Büyük Ödüllü Yarışma
-
Arkadaşlar sahibinden.com bir yarışma başlatmış fakat ben yeni gördüm bugün yarışmanın son günü..
Kısaca olayı özetliyelim; Öncelikle Sahibinden.com'un facebook beğeni sayfasını beğeniyorsunuz daha sonra https://apps.facebook.com/ilaneksperi/ uygulamasını açıyorsunuz..
İçeride 4 kategoriden oluşan seçenek var veya tüm kategorileri aynı anda cevaplayabiliyorsunuz.
Günlük 10 oyun hakkınız var.
Yarışma 60 saniye sürüyor, 60 saniye içerisinde size ilan bilgileri ile beraber resim gösteriliyor 2 fiyat seçeneği veriliyor sizede 2 fiyattan hangisinin doğru oldugunu bulmak kalıyor.
UYARI : düşünerek cevaplarsanız 60 saniyede kendinizi parçalasanız bile 100 puanı geçemezsiniz
mauseye asılıyorsunuz tık tık tık yaparak sallayabildiğiniz kadar sallıyorsunuz cevapları tutturabilirseniz artık : )
ilk oyun bitiminde uygulama sizden kişisel ve iletişim bilgilerinizi istiyor, eksiksiz doldurmanız yarışmanın şartlarından birtanesi.
Ödüller :
1. Vestel 47" 3D Led TV
2. İphone 4S 32GB
3. Yeni İpad 32GB WİFİ - 4G
Şu anda günün en iyileri arasında 1. sıradayım.
Genel sıralamada en yüksek puan şu anda 405, bu puanı geçen veya yaklaşan ilk 3 arasında bugün ödülünü alır : )
Herkese başarılar..
-
Lazım olur.
-
eyvallah nickinin de hastası oldum :)
-
YasamaK bunu yazdı
Hafız, ateş ve barut gibiyiz seninle ; )
-
bana da günün en iysi diyor :|
genel kategorisinde :W ama zor yav şans işi biraz
-
bu işin bi ibneliği olmalı :W elle 140 ilan filan tıklıyorum
programla daldım 160-170 oldu daha hızlısına izin vermiyor görmüyor buton :F
sen nsıl çıktın 400lere
-
Clickerla denedim, mousela denedim, onla bunla denedim, 50milisaniyede bir, 100 msde bir , 250 ve 500 mslerde bir tiklattim, yok arkadas besinci siradayim 265 puanla.
-
Kreyzi bunu yazdı
bana da günün en iysi diyor :|
genel kategorisinde :W ama zor yav şans işi biraz
Gün yeni başladı diye olabilir herhalde.Netim yavaş olduğundan oynayamıyorum.Verdiği süre esnasında maksimum 5 soru görebiliyorum :D
-
cocaine bunu yazdıYasamaK bunu yazdı
Hafız, ateş ve barut gibiyiz seninle ; )
Aynen çok haklısın ;)
-
yarışmayı benmi başlatamadım yoksa artık yok mu?
uygulamanın sitesini tıklayınca sayfaya yönlendiriyo. herhangi bi uygulama açılmadı verdiğin linkte https://www.facebook.com/sahibindencom/app_112574212172218
-
kacirdik beeee. 22 agustos sonmus