Black Metal"İn 101 Kuralı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mantus
    mantus's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Eylül/2003
    Erkek
    slayertunty bunu yazdı:
    -----------------------------
    black metali böle adlandıran geri zekalılar yüzünden her satanist olayında bi yerler basılıyo birileri sorgulanıyo sırf iron maiden tişörtü giydi birisi potansiyel suçlu oluyo.. brawo size şapkamı çıkartıp ayakta alkışlıyom sizi.. we sizi destekleyen geri zekalıları.. hibnetorun birisi çıkıp black dinleyen geri zekalı dediğinde satanist olamayan!! insanlar ona karşı çıktı senin gibilerse sadece güldü..
    -----------------------------

    yaw ne diyon birader sen biz bu memlekette yaşamadık mı sanki.bikaç sene önce rotting christ konserinde bi kari geldi yanımıza konuşmaya başladık konu frpden falan açıldı oynarmısınız falan diyodu sonra satanistmisin dedi sonra konsere geldiğine göre satanistsin dedi bi anda etrafta bikaç flaş patladı resimlerimiz falan çekildi.iki gün sonra milliyette fotoğrafım çıktı şerefsizler bide gözüme siyah çizgi koymuşlardı.yani bizz bu muhabbetleri geçtik artık artık müziği inançla bulandıran insanlara gülüyorum ve seninde gülmen gerekir çünkü medya bizi satanda yabar hizbullahçıda.hem ne olmuş bizde nezarete girdik satanistiz diye noldu polis ekip otosunda suratımıza bile bakmadı bi saat tutup bıraktılar bikaç hafta sonra unutuldu.artık sokakta yürürken kimse dönüp bakmıyo.türkiye aştı satanistlik mevzusunu sizde aşın artık!!

    Labirentten çıktığında karşında beliren kocaman düzlükte yolunu daha kolay bulacağını mı sanıyordun ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slayertunty
    slayertunty's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Kasım/2003
    Erkek
    hoca iyi demişinde hangi türkiye aştı bu konuyu? hem sen yazmamışsın bizde atıldık nezarete falan diyen? kim aşmışta haberimiz yoq? black metalin 101 kuralı diyosun hangi müziğin kalıbı war? yada müzik kalıplarla yapılıyoda benmi 8 senedir boşa müzik yapıyorum? hem kim aştı satanizmi? daha satanizmin ne olduğunu bilmeyenlermi aştı? polis her seferinde tepemize!! binmedimi? geçen senede antalyada oldu bu olay.. benim arkadaşlarımda wardı içeri alınan.. polisin ne dediğini biliyormusun peq? ben söliim gene böle bişi olsun gene sizin tepenize bineriz!!.. ilginç değilmi kim aştı satanizmi? hala siyah giyene saçını uzatana sert müzik dinleyene potansiyel satanist gözüyle bakılmıyomu? sen aşmış olabilirsin hatta müziği kalıplara oturtup böle yaparsan black metal yapılıyo diyebilirsin lafım yoq.. ama inançla müziği karıştırma bari.. kim aştı hala siyah giyenin saçını uzatanın rock müziği icra edenin potansiyel satanist olduğunu?.. yada ben hala dinazorumki uyuyorum...

    hüznün krallarına selam yollayın... SENTENCED
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mantus
    mantus's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Eylül/2003
    Erkek
    birader bu kuralları komik bulduğum için buraya yazdım önceki yazıları okursan görürsün.ayrıca benim demek istediğim memleketin satanizmi kabul ettiği yada alıştığı değil benim demek istediğim artık satanistsin diye içeri almıyolar eskiden korkuyolardı o yüzden içeri alıyolardı şimdi tipini beğenmedikleri için alıyolar adamlar uzun saçtan küpeden nefret ediyolar.ekin koray barış manço zamanında az mı dayak yedi uzun saçlı diye.ülkedeki üç beş hippi yıllar önce jop yemedimi sokaklarda.bu memlekette bu tipteysen polis seni potansiyel satanist değil potansiyel suçlu diye gözaltına alıyo.ne alaka diceksin zaten polis birini gözaltına alıyosa %90 bi alaka yoktur.bu ülke böyle ha kabul et saçlarını kestir demiyorum ama bu adamlar bize niye böyle yapıyolar deme can cıkar huy çıkmaz.uzun saçlı siyah tişörtlüysen sert kal taviz verme!

    Labirentten çıktığında karşında beliren kocaman düzlükte yolunu daha kolay bulacağını mı sanıyordun ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slayertunty
    slayertunty's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Kasım/2003
    Erkek
    hoca senin bi dediğin bi deiğini tutsa cewap mahiyetinde bişiler yazardım ama kelime oyunları yaparak kendini haklı çıkartıyon.. barış mançoyu bilmem ama erkin koray dediğin adam hiç dayak yemedi uzun saçından dolayı.. forumda bahsetiğin cümleler nerede sarfedildi?

    hüznün krallarına selam yollayın... SENTENCED
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    different
    different's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Aralık/2003
    Erkek
    balck metal insanın içinde zızzzzzzzzzzzzzzzz hahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hohhhhhhhhhhhhhhhh

    :)
Toplam Hit: 4245 Toplam Mesaj: 16