Bu Asp Kitabı Nasıl Herkes Okusun
-
s.a arkadaşlar bir asp kitabı alacağım ama karar veremedim
http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=46822&session=59429284851003922154&LogID=
zafer demirkolun asp kitabı pusula yayıncılığın ürünü daha önceden bu kitabı okuyan varmı yada bilgisi olan varmı taqvsiye edermisiniz yani ??
türkmen yayın evinin bir asp kitabı var bombok resmen
selahattin arslan diye birisi yazmış bombok bir kitap acana buna benzermi bu kitap bilgisi olan yazsın zfer demirkolu kitabı nasıldır bilgi verin :) acil bekliom
-
Hiç Kitap almana gerek yok...
kitapları burada yayınlayalım herkez indirsin...
-
zafer demirkol aspkonusunda gerçekten iyi bir isim mail falan atarsanız cevapta veriyor ama bu kitap ebook olark zaten war sanırım.
-
Antikky bunu yazdı:
zafer demirkol aspkonusunda gerçekten iyi bir isim mail falan atarsanız cevapta veriyor ama bu kitap ebook olark zaten war sanırım.ANTİKKY DOGRU SÖLÜYO PARA VERİPTE ALMA PARAN CEBİNDE KALSIN:)))))))))
BU KİTAP E-BOOK OLARAK VAR GOOGLEDE ARAT BULURSUN KOLAY GELSİN AYRICA DR HAKKI ÖCALINDA KİTAPLARI VAR GAYET GÜZEL BAŞARILI ONLARADA Bİ BAK İSTERSENSE
-
bendede var birkaç kitap yayınlasak iyi olu e-kitap bölümüde açılabilir aslında
-
computerwolf bunu yazdı:
bendede var birkaç kitap yayınlasak iyi olu e-kitap bölümüde açılabilir aslında
+1 bncede e-book bölümü coq faydalı olur.. -
yav elinizde varsa bana yollayın boşuna para vermeyim kitaba gerçekten :(
msn ile irtibata geçerseniz sevinirim admin@webteknigi.com ekleyin beni acil lazım bu asp e-kitapları şimdiden sagolun.
-
renegadealien bunu yazdı:
Hiç Kitap almana gerek yok...
kitapları burada yayınlayalım herkez indirsin...
Ya bekliyoruz usta ya vallahi çok iyi olur..Bu arada ben zafer demirkolun kini beğenmedim açıkçası Hakkı Ocal var arslan gibi birde ASPGüncesi var o biraz prof sanırım bilmiyorum...Hakkı Öcal haricinde olan varsa yazsın buraya...
-
Kitabi nerden indircez :(
-
E-Kitap bölümü manyaq olur gerçekten. Boşuna kitaplara da para neyim vermeyiz.
-
s.a abü zaten e-kiatp bölümüne rene atmış oradan indirebilirsini ben indirdim.elinde daha kitap olan varsa yollasın yararlansın herkes.