folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bizlerin Bi Davamız, Bu Vatana Bi Hizmetimizin Olması Lazım..



Bizlerin Bi Davamız, Bu Vatana Bi Hizmetimizin Olması Lazım..

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracked
    cracked's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ocak/2006
    Erkek

    Millet insanın en büyük varlığı Vatanıdır, milletidir, bayrağı ve bağımsızlıığıdır.. ama ilgilenenler bilir türkiyenin ne derece bağımsız olduğunu, türkiyedeki adaleti, ekonomiyii, misyonerleri... Yahudilerii..


    Arkadaşlar bizimm üstümüze düşen borcumuzu, görevimizi yapmamız lazım, kendi çapımızda uğraşmamız fikir üretmemiz lazım, birliği sağlamamız lazım,  burası hack forumu o zaman hack alanında bişiler yapmamız lazım, bilmeyen fakat öğrenmek isteyen arkadaşlara, bilenlerin baş kaldırmadan yol göstermesi,  öğretmesi, fedakarlık etmesi lazım.. Son günlerde microsof ve bi sürü yahudi asıllı şirketler bilişim ve yazılım alanında türkiyeyi en büyük pazar olarak görüyorlar.. bu alanda da kendimizi onlara teslim etmektense neden uğraşmayalım, kendi yazılımımızı kendimiz yapmayalım, programlamaları kendimiz yapmayalım, ve bunu sadece yazılım-programlama,bilişim alanında söylemiyorumm ve tabii bunu sadece tahribat forumunda da kalmasını istemiyorumm ve tabii bu hemen olacak bişi deil biraz zaman ve çaba isteyen bişey genel olarak söylemeye çalıştığım şey aslında bazılarımızın milletimizi bilinçlendirmesi lazımm..


    Yukarıda yazdıklarımdan bağımsız olarak hepinize şunu sormak istiyorumm ve cevaplarınızı, fikirlerinizi bekliyorumm..
    *** Arkadaşlar bizim bi davamız, bu vatana bi hizmetimiz olmalı.. Bunlar ne olabilir, nasıl olabilir, neyi-nasıl yapmalıyız bunun uğruna...bu kutsal yolda...
    *** Her alanda fikirlerinizi paylaşın, benim en çokk takıldığım konu  özellikle adalet, şu an ki adalet adalet deil...


    böyle gelmiş.!!. BöYLe GiDeMeZ ( tek NOkta )
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ocak/2006
    Erkek
    bunlar konusulmadımı sanıyosun sayısız msj var bunlarla ilgili forumlara bakarsan her seferinde konusuyoruz  ama sonuc yok sadece konusmakla kalıyoruz tabi bizim kişisel cabalarımız var onları solmek zorunda da deiliz. seninde bizim gibi dusunmen hosuma gitti ama konuyu acmadan once foruma bi baksaydın iyi olurdu

    Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracked
    cracked's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ocak/2006
    Erkek

    Arkadaşım tahribat müridiyim,  forumu her zaman takip ediyorum, konuşulduğunu da biliyorum ama seninde dediğin gibi konuşmada kalmasın istedim, bu konular hakkında, belki açık forumda herşey konuşulamıyor ama bizim gibi bu yola kendini verecek olanları tanırsak burada belki özel olarak, belki grup olarak toplanıp fikirlerimiz, düşüncelerimiz çerçevesinde projeler yapıp araştırmasını ve uygulamasını yapabiliriz, halkı bilinçlendirmek adına bişiler yapabiliriz, sesimizi duyurabiliriz mesela ilk mesajımda da dile getirdim benim en çokk takıldığım nokta türkiyedeki olamayan Adalet, bu konuda tabiii pek çokk şeyi açık bi forumda konuşamıyoruz.. bu konuda olan düşüncelerimiz olsa bile..
    ** küçük bi örnek vermek istiyorum,  utanarak söylüyor bugün ülkemizde çoluk çocuk sahibi kadınlar çocuklarını okula gönderebilmek için gizliden, gönüllü olarak genel ewde çalışmak için iş müracatında buluınuyor,  biçok ev kış mevsiminde evini yada çoğuna ev bile denemez barınaklarını ısıtmak için odun-kömür bulamıyor, soğuktan cocuklar donuyor, aç kalıyorlar, sokaklarda anamız, bacımız kaçırılıp tecavüz ediliyor, elindeki bilezikler, yüzükler vs..vs takılıları alındıktan sonra öldürülüyor, geriye kalan ise sadece ailelerinin yaşlı gözleri..ve beklenen adalet..!! ve öbür tarafta ise sözde bi iş adamı willa ihalesi sırasında davet edilen iki mankene yaklaşık 500 milyar değerinde iki  villayı mankanlere jest, magazin dünyasına havası olması için hediye ediyor..
      peki bu adam bu parayı nasıl kazanıyor bu ülkede,  o kadar insan sabah-akşam çalışarak karnını doyuramadığı halde bu adam nasıl olurda sadece jest çekmek için o kadar malı hediye eder.. Demek ki bizim çalışan insanımızın parasını onlar alıyorlar bi şekilde,  imkanım olsa olsa o villayı hediye edenide, o villayı kabul edenide,  kaçırır mal varlığını alır, kanını akıtırım... Sizin televizyonlarda ve normal hayatta gördüklerimizin aslında türkiyenin gerçek yüzü olmadığını görelim.. konuşmayalım arkadaşlar çalışalımm, sonra uygulamaya başlayalımm, Alem'e ibret olarak bişiler yapmalı, halkı uyandırmalıyızz... sadece konuşmamalıyızz... bence bi grup oluşturmalıyı(m)z ve projeler üretmeliyiz... 


    Bu sokakta suç işleyenler, uzatmak istemiyorumm suç işlenen her yerdeki asıl olan sokak çocukları,  vs..vs deil..!! bütün bunların genel ismi işte Mafya..!! sokaktaki bir katilden, bir sokak çocuğuna kadar suç işleyenler varsa bunların başı SÖzÜ geçen iş adamları yada mafyalardır, ve bunlar hiç bi zaman ne bi katil ile ne de bi sokak çocuğu ile muhattap olmuşlukları vardır..!! Yani aslında suçluları 2 kere cezalandırmak gerekiyorsa, bunların başındakileri 5 kere suçlamalıyız... onlarla ilgilenmeliyiz....


    Aslında şunu söylemek istiyorum başımızdakiler adaleti sağlamıyorlar, türk polisi yakalasa bile türk mahkemesi bırakıyor, nitekim türk polisi yakalamaya bile korkuyor.. bu böyle gitmez kardeşlerimm, forumda söylenmez belki ama İcraat zamanı arkadaşlar hazırlanmamız lazım...!!


    böyle gelmiş.!!. BöYLe GiDeMeZ ( tek NOkta )
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracked
    cracked's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ocak/2006
    Erkek
    cracked bunu yazdı:



    öbür tarafta ise sözde bi iş adamı willa ihalesi sırasında davet edilen iki mankene yaklaşık 500 milyar değerinde iki  villayı mankanlere jest, magazin dünyasına havası olması için hediye ediyor..
      peki bu adam bu parayı nasıl kazanıyor bu ülkede,  o kadar insan sabah-akşam çalışarak karnını doyuramadığı halde bu adam nasıl olurda sadece jest çekmek için o kadar malı hediye eder.. Demek ki bizim çalışan insanımızın parasını onlar alıyorlar bi şekilde,  imkanım olsa olsa o villaları hediye edeni de, o villaları kabul edenleri de,  kaçırır mal varlığını alır, kanını akıtırım... Bu imkanı kendimize sağlayacak seviyeye gelelim, genel olarak yaş ortalamamız küçük bunu gelecek içinde yapabiliriz..!!


    Aslında şunu söylemek istiyorum başımızdakiler adaleti sağlamıyorlar, türk polisi yakalasa bile türk mahkemesi bırakıyor, nitekim türk polisi yakalamaya bile korkuyor.. bu böyle gitmez kardeşlerimm, forumda söylenmez belki ama İcraat zamanı arkadaşlar hazırlanmamız lazım...!!




    Bu konuya sadece gerçekten içten ilgilenenler ( DkN_JaN gibi ), ve Holyone, adminler ve tariqatın eskileri yorum yaparsa sevinirim...

    böyle gelmiş.!!. BöYLe GiDeMeZ ( tek NOkta )
Toplam Hit: 1395 Toplam Mesaj: 4