C C++ Ders [Soru]
-
Merhaba değerli hocalarım tahribat ta yeniyim ancak bu bilgisiz olduğumu göstermez tabiki amacım diğer konularda gördüğüme göre prgramlamaya talep artmış durumda diyorum ki diğer bilgi sahibi hocalarımla surekli olarak dersler yayınlasak herkes bir ders yazsa nasıl olur fikirlerinizi belirtmenizi çok isterim saygılarımla
-
keşke olsa böyle birşey böyle arşive konsa ama pek ilgi olmuyor böyle konulara birileri çıkarda eyvallah der inşallah..
hadi o olmadı diyelim kaliteli video ders olanlar paylaşsa bile süper olur. Kapsamlı olacak şekilde, internettekilerin çoğu yarım yamalak.
-
Hocam video ders işi benim açımdan zor ama ben kendim bir denemeye kalkışmak istiyorum umarım başarılı olurum arkasını da getirmeye çalışırım ama tabi duruma göre değişir
-
ingilizce bilenler için youtubeda thenewboston kullanıcısının bir dünya tutorial videosu var.
ders yazmanın sonu gelmez ayrıca programlama dili öğrenirken internette arayıp bulamayacağın şey olduğunu sanmıyorum.
-
Güzel fikir bencede C ve C++ dilleri ile ilgilenen arkadaşlarla birlikte burada bir ders ortamı sağlayabiliriz. Her ne kadar video ve kitaplardan öğrenmeye çalışsak bile iletişim eksikliği büyük sorun oluyor insan bilen birilerini arıyor. :)
-
Temelleridir,şudur budur anlatan 63495324542 tane kaynak var bence basit şeylere vs. anlatmaya gerenk yok dediğim gibi zilyon tane var.Ama bu sitede çok sağlam c/c++ bilenler var,onlar zaman ayırıp 1-2 ileri düzey konular hakkında bir şeyler anlatsalar çok daha iyi olur diye düşünüyorum.
-
öncelikle C ve C++ a giriş yaparsan ben takip ederim başlamayı düşünüyorum da olmuyor video ile öğrenemiyorum ki
-
Aslında bir yönden de bakarsak gerçektende giriş amaçlı yüzbinlerce kaynak var düşüncem çok ileri seviye kaynaklar değil aslında ileri seviye kaynaklar hazırlamak hepimiz adına güzel olabilir diye düşünüyorum biraz düşünelim bakalım sonunda bir yere varırız elbet
-
tugberk baya baya sağlam duyduğum kadarıyla, duy sesleri tugberk bi arşivlik anlatım bekliyoruz :)
-
ulquiorra bunu yazdı
ingilizce bilenler için youtubeda thenewboston kullanıcısının bir dünya tutorial videosu var.
ders yazmanın sonu gelmez ayrıca programlama dili öğrenirken internette arayıp bulamayacağın şey olduğunu sanmıyorum.
abi ingilizce ne önemli şeymiş ya. tmm çatpat biliyoruz zorlayınca anlıyoruz ama çok sıkıyor gerçekten hele hele ders dinlerken bayıyor adamı bitsin istiyorsun. Sırf bunun için ingilizce çok önemli benim adıma..
-
@asa42 o konuda haklısın lanet olasıca pc dünyası ingilizcesiz olmuo :D
tugberk gerçekten sağlam bir bilgiye sahip gerek c c++ gerek assembly adına ancak döküman dizisi hazırlama konusunda vakti olur mu bilmiyorum umrarım ileri düzey birşeyler yazar