folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder C / Documents And Settings / Adminstrator Dosyası

C / Documents And Settings / Adminstrator Dosyası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

arkadaşlar pc de bu dosyayı bulamıorm aynen c / documetns and settings giriorm adminstrator yokk nereye kaybolmş olabilir nereye kaçmış olabilir yardımlarınızı bekliorm _?

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    araçlar dosya seçenekleri görünüm sekmesinden gizli dosya ve klasörleri gösteri tıkla tamam

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek
    Cia bunu yazdı:
    -----------------------------
    araçlar dosya seçenekleri görünüm sekmesinden gizli dosya ve klasörleri gösteri tıkla tamam
    yok abi yine çıkmadı ya :S

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    bende de yok kurarken admini kendim olarak yaptım sanırım

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    O zaman virüs vardır gizli dosyalar gözükmüyordur belki. Adres satırına dosya yolunu yaz. C:\Document And Settings\Administrator Yine gelmezse Administrator sensin demek ki :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı:
    O zaman virüs vardır gizli dosyalar gözükmüyordur belki. Adres satırına dosya yolunu yaz. C:\Document And Settings\Administrator Yine gelmezse Administrator sensin demek ki :)
    yok abi 2 gün once formatladım pc yi hiç bişi kurulu diyil 0 virüs yokturda nedir bu yaw :S lazımdı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kullanıcı hesaplarındakı adminstatorun kimligini kendine gore ayarlamıssın. yanı yeni hesap acmamıssın bide kendi nicki dene o c / documetns and settings giriorm (KULLAnıcı Adın ) bıde boyle dene.

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Administrator klasörü olması şart değil. Bilgisayarı ilk kurduğunda isim olarak ne yazdıysan o vardır. Ne yapacaksan kullanıcı adının yazdığı klasöre girip yap.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    Administrator hesabını sen etkin etmezsen göremezsin.

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek

bir kereliğe mahsus olarak administrator hesabı ile oturum açmalısınki, kullanıcı hakkındaki dosyalar ve ayarları saklayan(documents and settings) klasörde bir yer edinsin.

yani güvenli moda girip bir kere açman yeterli veya hafıza kaydından administrator hesabını, normal modda çalıştırman için gereken ayarı yapmalısın.

..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek
    bilgisayarı açtıgında karsına gelen kullanıcı hosgeldiniz ekranında ctrl alt del tuslarına 2 defa bas kullanıcı adına administrator yaz ve aç o klasor oraya gelecektir.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
Toplam Hit: 1814 Toplam Mesaj: 11