folder Tahribat.com Forumları
linefolder C - C++
linefolder C++11 Yenilikleri



C++11 Yenilikleri

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Kasım/2007
    Erkek
    Tugberk bunu yazdı

    C++'a çok daha ciddi olanaklar geliyor, 2014 de minor, 2017 da major olmak üzere iki standart gelecek. Yeni eklenecek olanaklar için oluşturulmuş çalışma grupları (Study Groups) var ve beni en çok sevindiren SG1 ve SG4. Yanılmıyorsam SG1 concurrency ve parallelism, SG4 ise networking idi.

    Bunların dile standart olarak kazandırılması demek, en ileri seviye programların bile (Http server vb) %100 portable olması demek. Gelgelelim YeniHarman'ın dediği doğru, dil çok büyük ve karmaşık, zaten C++ kullanan firmaların hemen hepsi, C++'ın belirli bir alt kümesini kullanır. Yine de imkan imkandır :)


    Şu videoda Herb Sutter (ISO C++ komitesi ve Visual C++ ın başındaki adam) yukarıda bahsettiklerimi anlatıyor, çok eğlenceli, bu arada video da da vurgulandığı üzere C++'ın resmi sitesi, http://isocpp.org/ dur.

    http://video.ch9.ms/sessions/build/2012/2-005.mp4

     

    Bölümü bıraktım


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Mart/2012
    Erkek

    çiziyim lazımolacak.. tşk 


    BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    Şöyle bir bakıyorumda. Sanki .net framework 4-4.5; Php, Java ve C++ için sanki itici etki yarattı. Bu aralar hepsinde bir haraketlenme var gibi. Frameworklerle eklenen özellikler native olarak dillere eklenmeye çalışır hale geldi gibi.


    herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
Toplam Hit: 4914 Toplam Mesaj: 14