folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bizi Isıran Köpeği Beslemek



Bizi Isıran Köpeği Beslemek

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek

     

    Hürriyet PKK'lı doktora sahip çıktı

    Hasta PKK'lı, Doktor PKK'lı, muhabir PKK'lı…

    Hürriyet gazetesi, dün ilginç bir habere imza atarak PKK'lı hükümlüyü tedavi etmek için “Üçlü Protokol'ü çiğneyen doktor Sadık Çayan Mulamahmutoğlu'na sahip çıktı. Dr. Mulamahmutoğlu'nun PKK'yla ilişkisi ortaya çıkarken, haberi yapan Hürriyet muhabiri Faruk Balıkçı'nın da geçmişte PKK'ya yakın gazetede çalışırken Abdullah Öcalan'ı ve PKK'yı övmekten yargılandığı öğrenildi.

    Hürriyet gazetesi, PKK'lı hükümlüyü tedavi etmek için “Üçlü Protokol'ü çiğneyen doktor Sadık Çayan Mulamahmutoğlu'na sahip çıktı. Dr. Mulamahmutoğlu'nun PKK'yla ilişkisi ortaya çıkarken, haberi yapan Hürriyet muhabiri Faruk Balıkçı'nın da geçmişte PKK'ya yakın gazetede çalışırken Abdullah Öcalan'ı ve PKK övmekten yargılandığı öğrenildi. 29 Aralık 2010 tarihinde kanaması olan PKK hükümlüsü Rıdvan Yusufoğlu, jandarma tarafından Mardin Midyat Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Ancak hastanede görevli olan Dr. Sadık Çayan Mulamahmutoğlu, muayene esnasında hastanın hükümlü olması sebebiyle yanından ayrılmak istemeyen jandarma görevlisini bahane ederek hastayı muayene etmemişti. Jandarma ise protokoller gereği hükümlünün yanında olmaları gerektiğini söylemişti. Bunun üzerine Dr. Mulamahmutoğlu hakkında “hekimlerin tutuklu ve hükümlüleri muayenelerinde hasta ve hekimin yalnız kalmasını önleyen” Üçlü Protokol'e uymadığı gerekçesiyle dava açılmıştı. Konuyla ilgili dün ilginç bir habere imza atan Hürriyet gazetesi ise, hastanın jandarma tarafından mağdur edildiği izlenimi oluşturarak Mulamahmutoğlu'na sahip çıktı. Hürriyet'in haberde yer verdiği Türk Tabipler Birliği de, jandarmanın dayandığı protokolleri hukuk dışı ilan ederek PKK'lı hükümlünün yanında yer aldı.

    DOKTOR PKK'YLA İRTİBATLI ÇIKTI

    Jandarma görevlisinin odada bulunmasını bahane ederek PKK'lı hükümlüyü muayene etmek istemeyen Dr. Sadık Çayan Mulamahmutoğlu'nun, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde öğrenciyken PKK'nın üniversite yapılanmasında faaliyet gösterdiği, 24 Ekim 1999'da Öcalan'ın yakalanmasından sonra karıştığı lastik yakma, yol kesme, kahvehane taşlama gibi eylemler sebebiyle gözaltına alındığı, 24 Eylül 2000'de Antalya HADEP Gençlik Kollarının Eğitim Sorumlusu seçildiği, 26 Kasım 2000'de HADEP'in 4. Olağan Kongresine katıldığı ve 12 Temmuz 2001'de Antalya HADEP İl Başkanlığı'nda açlık grevi yapan örgüt militanlarını ziyaret ettiği ortaya çıktı.

    HÜRRİYET MUHABİRİ DE ÖCALAN VE PKK'YI ÖVMEKTEN YARGILANMIŞ

    Hürriyet gazetesindeki haberde imzası bulunan Faruk Balıkçı'nın da, PKK'ya yakın "Fırat'ta Yaşam" isimli gazetede çalışırken, 21 Aralık 1999 yılında, Abdullah Öcalan'ı ve PKK'yı övmek suçlarından Gaziantep Sulh Ceza Mahkemesi tarafından yargılandığı, Yargılama sonrası gazetenin toplatılmasına karar verildiği belirlendi.

    YENİ AKİT

     

     

    Kimin eli kimin cebinde belli değil , bazıları saman altından  pkk lılara destek çıkıyor , pkk ya destek çıknaları da koruyor , kolluyor , ve bunu çok ustaca , güya etik değerler (!) e sahip çıkarak yapıyor .

     

     

     

Toplam Hit: 1122 Toplam Mesaj: 1