden yargılanan Tayyip’in eski hocası Molla Necmettin, sicil kaydının silinmesi için başvurunca, reddedilmiştir. Ama aynı maddeden ceza alan Tayyip Başbakan yapılmıştır.

    Yapılmıştır ama yapılırken araya gizli bir el girmiştir. O el zaten Necmettin’i devirip Tayyip’i çıkaran eldir. Şimdi o el Türkiye yasalarını değiştirmiş, değişemeyenleri uygulatmamış ve Tayyip’i seçtirmiştir.
    3 Kasım seçimleri ne kadar kanunsuzsa 9 Mart seçimi onun 10 misli kanunsuzdur. Kanunsuzluk ABD’nin ve onun piyonlarının bu ülkedeki tek şansıdır.

    Türkiye’nin kuşatılması tamamlandı
    Hırsızlık yaparlar, mahkeme bir şey yapmaz.

    Devletin alehinde çalışırlar, mahkemeler bir şey yapmaz.

    Kanunları uygulamazlar, mahkemeler bir şey yapmaz.

    Bu adamların kanunsuzluklarını yargılayacak, engelleyecek güç çıkmaz.

    Şimdi bu kanunsuzlar ABD’nin kanunsuz işgaline göz yumuyorlar.

    Öyle de yapacaklardır. Bu iş ortaklaşa yapılır. Tayyip ülkeyi içten çökertirken, ABD dıştan kuşatacaktır. Bir yandan da ABD askerleri Türkiye’ye yerleşecektir.

    Bu, Türkiye üzerindeki kuşatmanın tamamlandığı andır. Kuşatmanın düa ötesidir, Türkiye bizzat Amerikan askerlerinin işgali altındadır.

    Ama bu molla takımı da işgalci emperyalistler de kanunla, nizamla gitmez boş umut beslemeyelim.

    Bunlar ancak geldikleri gibi giderler! Amerikan askerleri bu ülkeden ancak silah zoruyla atılacaktır, bu Amerikan mollalar da ancak İstiklal Mahkemeleriyle gideceklerdir.

    Bunları atmak için bir Kuvayı Milliye gerekir: Bir taraftan, işgalciyi silahla ülkeden atacak bir taraftan da işbirlikçi mollları İstiklal Mahkemelerinde sallandırak!


    Gökçe Fırat





    -- Http://www.Durduramazsiniz.Net - Http://www.SanalSayfa.Com - Zaman Kötü, Kolla Götü..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    milas
    milas's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Kasım/2003
    Erkek
    delikanlımm sen bu yazıyı al bir bardak soğuk suda iç, belki kendine gelirsin, ondan sonrada şeyini kollarsın, Tayyipe laf atmak sana kalmadı, sizler ancak Türklere küfür etmeyi bilirsiniz, kucağımızdan da inmezsiniz.

    sevecen
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COoL_TiKkY
    COoL_TiKkY's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Kasım/2003
    Homo

    itraf ben bir ibne oldugumu acikliyor ve bundan dolayi gurur ve onur duyuyorum cok iyi birsy sizde olun


    profilimde resmim var isteyenlere vericem hadi baaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy


    itraf ediyorum ben bir nomosum ve cem uzanin beni dudukledigi ana kadar ona bir kizginligim yoktu ama gerisi gelmedi kendisine cok darginim
Toplam Hit: 8886 Toplam Mesaj: 48