Call Center Yazılımı ?
-
herkese iyi geceler mürid kardeşlerim, bir abime lazım kendisi call center açmayı düşünüyor elinde bu tarz bir program varmı acaba aradım fakat bulamadım.
-
-
hackingo bunu yazdı:
-----------------------------
hocam kiralama filan diyor tam olarak fiyatlar nedir bir bilgin varmı?piyasada bu tarz programlar yokmudur hiç -
Bu tarz iş için programdan önce donanım önemlidir.ÖZel santrallar ses kayıt cihazları ve bunlarla birlikte çalışan özel yazılımlardan bahzediyorum.Böyle internet te filan bulacağını sanmam
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Bu tarz iş için programdan önce donanım önemlidir.ÖZel santrallar ses kayıt cihazları ve bunlarla birlikte çalışan özel yazılımlardan bahzediyorum.Böyle internet te filan bulacağını sanmam
hocam belki aramızda bilgili bir mürid kardeşimiz vardır bizi aydınlatır -
call center açmak nasıl oluyor hocam :S
-
yazdigim siteye gir, eski calistigim yer.. iletisim bilgilerinden ayhan beye ulas, yardimci olur..
-
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------aynen. açıpta napiyosunuz ?
118xx tarzındamı ?
-
FOXXLY bunu yazdı:
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------aynen. açıpta napiyosunuz ?
118xx tarzındamı ?
-----------------------------call center departmanı olmayan firmalara taşeron olarak bu hizmet verilebiliyor olması lazım .
-
Bizim işyerinde cwiiz kullanıyoruzz...
-
118xx tarzı bir sistem degil kendi ürünlerine satıcaklar zaten bir kaç program buldum fakat full versiyonunu bulamadım Advanced Call Center programın full versiyonu elinde olan varmı acaba ? yada daha farklı bir şey sunabilicek