folder Tahribat.com Forumları
linefolder C - C++
linefolder C++ İle Site De Form Doldurmak ?



C++ İle Site De Form Doldurmak ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    philist
    philist's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2006
    Erkek
    Ya hu biladerler bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Denyo Launch yapıyor ya. Bir de php, java, asp için nasıl oluyor? Şimdiden teşekkür ederim. En iyi cevabı Holyone verir de o da kim bilir nerelerdedir. Bu topikten haberi bile olmayacak belki de. De saldırı için lazım değil bana. Yoksa zaten Denyo Launch V'i yapmak haddim değil yani. Neyse bekliyorum ben burda. Her 5 dk da bi sayfayı yeniliyorum yardım ederseniz sevinirim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Eylül/2005
    Erkek
    şimdi hedef sitedeki form kısmındaki tüm inputları parse etmen lazım yani yapıcagın kod önce curl gibi bir protokolle açıp okuyucak sonra inputları ve typelarını tespit edicek ve sonra olarakta aynı protokol üstünden yollıcak şimdi ders çalışıyorum(yaz okuluna kalan aklımı sikiyim) akşama belki yazıp veririm

    Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    philist
    philist's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2006
    Erkek
    Hacı süpersin sen. Bekliyorum ben burda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Eylül/2005
    Erkek

    philist bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hacı süpersin sen. Bekliyorum ben burda.
    -----------------------------

    bana güvenme çok çalışmam lazım :D
    sen dedigim şeyleri araştır zaten çözersin bu istedigin şey uzun birşey hemen olucak degil:D 


    Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    philist
    philist's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2006
    Erkek

    Yardım edebilir misiniz?

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    philist
    philist's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2006
    Erkek
    Flod gibi oluyor ama yanlış anlamayın. Belki şimdi bilen biri vardır diyerekten. Ben hala arıyorum ama bulamadım. Benim için elzem bir bilgi. Yardımınıza ihtiyacım var. php, jacascript, asp... ile düzenlenmiş web sayfasındaki inputlarınasıl doldururum, düğmelere nasıl basarım c++ ile. bcb6 kullanıyorum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    philist
    philist's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2006
    Erkek

    Ey yüce insanlar,

    Ey kutsal müridler,

    Biriniz bana bunu nasıl yapacağımı söyleyebilir mi? Psikolojim bozuldu. Kendimi garip hissediyorum. Her tarafım karıncalanmaya başladı. 

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    philist
    philist's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2006
    Erkek
    Sağolun ya. Çok yardımcı oldunuz. Harbiden.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzz
    Fuzz's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Temmuz/2007
    Erkek
    philist bunu yazdı:
    -----------------------------

    Ey yüce insanlar,

    Ey kutsal müridler,

    Biriniz bana bunu nasıl yapacağımı söyleyebilir mi? Psikolojim bozuldu. Kendimi garip hissediyorum. Her tarafım karıncalanmaya başladı.


    -----------------------------

    yağ çekmeye gerek yok.

    yukarıda curl kütüphanesini kullanıp yapabilirsin denilmiş, kimseden armutu pişirip ağzına düşürmesini bekleme.

     

    bu arada pc başında fazla oturma, kalk biraz dışarı çık. hem kan dolaşımın düzene girer karıncalanman geçer, hem beynine biraz oksijen gider. 


    "we lose ourselves but we find it all"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zombieone
    zombieone's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Temmuz/2005
    Erkek
    bcb  kullanmayalı 2 yıl kadar olacak ama izleyeceğin yol belli önce form nun hangi metotdu uyguladığını bilmen ve ona göre doldurma işlemi yaparsın post veya get.. get ise zaten url yi yeniden biçimler işi halledersin.. postta durum biraz değişecektir bcb içinde yanlış hatırlamıyorsam nmurl componentti olacako bu işler için kullanışlıdır.... bence sadece bu tür programlar yazıcaksan bcb de devam şuan gerçek manada kurumsal projelerin hiç birinde bcb ya da delphi kullanılmıyor sektor tamamen servis tarflı oldu.. ama böyle ufak boyutlu basit eğlence amaçlı programlar üreteceksen bcb o konuda iyidir.. 

    Ölüler ağlıyor
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    philist
    philist's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2006
    Erkek
    Artık kendimi yalnız hissetmeye başlamıştım. Duygusal intiharın eşiğine gelmiştim. Tam atlayacam ulan dedim bi kez daha bakayım. Baktım ama curl u buldum da bişi anlamadım. Beynime kan gitmiyor napim. Yağ çekmiyorum yağlıyorum. Bilgiler daha kolay çıksın diye. :P Teşekkür ederim gençler yardımınız için.
Toplam Hit: 1644 Toplam Mesaj: 11