Bu Tasarımı Nasıl Yaparım ?
-
arkadaşlar başlıktaki gibi..
bu tasarımı gözüme kestirdim.
çok hoş ve güzel olmuş.
internet aleminde devrim niteliği taşıyan bi site. gerek tasarım gerek içerik bakımından.
teşekkürler.
-
imkansız, yapılması çok zor.
-
hele o kızla nasıl konuşulur bölümü war ya kan çıkartır kan ,)
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------wepmastira ulaşıp bunu istiyorum..
-
Delikanlilik aleminin gelmis gecmis en KIRAL internet Sitesine hosgeldiniz.
-hoşbulduk reyisşimdi bakar konuya
-
erkek adam sanat yapmaz ulaann diyen bir site çok açık görüşlü ,)
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------Ablacım ters bi adam görürse o konuşmadan sonra kan alır kan :D
-
neo_brn bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------Ablacım ters bi adam görürse o konuşmadan sonra kan alır kan :D
-----------------------------o adamı yerler :D bide mutfakta hafif değdirin (ondan önceki bölümlerin olmasıda imkansız ama oldu dielim) ilk bıçağı sokarım heralde adama :D sonra eline değdirmeye hali kalmaz :D
-
Yazık yazık birde burada bir çok mürid ben webmaster,ım ben web grafikerim falan diyor,alın size tasarım-grafik-arayüz- ne ararsanız var yahu :D :D
Barış nerden bulursun böyle siteleri akşam akşam feci güldüm :D allah iyiliğini versin emi :D :D -
Hocam bide şuna bakın ben bunu gates amcaya mail attım adamlar biz yapamıyz dediler onu tbt konu ac dediler sende konu acmışsın bende yeni konu açmak istemedim çok uzun bi cümle oldu herneyse ııı bu web sitesin php html ccs msq sql datalıfe wp vb jooomla c++ ve unuttugum birr çok yazılım dili kullanılmıştır kolay gelsin
http://rasimwep.somee.com/index.htm
-
Yollarin Lordu Arabaci Nihat
Film bile çekerim ben bu adama be.
Film adıda olur bundan.