folder Tahribat.com Forumları
linefolder C - C++
linefolder C++ A Başladım Ama Yeni Başladım

C++ A Başladım Ama Yeni Başladım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doktordanger
    doktordanger's avatar
    Erkek
    arkadaşlar ben c++ öğrebnmek isitiyorum ne yaoçam.:(deplhi biliyyorum biraz o da çok alakasız c++ la.Bende geleceğin dili olan c++ a geçtim.Eee neler lzaım acaba.Teşeekür ederim

Yeni wep sitem www.bilisimbilim.com inş reklama girmez::).Yaw reklamsa söyleyin kaldırız. her türlü haberi bulabilirsiniz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

her zamanki başlangıç. kitap alcaksın. kaynaklar edinceksin. kafanı yorcaksın . oyuncakmış gibi oynuycaksın pratik yaparak.

eğer bu bana göre değil dersen baştan at kafandan. kolay değil geliştirerek öğrenceksin

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

hacım cpp piyasaya yönelik bir dil degil şu anda firmalar daha çok hızlı bir şekilde program geliştirebilicekleri plartformları tercih ediyorlar sana C#.net öneririm yok illa cpp dersen temeli çok zor degildir cpp normal algoritmayla halledersin ama yok efendim MySQL'e baglıyım yok şunu yapim dersen birazcık zorlanıyorsun....Cpp tek başına yeterlide kalmıyor daha çok QT ile felan ögrenmeni öneririm....

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By1GKaL
    By1GKaL's avatar
    Erkek
    yeni başlayacaksan ve geleceğe yönelik olsun diyorsan herkez c# öneriyor ben pek bilmem bilenler birazdan daha ayrıntılı açıklama yaparlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dodobig
    dodobig's avatar
    Erkek
    valla bende vb biliyodum sonra c++ ya geçiyim diye 2 tane kitap aldım ikiside c örenmeden c++ yi örenemezsiniz yazıyodu.sora c ye daldım ve bitirdim.şuan graphic.h gibi bazı standart olmayan fonxiyonlarla ve apilerle uraşıyom yani daha c++ ya geçemedim ama c# en iyisi bencede ...

www.atsizcilar.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

hindistana gideniniz varmı bilmem ama çok şey öğrendim gidenlerden.

adamlar fiziksel hareket gerektiren işleri sevmezlermiş.masa başı iş onlar için karizmaymış.

bu yüzden yazılım konusunda ileri gitmişler.hatta microsoftun dev binasıda var orada .

valla yakında hintlileri geçceksiniz yazılım konusunda .D:

Temel adalettir .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doktordanger
    doktordanger's avatar
    Erkek
    arkadaşlar son soru ben bu işi ileride profosyonel olarak yapıcam.Ve amacım para kazanmak. o yüzden lise bitince bilgeadamın kurslarına gitçem.O yüzden profosyonel olmam için hangi dili seçiyim yani.Hobi amaçlı değil.C++ dünyanın en güçlü dili imiş:s

Yeni wep sitem www.bilisimbilim.com inş reklama girmez::).Yaw reklamsa söyleyin kaldırız. her türlü haberi bulabilirsiniz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Geleceğin dili mi? yeüheüeü

Since 1985.. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zirzop_ce
    zirzop_ce's avatar
    Erkek
    bir bilgisayar müh. olarak sana önerim c işine takılma. SQL ve JAVA öğrenmeye çalış ama hobi olarak ille de c dersen bazı kitaplar önerebilirim e book olarak. yoksa internetten giriş-çıkış fonksiyoları filan kurcala bişeyler anlarsın. copiler olarak ise asla turbo pascal kullanma. sana önerim dev-c-c++ compiler.

aaa
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek

neyi amaçladığına bağlı.

Şirketlerin it departmanları birden fazla alana ayrılıyor heleki otomasyon kullanılan şirketlerde bu sayı daha da fazla olabiliyor.

-Otomasyon kullanan şirketlerde embedded programlama ( c ve türevleri )

- Kumanda alatlerinde .net veya java gerçi c yine bunlara oranlı daha hızlı

- Şirket içi uygulamalarda .net veya java

- Web tabanlı uygulamalardada .net ve php

Bunları siemensin it departmanı verilerine göre söylüyorum. Sen hangi alanda ilerleyebileceğini kararlaştır. Ve mezun olduktan sonra niye bilge adama gidiyorsun onu anlayamadım? Bilgisayar mühendisliği okumayı neden düşünmüyorsun? Eğer başarabileceğine inanıyorsan programlama dilleri bekleyebilir üniversitede hayli hayli öğrenirsin.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doktordanger
    doktordanger's avatar
    Erkek
    rbtx bunu yazdı:
    -----------------------------

neyi amaçladığına bağlı.

Şirketlerin it departmanları birden fazla alana ayrılıyor heleki otomasyon kullanılan şirketlerde bu sayı daha da fazla olabiliyor.

-Otomasyon kullanan şirketlerde embedded programlama ( c ve türevleri )

- Kumanda alatlerinde .net veya java gerçi c yine bunlara oranlı daha hızlı

- Şirket içi uygulamalarda .net veya java

- Web tabanlı uygulamalardada .net ve php

Bunları siemensin it departmanı verilerine göre söylüyorum. Sen hangi alanda ilerleyebileceğini kararlaştır. Ve mezun olduktan sonra niye bilge adama gidiyorsun onu anlayamadım? Bilgisayar mühendisliği okumayı neden düşünmüyorsun? Eğer başarabileceğine inanıyorsan programlama dilleri bekleyebilir üniversitede hayli hayli öğrenirsin.

-----------------------------

çünkü meslek lisesisiyim başka çarem yok:(

@zirzop_ce 

niçin C ye takılmıyom hocam driver falan yaparım:) 

Toplam Hit: 2819 Toplam Mesaj: 11