Böyle Şey Varmıdır
-
şimdi arkadaşlar ben bu hacktan falan anlamam bir bilene danışayım dedim bazıları diyoki bi program varmış işte trojan atmadan bişey yapmadan adamın mailinin şifresinin veriyomuş varmı böyle bişey
-
war war bende var sana veriim yanlız içine yanlışlıkla client kaçmış olabilir.
şaka bir yana butür şeyler külliyen yalandır we inanların hali de yamandır.
-
offf kardeşim off be ağlicam artık yaa walla yok bole bsy bide hack orenmek istiosan onceki forum konularını karıştır. zaten hackır olman için seni once kendini programlama vs işlerde geliştirmen gerek.
-
yok öyle bişey seni kandırmışlar
-
kardeşim benim öyle hacker falan olma gibi bi hevesim yok sadece söylüyolar böyle şeyleri bende size sordum bilmediğimden yani böyle
-
-
-
olmazmiiii , hatta bir tusa basman yeterli tak sana hotmalin DB ini indiriyor hatta ben bi kere yaptimda acidim geri verdim adamlara :P
töbee yarabbimmm sen aklima mukayet ol...
-
DoomsdayScreaM bunu yazdı:
offf kardeşim off be ağlicam artık yaa walla yok bole bsy bide hack orenmek istiosan onceki forum konularını karıştır. zaten hackır olman için seni once kendini programlama vs işlerde geliştirmen gerek.
Arkadaşım eğer birisini eleştireceksen ilk önce kendini eşleştir. Birincisi Eleman yeni gelmiş olabilir ve ya dökümanları iyice karıştırmamış olabilir. HATTA eleman sana öğrenmek istiyorum öğretin dememiş sadece böle birşey varmı demiş son olarak Hackır die bişi varmı allah aşkına HACKIR ahhaa Dükkan Adı Gibi
HACKIR KIR PİDESİ ... ÇORUM YOLU ÜZERİ GİDERKEN SAĞDA GELİRKEN SOLDA... sadece gülüyorum...!!!
-
yalan.öle bir programs yapsan verir misin zaten :D
-
dedigin bazılarının a.q
-
Dogrudur Raziyim