folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
linefolder Botnet Hakkındaki Sorularımı Cevaplayabilirmisiniz? (Orta-İleri Seviye)



Botnet Hakkındaki Sorularımı Cevaplayabilirmisiniz? (Orta-İleri Seviye)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ironhazee
    ironhazee's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mart/2008
    Erkek

    Azimle sıçan duvarı deler diye bir söz vardır.Azmettim ve sistemi oturttum.Kimseden yardım göremedim (Tahribat HolyCat hariç ona burdan tşkler).Herşeyi deniyerek araştırarak yaptım.

    Öncelikle vpsem up down vps 1gb ram 100gb hdd.Ayrıca no-ip kayıt olunup bot source no-ip girilerek hazırlanmıştır.Vpsde no-ip programı açıktır.Bunun sebebi yarın vps değişikliğine gidersem botları kaybetmeyeyim...

    Arkadaşlar hemen sorularıma geçeyim......

     

    1) Up/Down amaçlı vpseme, unrealirc kurdum.Sorunsuz çalışıyor.Bikaç denemede sorunsuz bağlantı aldım.Ancak bu iş için windows unreal kurmanın bir sakıncası varmı? Herkes linux kurmayı öneriyor.Windows unreal pek stabil olmadığından dert yandılar.Siz ne düşünüyorsunuz windows unrealirc iş görürmü?

     

    2) Arkadaşlar ben botu oluşturdum ve antivirus olmayan win7 ve xpde çalıştı.Mircte gözüktü komutlar çalıştı.Ve şu an piyasada 1 tane bedava crypter ile botu cripte edip biraz sakladım.iexpress ile bir progrmala birleştirdim.kendi pcmde denedimde hem program yüklenip hep bot aktif olduy mirctede gözüktü.

    Ancak çok çekilen dosyama ekledimde hiç kimse gelmedi.Bir yerde bir sorun var.Neden stabil değil anlamadım.Arkadasımda denettirdim olmadı.

     

    Rxbot_ak_7.7_fira_pviv8 botu kullanıyorum.acaba sourceden kaynaklı olabilirmi ? Yada crypte bozmus olabilirmi? bozulsa dicem kendi pcmde deneyip, vpsde mircten girdimde naasıl gözükeyim...

     

    Elinde iyi kod olan varsa paylaşırsa sevinirim.

    Ve önerilerinizi bekliyorum

     

    iyi çalışmalar

     


    Her ağ kırılabilir!
Toplam Hit: 1035 Toplam Mesaj: 1