folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Btk Nın Şikayetvar Dan Farkı Ne



Btk Nın Şikayetvar Dan Farkı Ne

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2017
    Erkek

    Merhaba müridler, bu aralar telekom alt yapı mevzu dönüyor çokça kişinin de mağdur olduğu bir durum. Ben de mağdurlar arasındayım. Bulunduğum konumun sağ sol ön arka olmak üzere 20 metre çevresinde fiber alt yapısı mevcut telekomun. Aradım ettim 2018 son çeyrek yatırım planına dahil değilsiniz cevabı veriliyor. BTK ya şikayet olarak yazdım telekoma iletmişler onlar da hasiktir dercesine cevapladılar. 

    Şimdi sorum şu: Ben bu şikayetimi Şikayetvar.com üzerinden de iletsem aynı cevabı alacaktım. BTK nın bir ağırlığı var mı? Ne için BTK var BTK ya şikayet etmenin ne anlamı ve etkisi var ki BTK ya yazıyoruz? Ben direk BTK ya bak bu bu bu şekilde telekom bana hizmet vermiyor varlık içinde yokluk çekiyoruz sen söylsen şunlara bi tarzı şikayet etmek istiyorum ama site üzerinden direk telekoma biri sana bişi söyleyecek tarzı iletiyorlar yani BTK nın bi ağırlığını göremiyorum bu durumda. Başka ne şekilde şikayet edeceğiz ki? Ben mi olayı yanlış anlıyorum yoksa bilmiyorum da yani yetti artık yav şu telekomun yaptığı pislik.

     

     

     

    MOda not: konu genel e açılabilirdi ama güncel forum konuları arasında dönen mevzu olması nedeni ile güncele açtım yok olmaz diyosanız taşıyın ok bb. :)


    next next next install
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Polisleri inceleyen müfettiş gibi düşün. Müfettişler her 6 ayda bir gelir karakolların çözülmüş ve çözülmemiş dosyalarını inceler. Çözülmemiş dosyalar fazlaysa memurlar hakkında inceleme başlatılır.


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek

    bu durumlarda insan yılmış ve umudunu kaybetmiş oluyor ama BTK yı ve Telekomu da (%30 devlet payı olduğu için) Kamu Denetçiliği Kurumu'na (kanaatimce) şikayet edebilirsin. Bu aşamada başvurunu mahkemeden önceki son durak gibi düşün keza kurumun yetkileri ve kararlarıda o yönde kuvvetli bağlayıcı tavsiyeler. Görevi bir nevi devlet kurumlarıyla vatandaş arasındaki uyuşmazlıkları, mağduriyetleri gidermek. Sonuçlanması biraz zaman alıyor ama hiç olmazsa bir taş da ben attım dersin.

    Düzenleme: Yaşın hakikatten 14 ise hiç başlama birini bir yere şikayet etmeye. 

    yawuz tarafından 18/Eki/18 14:04 tarihinde düzenlenmiştir

    tahribat.com a can feda
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek

    twitter türkiye gündeminde de bu mevzu var.

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oinomaos
    oinomaos's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ekim/2012
    Erkek

    Aynı cimer gibi bu btk da.

    Mahallede ruhsatsız çalışan bir yeri şikayet ettim. Gürültüsü tozu toprağı yıldırdı artık. Öyle güzel şikayet ettim ki belediyede kaçak göçek cevap veren memurları sıkıştırdım kenara "ruhsatı yok ceza yazdık" dediler daha da sıkıştırınca "evet kapanması gerekiyor heyet kararı bekliyoruz" dediler sonra çıktı karar KAPATMA.

    Aga adamlar önce itiraz edip mahkemeye verdi o sürede de boş durmadım kanun maddeleriyle asıldım belediyeye. Telefon açtım dosya numarasını verin ben takip edecem falan diye iyice tutuşturdum. Neyse mahkemeden de kapatma çıktı.

    Taşınmak için teee 7-8 ay önce ek süre istediler. Amk belediyesi nasıl ek süre verdiyse adamlar halen rahat rahat çalışıyor. Arada yazıyorum ek süre dahilinde diyorlar. Orada tıkandım bu ek sürenin sınırını olurunu biterini de bilmiyorum.

    Öyle cimere bununla ilgili yazdım belediye sallıyor falan ama cimer de beni salladı :) Valiliğe yazıyorum onlarda sallıyor. Herkes sallıyor arkadaş. Ne olduysa bu OHAL zamanı oldu ondan önce tırsıyorlardı OHAL bir başladı sonra hiiiiiç adamlar muhtemelen "bu da boş yapıyor" diyorlardır arkamdan :)

    Hayır şikayet ettiğim adamlarda mafya arkadaş biri gidip seni bu şikayet etti dese muhtemelen topuklarımda kurşunlarla gezerim. O da en iyi ihtimal ama işte dayanamıyorum arkadaş. Bir de bu süreçte insanlarımızın ne kadar tırsak olduğunu öğrenmiş oldum. Herkes tırsıyor adam hırsızlık yapıyor şikayet etmekten tırsıyor adam ortaya sıçıyor onu da şikayet etmekten tırsıyor.

    Bir tırmadıkları sağda solda öpüşen gençler valla onun dışında herkesten ve herşeyden tırsıyorlar.


    Anıl
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2017
    Erkek

    btk ve telekoma haritadan ss alıp gösterdim yapacakları en yakın yerden bi fiber kablo çekip bi switch atacaklar ama uğraş dur gelecek yıl kim bilir ne zaman yapacaklar hiç belli değil son çeyreğe koydular mı 1 yıl internet yok e zaten evde vodafone turkcell avea telefon var 3ü de adam gibi çekmiyo sinyal zayıf mobil tarifler de kullanamıyoz lanetli bölge gibi sanki karantina bölgesi kimse yanaşmıyor. KentNet getirdi altyapı internete giriyoz sözde aptal saptal bi firma ping atıyorum aralıklı sürekli kesilmeler yaşıyorum düzeltemiyorlar da cinnetlik durum. BTK ya çok fazla sayıda şikayet yazsam sıkıntı çıkar mı acaba? Bir de Telekom ana müdürlük yerine yerel telekom müdürlüğü şikayet edilir mi acaba? 

     

    Bulunduğum konumdaki durum bu : Yeşil Tikler Telekom Alt Yapısı olan Yerler


    next next next install
Toplam Hit: 1089 Toplam Mesaj: 6
telekom btk şikayet