Bitturk Login Sorunu
-
bitturk e login olduktan sonra hiç bir şey yapamıyorum
nereye tıklarsam tıklayım aşağıdaki mesaj duruyor
-------------------------------------------------------------------------
Bu sayfayi gormeye yetkiniz yok. Bunun bir kac sebebi olabilir:
1. Hesabiniz dondurulmus veya bu sayfaya erisim kapatilmis olabilir.
2. Bu sayfayi gorme yetkiniz olmayabilir. Yonetime ait sayfayi gormeye calisiyor olabilirsiniz.
3. Hesabiniz aktivasyon bekliyor olabilir.
4. Daha detayli bilgi icin yonetimle iletisim kurabilirsiniz.
------------------------------------------------------
üstte yeni mesajınız var okumak için tıklayın diyor yine aynı sayfaya yönlendiriyor
Bittürke kayıt olalı 11-12 gün falan oldu ve kesinlikle ratio master falan kullanmadım sadece 3-4 tane dosya indirdim ve onlarıda devamlı seedde tuttum bunlar oranlarım
Ratio: 90.42 Bonus: 128.60 Up: 536.37 GB Down: 5.93 GB
internet hızım bu
bunlarda beni sahte gönderimden banlamışlar hızımı belirten bu resmi yolladım durumu anlatım ama bir türlü ne cevap verdiler nede banı açtılar
soru1: bana yardım edebilecek yada derdimi bu adamlara anlatabilecek birisi varmı
soru2: yardım edebilecek birisi yoksa ben bu sorunu nasıl çözerim ayrıca bu yaptıkları adilik değilmidir ya sinirim bozulda uleyyyyn
not hızımın neden yüksek olduğunu soranlar için özel bir firmada çalışıyorum zamanımın çoğu iş yerinde geçiyor internet kullanımı konusunda pek bi sınırlama yok çalıştığım firmanın işleri genellikle internet üzerinden olduğundan yönetimde hızını oldukça yüksek seçti
-
benim için oldukça acil yardım edebilecek yada akıl verecek yok mu
-
up
-
al yeni üyelik olsun bitsin bas ratio mastırı bunlar normal kullanıcıdan anlamaz :)
-
adamlar cevap verme zahmetinde bile bulunmuyor yönetime kaç defa mail attım ratio masterde kullanmadım ulen sadece yeni çıkan 3-4 filmi indirdim onlarıda devamlı sedde tuttum insanlar daha hızlı indirsin diye neyse bu tavırla nereye kadar giderler o da ayrı konu
-
üyelik açık degilse davetiye verim hacı gerçi pek girmiom bittürke heryerinden pop up reklam fışkırıyor uyuz etti beni. senin yerinde olsam seed bile etmem :D ki ben indirirsem etmiom :D
-
peki tavsiye edebileceğin başka torrent varmı onlara bakam malum artık rapid hotfile falan bitti benim için
elimde
zamunda
tektorrent
torrenturkey
demonoid
var
arena-tr ye mail attım cevap vermedi ipneler daha
-
bakem siteciklerimi :D
BÜDÜT:
Arena ..leri : TBT dn 1 üye sayesinde davetiyelerimi -10 a düşürdüler
Turktorrent ..leri : bagış yapmadan davetiye vermiyor.
Leechturk : yollayabilirim. 480p sunumları güzel. 700 mb brripte sunuyorlar. kaliteleri hoş.
-
olabilir de şimdi şu var leech türk te bitturk gibi yüksek ratioyu ratio master falan sanmasın sonra laf anlamıyolar sana zararı olur gerçi bende göndermeyi 50 kb de tutarım bi sorun olmaz hocam maili özelden atıyorum
-
hacım indirdigin kadar gönder fazlasına gerek yok. 1 gb film indirdin diyek 1-1.2 gb arası gönderme yap yeter. fazlaya gerek yok.
-
en iyisi o hocam iyilik yapalım dedik anlatamadık davettiye için çok saol hocam