folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Bu Asp Kitabı Nasıl Herkes Okusun

Bu Asp Kitabı Nasıl Herkes Okusun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

s.a arkadaşlar bir asp kitabı alacağım ama karar veremedim

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=46822&session=59429284851003922154&LogID=

zafer demirkolun asp kitabı pusula yayıncılığın ürünü daha önceden bu kitabı okuyan varmı yada bilgisi olan varmı taqvsiye edermisiniz yani ??

türkmen yayın evinin  bir asp kitabı var bombok resmen

selahattin arslan diye birisi yazmış bombok bir kitap acana buna benzermi bu kitap bilgisi olan yazsın zfer demirkolu kitabı nasıldır bilgi verin :) acil bekliom

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hiç Kitap almana gerek yok...

kitapları burada yayınlayalım herkez indirsin...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    zafer demirkol aspkonusunda gerçekten iyi bir isim mail falan atarsanız cevapta veriyor ama bu kitap ebook olark zaten war sanırım.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

Antikky bunu yazdı:

zafer demirkol aspkonusunda gerçekten iyi bir isim mail falan atarsanız cevapta veriyor ama bu kitap ebook olark zaten war sanırım.

ANTİKKY DOGRU SÖLÜYO PARA VERİPTE ALMA PARAN CEBİNDE KALSIN:)))))))))

BU KİTAP E-BOOK OLARAK VAR GOOGLEDE ARAT BULURSUN KOLAY GELSİN AYRICA DR HAKKI ÖCALINDA KİTAPLARI VAR GAYET GÜZEL BAŞARILI ONLARADA Bİ BAK İSTERSENSE

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bendede var birkaç kitap yayınlasak iyi olu e-kitap bölümüde açılabilir aslında

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek
    computerwolf bunu yazdı:

bendede var birkaç kitap yayınlasak iyi olu e-kitap bölümüde açılabilir aslında

+1 bncede e-book bölümü coq faydalı olur..

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

yav elinizde varsa bana yollayın boşuna para vermeyim kitaba gerçekten :(

msn ile irtibata geçerseniz sevinirim admin@webteknigi.com ekleyin beni acil lazım bu asp e-kitapları şimdiden sagolun.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    polymorphic
    polymorphic's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

Hiç Kitap almana gerek yok...

kitapları burada yayınlayalım herkez indirsin...

Ya bekliyoruz usta ya vallahi çok iyi olur..

Bu arada ben zafer demirkolun kini beğenmedim açıkçası Hakkı Ocal var arslan gibi birde ASPGüncesi var o biraz prof sanırım bilmiyorum...Hakkı Öcal haricinde olan varsa yazsın buraya...

Real programmers can write assembly code in any language. :-)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

Kitabi nerden indircez :(

The king is bleeding.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    E-Kitap bölümü manyaq olur gerçekten. Boşuna kitaplara da para neyim vermeyiz.

kendinize ayığ olunuz
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    s.a abü zaten e-kiatp bölümüne rene atmış oradan indirebilirsini ben indirdim.elinde daha kitap olan varsa yollasın yararlansın herkes.

Toplam Hit: 2278 Toplam Mesaj: 11