Bu Nedir Be ???

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o3ah
    o3ah's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Nisan/2012
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı
    ASKERiN DARBE HAKKI KALDI MI ? Komutanlarımız bunu söylüyor.darbe yapma yetkısı yok artık o kalktı beyler.darbeyı unutun deri

    Darbe hakla olmaz. Darbe yapmaya götü yiyen veya isteği olan olsaydı on defa yapardı şimdiye.

    Tayyip giderse başa gelicek adam yine israilin kendi adamı olacaktır. Şu durumda Tayyip birden gider de kaza bela başa gelen adam Türkiye yi seven birisi olursa ya kısa bir süre sonra ölür yada hapse girer.

    Dolayısıyla arkadaşlar; bu iş sokakta boş boş hoplayarak olmaz.

    Türkiye yi seven insanlar olduğunuzu biliyorum ama dışarıdan bi şu insanların haline bakın. Ne istediklerini kendileri dahi bilmiyorlar. Hiçbir amaçları yok. Kendilerini ne hukiki olarak savunabiliyorlar. Ne de yaptırım güçleri var.

    Sen kendini geliştirmek için hiçbirşey yapma, birşeyler öğrenmek için hiçbir çaba sarfetme, uluslar arası ortamda kendini ifade bile edeme. 

    Otur Tv de Fatmagülü Arka sokakları seyret. Hiçbirşey hakkında araştırma, hiçbirşey hakkında bir fikrin olmasın. Okuma. Sadece kulaktan duyduğunu ballandıra ballandıra ağzından salyalar aka aka tekrarla.

    Boş zamanın oldumu otur face book ta aptal aptal yok Tayyibi kötüle yok video beğen yok incik yok boncuk şeylerle uğraş.

    Üretim sıfır. Genç insanlar bir araya geldiği zaman konuştuğu şeyler gereksiz. Çünkü beyinler bomboş.

    Sonra da ülkeyi sikiyolar. Sikerler tabi. Benim şahsen artık Türkiye gibi bir ülke umrumda değil. Türk halkı kendi etti kendi buldu. Bir kaç ay sonra amerikaya gidiyorum ve bu saçma sapan ülkeyi hafızamdan silmek istiyorum.


    yapamiycagini dusunuyorsan hic baslama. ama eger basladiysan sonuna kadar git.
Toplam Hit: 15341 Toplam Mesaj: 122