Bunun Sorumlusu Sizce Kim?
-
Aşağıdaki resme bakın,insanları bu duruma düşüren kim,yardım eden kim,etmeyen kim,sizce bir müslüman ülke olarak yardım etmemiz gerek miyor mu? İçler acısı vahim bir durum
Burası uganda ve elini veren bir misyoner
http://www.milliyet.com.tr/content/galeri/tamsayfa/50yil/foto/1980.jpg
-
ertan yazık ya harbiden üzülyüom artık şu insanlara bu çile böyle olduğu sürece bitmicek abi saolasan paylaştığın için
-
abim warya içim sızladı.biz[ben] burda öküz gibi yiyoru[m]z onlar orada belki 1-2 gün aç yasıyolar.
-
vallahi yazık ya bunların sorumlusu bence hepimiz belki herkes bir gün verdiği sigara parasını bir kere o insanlara bağışlasa belki şimdi o durumdan daha da iyi olacakdı halleri.....
-
bizim derdimiz emekçi kardeşlermizle değil, o hükümet olan şerefsizler,milyarlarca para maaş alıyorlar,ülke kaynaklarını boş yere harcıyorlar,patronların ekmeğine yağ sürüyorlar,patronu zengin edecek yasalar çıkartacağına o insanlara yardım et,ülkemizde o kadar bor ve altın madenleri var ki,işine gelince kaynak yok diyorlar,şerefsizler imf ye olan borcunun faizinin faizini vermesini biliyorlar. Bunlar ahirette hesaplarını nasıl verecekler acaba. Fettullah amerikada keyif yapsın,dhpc,tikko gibi sol örgütlerinde başları belçikada,hollanda da dolaşşsın,erbakan gitsin dubaiye gezsin, sonra biz insanlarımızı seviyoruz desinler
Dünya alem onları........ -
ülketi tam hatırlamıyorum nijaerya belki olabilir.
devlet başkanı kıtlık vakti ulkenin tum tahıl stoklarını satmış ve ulkeden kaçmıştı. -
demin otobüste, otobüs duraklarında görmüştüm billboardlarda Türkiyede Öss ye 8.2 trilyon gibi bir rakam harcanıyormuş öle bir bilgi vereyim dedm
-
ya kendi rahatını düşünen bi insan devlet başkanı olsun milleti kandırsın sonrada ülkenin servetini yiyip kaçsın yazıklar olsun amk
-
bir insan eğerki aç ise karnını doyurmak için Hiç gözünü kırpmadan aklına gelebilecek her şeyi yapar..Ama baştakilermiz ne yapıyor..Millet vekilleri bile zam istiyor Sizce Bu revamı..Neden İstiyor..Oğlu kızı Amerikada Özel kolejde Ünivewrsitede okusun diye..Oğluna yeni bir araba almak için..v.s v.s bu resim onların hiç te vijdanını acıtmaz çünkü onlarda Vijdan denen birsey kalmammıs heleki Allah korkusu hiç kalmammıs..Allah Sonumuzu hayır eylesin..
-
Bunun Sorumlusu Sizce Kim?
Biz... -
Dünya...
Toplam Hit: 1329 Toplam Mesaj: 11