Biyolojik Bir Çalışma Lazım ?
-
Arkadaşlar şimdi bizim biyoloji hocası benden 40 yılda bir yardım istedi benimde yardım etmem lazım tubitak bir biyoloji yarışmasımı ne düzenlemiş bizim hocada bir çalışma bul labaratuar benden dedei benimde acilen biyolojik bir çalışma bulmam lazım önerileriniz varmı ama daha önce denenmemiş ve yapılmamış bir çalışma olacakmış:S
-
:d onu yapıyorlar zaten ama yasaklamışlar a.q yoksa bilim adamlaı yöntemini bulmuşlar:D evet ya önce yapılmamış olcakki tubitak kabul etsin yoksa kabul etmiyomuş:S
-
fötüs ve embriyo ve onunla ilgili ana rahminde gelismeler. :) en güzel konu
-
Biyodizel konusunda çalışabilirsin. Hatırladığım kadarıyla biyodizelde kullanılan hammaddeler arasında henüz kullanılmayan bazı yağlı tohumlar var. Şimdi isimleri aklıma gelmiyo bu tohumların. Biraz doktora düzeyinde bi çalışma ama güzel bi konu. Bi araştır derim...
-
Nury bunu yazdı:
-----------------------------
vay bide daha önce yapılmamış olcak :D insan kopyalasınlar la ilk olur :D
-----------------------------joseph mengele yapmıştır zaten auswitchte g.t büyütmedi. Şu anki genetik bilimindende ileri bir seviyedeydi hatta bir çalışması var ama şu an kaynak bulamayacağım ve herkesin hadi git işine diyeceği için açıklamıyorum.
-
Computer Aided Ergonomics & Biomechanics
konu baba link vermiyorum arayacagin yeride biliyorsun ..
Neden bu konu cunku kolu bacagi kopana eline zarar gelene Tekno yardim. birde PLC dayan gitsin MATRIX cozuluyor..
costum neyse konu okul egitim ciddi is bu konuya bak derim.
Biraz kan biraz metal iste sana harbi delikanli sekli......
-
Evrim Teorisi Hakkında Çürütülmüşlüğü hakkında bir Çalışma Kanaatimce Dünya Çapında dahi ilgi görecektir.
-
shockman bunu yazdı:
Evrim Teorisi Hakkında Çürütülmüşlüğü hakkında bir Çalışma Kanaatimce Dünya Çapında dahi ilgi görecektir.
Evrim çürütülmüşmü ki :S Kim çürütmüş ayıptır sorması :)Konuyla alakalı olarakta trtc34 müride katılıyorum..
-
Bitkilerde sinir sistemi çalışması: Örneğin sarmaşık bitkisinin hayvanlardaki gibi acıyı hissettirecek ve tüm sinirsel bilgileri bir noktada toplarsınız ve acının nereden geldiğini anlayabilirseniz birçok alanda kullanılabilinir.