Bu Lenova Laptop Alınırmı?Yardım.
-
ustalar benim için önemli olan küçük ve kolay taşınabilir olması.benim sizde ricam bu makina iyidir yada bu fiyata bunu alman daha iyi veya bu model başka yerde daha ucuza alınabilir gibi öneriler.dediğim gibi küçük ekran ve taşınabilirliği kolay makina bakıyorum.yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
-
bence yeterli olcaktır fiyatıda iyi %28 indirim varken kapın bence.
-
tavsiyem budur işletim sistemi takıntın yoksa ekran kartı işlemci falan fark atar
site de güvenilir benim alışveriş yaptığım site
aynı bilgisayarı bu siteden arkadaşıma da aldırdım memnun
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------tavsiyem budur işletim sistemi takıntın yoksa ekran kartı işlemci falan fark atar
-----------------------------Bendede aynısından var gayet iyi memnunum. Eğer özellikleri daha iyi bişey lazımsa bu daha iyi tabi.
-
lenovo kullanıyorum herşeyi güzel fakat servisi çok dandik..servise işin düştüğünde süründürüyorlar resmen..
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------tavsiyem budur işletim sistemi takıntın yoksa ekran kartı işlemci falan fark atar
-----------------------------hoca tavsiyene teşekkürlerde ben küçük ekran alıcam.bana küçük makine lazım hesaplı bulabilsem 12" arıyrum aslında ama bulamadım.
-
Lenovo alma derim. Garanti konusunda çok sıkıntı yaşarsın.
-
anlaşılan servis çok kötü vazgeçelim o zaman herkese teşekkürler yorumları için.
-
erblood bunu yazdı:
-----------------------------anlaşılan servis çok kötü vazgeçelim o zaman herkese teşekkürler yorumları için.
-----------------------------Herkesin tersine ben servisten çok memnunum. 2 defa götürdüm elden. 1.sinde bataryayla lcd de sorun vardı değiştirdiler.(cuma verdim pazartesi aldım). 2de ise yine ekranda sorun vardı 15dk da yaptılar verdiler.
-
erblood bunu yazdı:
-----------------------------ustalar benim için önemli olan küçük ve kolay taşınabilir olması.benim sizde ricam bu makina iyidir yada bu fiyata bunu alman daha iyi veya bu model başka yerde daha ucuza alınabilir gibi öneriler.dediğim gibi küçük ekran ve taşınabilirliği kolay makina bakıyorum.yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
-----------------------------Menşei P.R.C. demiş bu "madde in china" demek oluyordu sanırım
-
lenovo y570 kullanıcısıyım ürün performansı felan gayet iyi daha servislik bi durum olmadı ama bi asus değil tabi.