Bıttım Sabunu Kullanan Varmı ?
-
Merhaba arkadaşlar bıtım sabunu kullanan varmı aranızda almayı düşünüyorum.Kullananlar olumlu veya olumsuz görüşlerini yazarsa sevinirm.
-
dostum konu açcağına netten baksana.
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=siirt%20b%C4%B1tt%C4%B1m%20sabunu
-
hergün kullanmak lazım ben kulylanıyorum gayet memnunum ama siirtinki olcak :)
-
Ben kullandım hocam açıkcası bi faydasını görmedim
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Yan sanayi maıda mı var
-
Maldonado bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Yan sanayi maıda mı var
-----------------------------sanmıyorum ama batman bıttım var bitlis bıttım var siirt bıttım var ben ilk siir kullanmıştım yararını gördüm hep siirt kullanıyom :D
ama burası TÜrkiye mutlaka çakmasınıda yapmışlardır :)
kahve rengi olacak yeşil değil
-
yaw alper bizde bunun yeşilinden vardı taş gibi birşey göze kaçtımıda 4 döndürüyor adamı öyle bir yakıyorki kafadaki sivilcelere iyi gelirmi bu ?
-
Explosive bunu yazdı:
yaw alper bizde bunun yeşilinden vardı taş gibi birşey göze kaçtımıda 4 döndürüyor adamı öyle bir yakıyorki kafadaki sivilcelere iyi gelirmi bu ?
-----------------------------senin o dediğin zeytinyağlı herşeye iyi geliyor özellikle vucutta çıkan iğrenç sivilcelere prüzlere bildiğin çamaşır suyu gibi söküp atıyor
tavsiyemdir manyak bişi :)
(banyoda kullanıma dikkat göze temas etmeyiniz başka amaçlara kullanmayınız organınıza ciddi zarar ve ağrılar varir)
-
zalimadam bunu yazdı:
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------senin o dediğin zeytinyağlı herşeye iyi geliyor özellikle vucutta çıkan iğrenç sivilcelere prüzlere bildiğin çamaşır suyu gibi söküp atıyor
tavsiyemdir manyak bişi :)
(banyoda kullanıma dikkat göze temas etmeyiniz başka amaçlara kullanmayınız organınıza ciddi zarar ve ağrılar varir)
-----------------------------o zeytinyağlı şey tuzruhu gibi amk her yerinize sürmeyin (suratıma sürmüştüm, bide traşlı, kışın bronzlaşıyodum az kalsın)
-
Ben kafa saçım için kullanıyorum. İnan bana şampuan felan kullanamıyorum artık. 2 senedir rahatım. Güzel sabundur. Tavsiye ederim.
-
DrKill bunu yazdı:
Ben kafa saçım için kullanıyorum. İnan bana şampuan felan kullanamıyorum artık. 2 senedir rahatım. Güzel sabundur. Tavsiye ederim.
-----------------------------hocam normalde saçları parlak gösteriyormu yoksa sönük mü oluyor.