folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Box Ve Fitness?

Box Ve Fitness?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    arkdaşlar sorunum şöyle bu dönem ciddi şekilde protoin tozu amino asit ve yağ yakıcı alarak fitness yada bady den birine başlıcam ki açıkçası bu çok önemli değil yani güçlenip birazda şekilli olsun istiyorum
    çalıştımrak istediğim kas grupları kollarım azcık bacak omuz göğüs kanatlar ve karın?
    bunlar için haftada 4 kere gideceğimi düşünsek nasıl bölebiliriz bölgesel oalrak?
    ve diğer gerie kalan 3 gün de box yapmak istiyorum 3 4 ay deneyimim olmuştu bu iki sporu yapmam boxta yoğun bi aktivite olduüğu için body mimi filan nasıl etkiler fikir almak istedim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    ben 3 ay gittim fitnessa yani yapanları tanıyorum adamlar toz hap felan kullanıyorlar ama diyorlarki keşke kullanmasaydık bazıalrı emcburiyetten kullanıyor madalya felan almak için ama zevkine kullancaksan hiç bulaşma atıyorum senle aynı kası yapan biri osln ama o hap map toz kullanmazdsın sen bıraktığında çok fena sarkar ama onda sarkma çok az hatta hiç olmaz bana aynen bunu dediler yerinde olsam kullanmazdım yani tozları hapları :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek
    sen box yap vucudun zaten şekillenir fitnessa gitmene gerek kalmaz.. walla ben boks yaparken iiydi de bırakınca vucudun biras mayaşıo haberin olsun

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    dayı bunlar erkek işimi şimdi , bize yakışmaz böle şeyler :|

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    XpertVision bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben 3 ay gittim fitnessa yani yapanları tanıyorum adamlar toz hap felan kullanıyorlar ama diyorlarki keşke kullanmasaydık bazıalrı emcburiyetten kullanıyor madalya felan almak için ama zevkine kullancaksan hiç bulaşma atıyorum senle aynı kası yapan biri osln ama o hap map toz kullanmazdsın sen bıraktığında çok fena sarkar ama onda sarkma çok az hatta hiç olmaz bana aynen bunu dediler yerinde olsam kullanmazdım yani tozları hapları :|
    onlar kimyasal ben vucut şişireyim deiyorum kas orarnını artırmak istiyorm şekilde çok önemli dğeil kullancağım ürünler doğal
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    By_Gizemli bunu yazdı:
    anamadım olayı demek istediğini şu sevişme konusuna atıftamı bulunuyorsun hayırdır çapkın erkek:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    By_Gizemli bunu yazdı:
    anamadım olayı demek istediğini şu sevişme konusuna atıftamı bulunuyorsun hayırdır çapkın erkek:)

-------------------

dayı benimkisi ihtiyaçtı , herkes yaparr bunu

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    box hareketlilik de gerektirir. fitness derken badybuilding yapıcaksan yapma fitness yap. yani fazla ağır kaldırma. hantallaştırır. boxta yavaşlatır seni.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

By_Gizemli bunu yazdı:
    By_Gizemli bunu yazdı:

-------------------

dayı benimkisi ihtiyaçtı , herkes yaparr bunu
    bilemem herkes adına konuşma paralı işti seninki saırım ben para ile o işi asla görmedim.

yeir gelince yaparım yapmak için yırtınmam olursa sorunum kendim çözerim böyle birolayı çükümün derdini burda açıp soru sormam

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

hocam vücut olsun şekil olayım diyosan haftanın hergünü çalıştırmayacaksın bedenini

benim tavsiyem box a git süper vücut yaparsın hemde dengeli yaparsın fitness dikkat edilmesze büyüklükleri farklı göğüs yada pazu hüsranı yaşatabilir 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m_cey
    m_cey's avatar
    Erkek
    tacir bunu yazdı:

hocam vücut olsun şekil olayım diyosan haftanın hergünü çalıştırmayacaksın bedenini

benim tavsiyem box a git süper vücut yaparsın hemde dengeli yaparsın fitness dikkat edilmesze büyüklükleri farklı göğüs yada pazu hüsranı yaşatabilir 

tacir öle dionda boxta süreklilik istio be abi.bi git bi bitme olurmu ki.bi de o kadar ders var nereye gidion bu dönem.:)gel inat etme takıl sende bize bodye gidelim:)

Kuşkudan,karanlıktan çıkıp günün doğuşuna kılıcımı çekip geldim güneşte şarkı söyleyerek. Umudun bittiği kalplerin kırıldığı yere sürdüm atımı: Gazaba,yıkıma ve kızıl bir guruba vardım şimdi!
Toplam Hit: 1132 Toplam Mesaj: 11