Buda İkinci Çalışma 3D
-
-
buda ikinci die konu olmaz..
-
varan 2 çıktı diye geldik. :p
edit acemilik olarak güzel çalışmalar eline sağlık
-
hocam biraz daha ayrıntılara gir derim (: yapcan sen bu işi :)
-
Ooo hocam ilkine yorum yapmadım da bu güzel olmuş bak. Hazır listeden mi seçtin onları yoksa tek tek mi çizdin :) Çünkü musluk modellemeyi bilmiyordun da yanlış anlama :D
-
bloodmage bunu yazdı:
-----------------------------
Ooo hocam ilkine yorum yapmadım da bu güzel olmuş bak. Hazır listeden mi seçtin onları yoksa tek tek mi çizdin :) Çünkü musluk modellemeyi bilmiyordun da yanlış anlama :D
-----------------------------
öğrendim hocam :D tek tek çizdim -
Dostum tasarım güzel.Ama ışık ayarları ve renklerin gerçekçiliği konusunda sınıfta kaldın.Zamanla olucak merak etme.Materyallere yansıma vermeyi dene reflection kısmından.Ve ışıklandırmada sanki bana güneş ışığının yansımasını kullanıyormuşsun gibi geldi.Onu kullanma tek tek ışıklandırmayı dene.Güneş ışığı efektini kullanma bu tür iç tasarım çalışmalarında.
Tebrikler.
-
Birde son olarak modelleme kısmına önem ver.Çünkü farkettimki yaptığın objeler küp,silindir,dikdörtgenden ibaret.Demek istediğim hazıra konma , modelling kısmından kendi musluk tarzını, oturak tarzını , masa tarzını üretebilirsin.Birde desen olarak hazır olanları çok fazla kullanma.Mesela halıda hiçbir gerçeklik payı yok.
Yine tebrikler devam et.
-
tmm hocam sağol yavaş yavaş öğreniyorum :)
-
Bu 2. Çalışmanda Güzel Olumş Hocam Tebrikler.Yenilerini Bekliyoruz.
-
bu da derken da ayrı yazılır.