C / Documents And Settings / Adminstrator Dosyası
-
arkadaşlar pc de bu dosyayı bulamıorm aynen c / documetns and settings giriorm adminstrator yokk nereye kaybolmş olabilir nereye kaçmış olabilir yardımlarınızı bekliorm _?
-
araçlar dosya seçenekleri görünüm sekmesinden gizli dosya ve klasörleri gösteri tıkla tamam
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
araçlar dosya seçenekleri görünüm sekmesinden gizli dosya ve klasörleri gösteri tıkla tamam
yok abi yine çıkmadı ya :S -
bende de yok kurarken admini kendim olarak yaptım sanırım
-
O zaman virüs vardır gizli dosyalar gözükmüyordur belki. Adres satırına dosya yolunu yaz. C:\Document And Settings\Administrator Yine gelmezse Administrator sensin demek ki :)
-
DarkSkull bunu yazdı:
O zaman virüs vardır gizli dosyalar gözükmüyordur belki. Adres satırına dosya yolunu yaz. C:\Document And Settings\Administrator Yine gelmezse Administrator sensin demek ki :)
yok abi 2 gün once formatladım pc yi hiç bişi kurulu diyil 0 virüs yokturda nedir bu yaw :S lazımdı -
kullanıcı hesaplarındakı adminstatorun kimligini kendine gore ayarlamıssın. yanı yeni hesap acmamıssın bide kendi nicki dene o c / documetns and settings giriorm (KULLAnıcı Adın ) bıde boyle dene.
-
Administrator klasörü olması şart değil. Bilgisayarı ilk kurduğunda isim olarak ne yazdıysan o vardır. Ne yapacaksan kullanıcı adının yazdığı klasöre girip yap.
-
Administrator hesabını sen etkin etmezsen göremezsin.
-
bir kereliğe mahsus olarak administrator hesabı ile oturum açmalısınki, kullanıcı hakkındaki dosyalar ve ayarları saklayan(documents and settings) klasörde bir yer edinsin.
yani güvenli moda girip bir kere açman yeterli veya hafıza kaydından administrator hesabını, normal modda çalıştırman için gereken ayarı yapmalısın.
-
bilgisayarı açtıgında karsına gelen kullanıcı hosgeldiniz ekranında ctrl alt del tuslarına 2 defa bas kullanıcı adına administrator yaz ve aç o klasor oraya gelecektir.
Toplam Hit: 1814 Toplam Mesaj: 11