folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Biz Neyi Destekliyoruz ?

Biz Neyi Destekliyoruz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Arkadaşlar son zamanlarda olan olayları gerçekten anlamıyorum. Esad açıklama yapmış "iran'da yanımızda" demiş.

Siyaset bilmeye gerek yok çok basitce düşünüyorum bitarafta 2. dünya savaşından beri herşekilde bizi sömürmeye çalışan ülkeler ingiltere - amerika - israil vs vs

Bi tarafta sınır komşularımız müslüman ülkeler ve onların destekçileri Suriye - iran - rusya - çin

Şimdi 3. dünya savaşı çıksa ne bok yiycez ne tarafa gidicez amerikamı bize yardım etcek ingilteremi ? E biz hala neyin derdine suriyeye çomak sokmaya çalışıyoruz ? Birleşmiş milletlere başvurduktan sonra ingiltereden mesaj gelmiş, "Türkiyeyi destekliyoruz savaş uçaklarımız hazır" e be orspu cocugu sen mavi marmarada israil vatandaşlarımız katlederken nerdeydin ? Gerçekten kafam çalışmıyor biri çıksında anlatsın ne halt dönüyor burda ?

Edit : Suriyeninde türk uçağını kasıtlı vurduğunada inanmıyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

Aynı dusunceler benimde aklıma geldi bir çozum bulamadım

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

kıçı kırık mavi marmara gemisiyle türk silahlı kuvvetlerinin jetini bir tutan zihniyet, peh.

Allah Türktür.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Ne halt döndüğünü asla bilemeyeceğiz birkere bunu unutmayın.

Baştaki insanların hırsı yüzünden kimse canından olmak zorunda değil.

Şahsen askerliği yeğlemiyorum. Cinayeti yeğlemiyorum. İnsan öldürmek öldürülmek istemiyorum. Savaşı asla istemiyorum.

Ama kimsede beni dinlemeyecek nedü belirsiz yaşayıp ölümü beklediğimiz şu dünyada egoist benliklerini doyurmak için en değerli şey olan varlığımza göz koyuyorlar.

O adamların kafasında ne olduğunu bilemiyoruz. Bilemeyeceğiz. Bu yüzden tartışmaya hiç luzum yok.

Yapacaklarını zaten yapacaklar.

Allah hepimizi korusun.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

ershn bunu yazdı:
    -----------------------------

kıçı kırık mavi marmara gemisiyle türk silahlı kuvvetlerinin jetini bir tutan zihniyet, peh.

Kıçı kırık marmarada birsürü türk vatandaşı öldür. Her iki olaydada bm'ye başvurduk ama farka bak mavi marmarada hiçbibok olmadı çünkü karşıdaki israildi. Ama şimdi bakıyorumda bm aslan kesilmiş sırtımızı sıvazlıyor. 

İkisini bir tutmuyorum, sen tek açıdan bakıyosun

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buiyimi
    buiyimi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben fenerbahçeyi destekliyorum inşallah aziz yıldırımda çıkıcak içerden ,
    ha bide sharapovayı

7 itiraf var Trabzonspor komple beraat, cemaatin keskin kılıcı Göksel Gümüşdağ beraat. 25 Milyon Herşeyin Farkında.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Siyasetle ilgilenmiyorum. Kimin kazanacağı ortada. Kazanan tarafta olmak istiyorsanız; altın alın. İsrail ve İran bölgede ki gelişmelerden sonra altın rezervlerinde arttırıma gitmeye başladı.

Olası bir sıcak temasda borsalar da güvensizliğe bağlı olarak satışlar görülecektir ve bu satışlar borsaların aşağı inmesine sebep olur. Güvenilir olduğu düşüncesi ile altına rağbet artar. Bu rağbet altın ons fiyatını ve altın alış fiyatını yukarılara çıkarır. Gramını 100 TL'ye aldığınız altını bu sıcak gelişmelerden hemen sonra 120 TL'de satabilirsiniz...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bence siktir edin  Bize sadece yorum yapmak düşer birşeyler yapmaya kalksak devlet önümüze taş koyar kendi işine parmak sokturmaz biz burda kıçımızda yırtsak onlar bildiğini okuyacak.

Esad deyince aklınıza suriye gelmesin yada suriye diyince aklınıza esad gelmesin ordaki halkın  iyi yada kötü hakkımızda ne düşündüğünü kimse bilmiyor medya bazen suriye halkını kısım kısım göster ama işine gelen görüntüleri gösteriyor .

küfrederiz villalara kulübeden
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

Büyük Dünyanın ortasında geçer başa büyük GÜL

Yeni tasarılar için halkın kanı dökülür

Gerçeği söylemek isteyenin ağzı kapatılacak

Gelmesi gereken, zamanından geç gelecek.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

Siyasetle ilgilenmiyorum. Kimin kazanacağı ortada. Kazanan tarafta olmak istiyorsanız; altın alın. İsrail ve İran bölgede ki gelişmelerden sonra altın rezervlerinde arttırıma gitmeye başladı.

Olası bir sıcak temasda borsalar da güvensizliğe bağlı olarak satışlar görülecektir ve bu satışlar borsaların aşağı inmesine sebep olur. Güvenilir olduğu düşüncesi ile altına rağbet artar. Bu rağbet altın ons fiyatını ve altın alış fiyatını yukarılara çıkarır. Gramını 100 TL'ye aldığınız altını bu sıcak gelişmelerden hemen sonra 120 TL'de satabilirsiniz...

Senin de tek derdin bu yani?

Altan naptın oğlum :|
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

manhyak bunu yazdı:

ershn bunu yazdı:

Kıçı kırık marmarada birsürü türk vatandaşı öldür. Her iki olaydada bm'ye başvurduk ama farka bak mavi marmarada hiçbibok olmadı çünkü karşıdaki israildi. Ama şimdi bakıyorumda bm aslan kesilmiş sırtımızı sıvazlıyor. 

İkisini bir tutmuyorum, sen tek açıdan bakıyosun

1. si filistin de zaten türk kızılay'ı yardım ediyordu mavi marmara gemisinin gidiş amacı bana göre çok farklıydı.
    2. si mavi marmara gemisinin uluslararası sulara çıkmasına izin verilmemişti (bizzat bir albay'dan dinledim)
    3. sü kendi karasularında olduğu gerekçesiyle israil uyardı ama bizimkiler cihad edecek ya uyarı dikkate alınmadı askeri gemi veya kızılay gemisi olsaydı belki daha farklı olabilirdi ama "kıçı kırık" mavi marmara olunca verdiler odunu
    4. sü akp milletvekilleri de binecekti o gemiye ama son anda vazgeçtiler. acaba neden?
    5. si tayyip bey bu olaylardan sonra çıktı ve "türkiye büyüklüğünü gösteri ve savaş açmadı" dedi.
    6. sı ölenler türk vatandaşıdır ama neden öldükleri önemlidir adamlar bildiğin bok yoluna gitti.
    7. si  siktir et hocam boş işler.

Allah Türktür.
Toplam Hit: 1028 Toplam Mesaj: 11