Bmp To Html
-
eskiden eğlence için yaptığım bişeydi bmp resimlerini html tablo haline dönüştürüyo tabi resim boyutuna göre uzun sürebiliyo :D bide boyutu artıyo doğal olarak :D amacın neydi diye sorucak olursanız amacım yoktu ingilizce bütünleme sınavına çalışırken aklıma gelmişti yazmıştım :D
http://hotfile.com/dl/92882499/5144e48/ciziktirici.exe.htmlkullanımı basit zaten başla deyince resim seçme şeysi geliyo bmp resim seçin uzunluk ve genişliği fazla büyük olmasın ama :D seçtikten sonrada kaydetme şeysi geliyo html yi nereye istiyosanız kayıt edin daha sonrada bekleyin bitince uyarıcak :D html dosyasını açması için 10 saniye falan zmn tanıyın bilgisayarınıza gerçi sizin işlemciler iyidir açar hemen :D
-
hmm iyiymiş hoca tersinide yap :)
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------tersini yapan şeyler var zaten sitenin görüntüsünü resim olarak veren :D
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------Alt+PrintScreen
Win+R
mspaint
Ctrl+V
Ctrl+S
Bmp olarak kaydet... :)
-
sende geliştir az hoca yapılmış var diye atlama
mesela domaini yazak
anasayfadan giden linkleri göstersin çentik attıklarımızı istediğimiz formatta kaydedek
şahsen ben çok kullanıyom tek tek screen shhot almaktan iyidir hea
yaparsan tiryakisi olurum :_
-
NmC bunu yazdı:
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------Alt+PrintScreen
Win+R
mspaint
Ctrl+V
Ctrl+S
Bmp olarak kaydet... :)
-----------------------------de get hiç sevmem amelelik resmen :)
-
çalışmadı :S
access violation at address 0045A04E in modüle "ciziktirici.exe". read of address 00000000
-
SyspioniC bunu yazdı:
çalışmadı :S
access violation at address 0045A04E in modüle "ciziktirici.exe". read of address 00000000
-----------------------------işletim sistemi ne hocam? xp de test ettim sadece
edit: en son bişey yapmıştım o verdirtiyo sanırım hatayı bendede verdi yeniden atıcam
-
tamam hocam
xp pro sp3 bu arada
-
delphi kafayı yedi :D opendialog1.execute; ye bile hata veriyo. http://hotfile.com/dl/92896352/303b74d/htmltablo.rar.htm
source si derliycek biri çıkarsa güzel olur
-
LightShot Tavsiye ederim :|