C++ A Başladım Ama Yeni Başladım
-
arkadaşlar ben c++ öğrebnmek isitiyorum ne yaoçam.:(deplhi biliyyorum biraz o da çok alakasız c++ la.Bende geleceğin dili olan c++ a geçtim.Eee neler lzaım acaba.Teşeekür ederim
-
her zamanki başlangıç. kitap alcaksın. kaynaklar edinceksin. kafanı yorcaksın . oyuncakmış gibi oynuycaksın pratik yaparak.
eğer bu bana göre değil dersen baştan at kafandan. kolay değil geliştirerek öğrenceksin
-
hacım cpp piyasaya yönelik bir dil degil şu anda firmalar daha çok hızlı bir şekilde program geliştirebilicekleri plartformları tercih ediyorlar sana C#.net öneririm yok illa cpp dersen temeli çok zor degildir cpp normal algoritmayla halledersin ama yok efendim MySQL'e baglıyım yok şunu yapim dersen birazcık zorlanıyorsun....Cpp tek başına yeterlide kalmıyor daha çok QT ile felan ögrenmeni öneririm....
-
yeni başlayacaksan ve geleceğe yönelik olsun diyorsan herkez c# öneriyor ben pek bilmem bilenler birazdan daha ayrıntılı açıklama yaparlar
-
valla bende vb biliyodum sonra c++ ya geçiyim diye 2 tane kitap aldım ikiside c örenmeden c++ yi örenemezsiniz yazıyodu.sora c ye daldım ve bitirdim.şuan graphic.h gibi bazı standart olmayan fonxiyonlarla ve apilerle uraşıyom yani daha c++ ya geçemedim ama c# en iyisi bencede ...
-
hindistana gideniniz varmı bilmem ama çok şey öğrendim gidenlerden.
adamlar fiziksel hareket gerektiren işleri sevmezlermiş.masa başı iş onlar için karizmaymış.
bu yüzden yazılım konusunda ileri gitmişler.hatta microsoftun dev binasıda var orada .
valla yakında hintlileri geçceksiniz yazılım konusunda .D:
-
arkadaşlar son soru ben bu işi ileride profosyonel olarak yapıcam.Ve amacım para kazanmak. o yüzden lise bitince bilgeadamın kurslarına gitçem.O yüzden profosyonel olmam için hangi dili seçiyim yani.Hobi amaçlı değil.C++ dünyanın en güçlü dili imiş:s
-
Geleceğin dili mi? yeüheüeü
Since 1985..
-
bir bilgisayar müh. olarak sana önerim c işine takılma. SQL ve JAVA öğrenmeye çalış ama hobi olarak ille de c dersen bazı kitaplar önerebilirim e book olarak. yoksa internetten giriş-çıkış fonksiyoları filan kurcala bişeyler anlarsın. copiler olarak ise asla turbo pascal kullanma. sana önerim dev-c-c++ compiler.
-
neyi amaçladığına bağlı.
Şirketlerin it departmanları birden fazla alana ayrılıyor heleki otomasyon kullanılan şirketlerde bu sayı daha da fazla olabiliyor.
-Otomasyon kullanan şirketlerde embedded programlama ( c ve türevleri )
- Kumanda alatlerinde .net veya java gerçi c yine bunlara oranlı daha hızlı
- Şirket içi uygulamalarda .net veya java
- Web tabanlı uygulamalardada .net ve php
Bunları siemensin it departmanı verilerine göre söylüyorum. Sen hangi alanda ilerleyebileceğini kararlaştır. Ve mezun olduktan sonra niye bilge adama gidiyorsun onu anlayamadım? Bilgisayar mühendisliği okumayı neden düşünmüyorsun? Eğer başarabileceğine inanıyorsan programlama dilleri bekleyebilir üniversitede hayli hayli öğrenirsin.
-
rbtx bunu yazdı:
-----------------------------neyi amaçladığına bağlı.
Şirketlerin it departmanları birden fazla alana ayrılıyor heleki otomasyon kullanılan şirketlerde bu sayı daha da fazla olabiliyor.
-Otomasyon kullanan şirketlerde embedded programlama ( c ve türevleri )
- Kumanda alatlerinde .net veya java gerçi c yine bunlara oranlı daha hızlı
- Şirket içi uygulamalarda .net veya java
- Web tabanlı uygulamalardada .net ve php
Bunları siemensin it departmanı verilerine göre söylüyorum. Sen hangi alanda ilerleyebileceğini kararlaştır. Ve mezun olduktan sonra niye bilge adama gidiyorsun onu anlayamadım? Bilgisayar mühendisliği okumayı neden düşünmüyorsun? Eğer başarabileceğine inanıyorsan programlama dilleri bekleyebilir üniversitede hayli hayli öğrenirsin.
-----------------------------çünkü meslek lisesisiyim başka çarem yok:(
@zirzop_ce
niçin C ye takılmıyom hocam driver falan yaparım:)