Box Ve Fitness?
-
arkdaşlar sorunum şöyle bu dönem ciddi şekilde protoin tozu amino asit ve yağ yakıcı alarak fitness yada bady den birine başlıcam ki açıkçası bu çok önemli değil yani güçlenip birazda şekilli olsun istiyorum
çalıştımrak istediğim kas grupları kollarım azcık bacak omuz göğüs kanatlar ve karın?
bunlar için haftada 4 kere gideceğimi düşünsek nasıl bölebiliriz bölgesel oalrak?
ve diğer gerie kalan 3 gün de box yapmak istiyorum 3 4 ay deneyimim olmuştu bu iki sporu yapmam boxta yoğun bi aktivite olduüğu için body mimi filan nasıl etkiler fikir almak istedim? -
ben 3 ay gittim fitnessa yani yapanları tanıyorum adamlar toz hap felan kullanıyorlar ama diyorlarki keşke kullanmasaydık bazıalrı emcburiyetten kullanıyor madalya felan almak için ama zevkine kullancaksan hiç bulaşma atıyorum senle aynı kası yapan biri osln ama o hap map toz kullanmazdsın sen bıraktığında çok fena sarkar ama onda sarkma çok az hatta hiç olmaz bana aynen bunu dediler yerinde olsam kullanmazdım yani tozları hapları :|
-
sen box yap vucudun zaten şekillenir fitnessa gitmene gerek kalmaz.. walla ben boks yaparken iiydi de bırakınca vucudun biras mayaşıo haberin olsun
-
dayı bunlar erkek işimi şimdi , bize yakışmaz böle şeyler :|
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
ben 3 ay gittim fitnessa yani yapanları tanıyorum adamlar toz hap felan kullanıyorlar ama diyorlarki keşke kullanmasaydık bazıalrı emcburiyetten kullanıyor madalya felan almak için ama zevkine kullancaksan hiç bulaşma atıyorum senle aynı kası yapan biri osln ama o hap map toz kullanmazdsın sen bıraktığında çok fena sarkar ama onda sarkma çok az hatta hiç olmaz bana aynen bunu dediler yerinde olsam kullanmazdım yani tozları hapları :|
onlar kimyasal ben vucut şişireyim deiyorum kas orarnını artırmak istiyorm şekilde çok önemli dğeil kullancağım ürünler doğal -
By_Gizemli bunu yazdı:
anamadım olayı demek istediğini şu sevişme konusuna atıftamı bulunuyorsun hayırdır çapkın erkek:) -
By_Gizemli bunu yazdı:
anamadım olayı demek istediğini şu sevişme konusuna atıftamı bulunuyorsun hayırdır çapkın erkek:)
-------------------
dayı benimkisi ihtiyaçtı , herkes yaparr bunu -
box hareketlilik de gerektirir. fitness derken badybuilding yapıcaksan yapma fitness yap. yani fazla ağır kaldırma. hantallaştırır. boxta yavaşlatır seni.
-
By_Gizemli bunu yazdı:
By_Gizemli bunu yazdı:
anamadım olayı demek istediğini şu sevişme konusuna atıftamı bulunuyorsun hayırdır çapkın erkek:)
-------------------
dayı benimkisi ihtiyaçtı , herkes yaparr bunu
bilemem herkes adına konuşma paralı işti seninki saırım ben para ile o işi asla görmedim.yeir gelince yaparım yapmak için yırtınmam olursa sorunum kendim çözerim böyle birolayı çükümün derdini burda açıp soru sormam
-
hocam vücut olsun şekil olayım diyosan haftanın hergünü çalıştırmayacaksın bedenini
benim tavsiyem box a git süper vücut yaparsın hemde dengeli yaparsın fitness dikkat edilmesze büyüklükleri farklı göğüs yada pazu hüsranı yaşatabilir
-
tacir bunu yazdı:
-----------------------------hocam vücut olsun şekil olayım diyosan haftanın hergünü çalıştırmayacaksın bedenini
benim tavsiyem box a git süper vücut yaparsın hemde dengeli yaparsın fitness dikkat edilmesze büyüklükleri farklı göğüs yada pazu hüsranı yaşatabilir
tacir öle dionda boxta süreklilik istio be abi.bi git bi bitme olurmu ki.bi de o kadar ders var nereye gidion bu dönem.:)gel inat etme takıl sende bize bodye gidelim:)