folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bunlara İnanmayın.



Bunlara İnanmayın.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2007
    Erkek

     

      eşimle ciddi olarak kavga ettik. flexkom a gitmiş 4500 tl ödemiş. 1000 adet kart ve modeme takılan basit bir plastik kutu göndermişler. Hangi devirde yaşıyoruz yahu . kocaman firmalar ,müşteri ile kendisi arasına adam sokarmı hiç ? işyeri olarak üye oluyorsun güya . elinde o kartla gelene indirim yapıyorsun filan falan. toplantıları bırakın takım elbiseyide en lüks otellerde ve otel içinde ferrari gibi arbalarla doldurup milletin gözünü boyuyorlar. Türk firmasıymış yerliymiş te falanda filanda . kobilere yani küçük esnaflara dadanmışlar. büyükler zaten muhatap alıp araya bu tür firmayız diyen tipleri koymaz. milletin umutlarıyla oynayıp onları kullanıyor birileride köşe oluyor birşey yapmadan olay bu !


    Temel adalettir .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2006
    Erkek

    mantık şu: sana bi kazık sokuyorlar sen de o kazığı çıkarmak için arkadaşlarına sokuyorsun böle de sapıkça bi sistem işte :)

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kazekage
    Kazekage's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Ekim/2010
    Erkek

    Bunların hepsi kolay yoldan para kazanmaya çalışan ve emek harcamadan para kazanmaya çalışan insanların inanacağı şeyler arkadaş etraf salak dolu bizim okuldada var bunlardan bi grup bilg mğhendislerini felanda kandırmışlar arkadaş ne aptal adamlar bari siz yemeyin am 400 dolara neyse sakinim. Keriz çok arakdaş adamlarda böle para kazanıyor akıllı bi adamın bulaşıcağı işler değil 

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 11/Aralık/2008
    Erkek

    bu kacıncı konu acaba, ben yazmaktan, millete anlatmaktan bıktım.

    söylenebilecek cogu seyi zaten söylemis müridler ama birkac ekleme yapmak istiyorum, bu isten para kazanan yok mu ? var, kesinlikle var ama tepedeki insanlar. bu konuda Türkiye'nin en agır sahıslarından biriyle muhabbetim var birkac senedir, gecen sene swiss otel'de genel bir konferansları olmustu, bunlar da karı-koca elmas denilen ünvanı tasıyor.

    biz sohbet ederken konferanstan cıkan bazı sahıslar yanımızdan gecerken selam verdiler filan.. anlatıyor iste sunlar su kadar kazanıyor, bunlar böyleydi söyle oldu diye. yaslarına bakıyorsun hepsi orta yası gecmis insanlar, üzerlerinde en pahalılarından giysiler, takılar.

    yani evet, bu organizasyonun tepesindeki adamlar dünyayı geziyor, seminerlere katılıyor, az calısıyor, altlarına aldıkları yeni yetmeler kosturuyor her ise, kaymagını da bunlar yiyor haliyle.

    son seker bayramı'nda babamla enistem konusurken acıldı bu konu, bir anlıgına kanım dondu, 95-96 senelerinde dedi sanırım, cok samimi bir aile dostumuz, babamla bir arkadasına söylemis böyle bir is var girelim mi diye, amway'den bahsetmis filan, bizimkiler istememis.

    yani o yıllarda bile bu adamlar varmıs aslında piyasada.

    o gün bu isi öneren sahıs, su an samsun'da özel bir hastahanenin müdürü (: network marketing isi yapmadı yani.

    özetle, "ben cevremdeki insanları bunaltırım, zorla da olsa ürün satarım, sattırırım" seklinde bir güveniniz varsa girin tabi.


    %40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
Toplam Hit: 3329 Toplam Mesaj: 35