Captcha Aşma
-
Merhaba arkadaşlar,bir siteye otomatik üye olmak istiyorum diyelim.Curl ile formu dolduruyorum,oluyor.Fakat bu captchayı nasıl aşıcam?Direk kırma veya sadece captchayı elle girmek mümkün mü?deathcaptcha gibi bir kaç şey araştırdım fakat ingilizce terk olduğumdan pek birşey anlamadım,bana yardım edebilirmisiniz.Şimdiden teşekkürler
-
öyle bi proje vardı gavurlar yapıyodu
1000 adet şu dolar felan
-
Form elemanlarını dolduruyorum benim istediğim sadece captchayı görüp elle doldurmak,program çalışsın,formu doldursun ben bir tek captchayı doldurayım üye olsun bu kadar
-
captcha geçilebilirse benimde yapıcağım birşey var çizik atalım konuya
birde bot mu yazmayı düşünüyorsun yoksa captcayı hiç göremiyorsunda onu mu aşmak istiyorusn hacı
-
zone bunu yazdı:
-----------------------------captcha geçilebilirse benimde yapıcağım birşey var çizik atalım konuya
birde bot mu yazmayı düşünüyorsun yoksa captcayı hiç göremiyorsunda onu mu aşmak istiyorusn hacı
-----------------------------bot yazmak istiyorum hocam,siteye üye olup reklam yapmak aslında amacım(staj yapcağım yer için) reklam yapacağım sitenin kayıt sayfasına giriyorum,kayıt için gerekli tüm alanları program sayesnde dolduruyorum ama captcha göremediğim için kayıtı gerçekleştiremiyorum.Açıklamam yeterli olmştur umarım
-
bir web browser yazıp inputları doldurup öylece sayfayı senin önüne bırakan bir şey istiyorsun anladığım kadarıyla veya bu senin işini görür
-
captchatrader apisini kullanıp paralı hesap alıcaksın
-
captchayı görüp ben gireyim diyosan ilk olarak curl ile form sayfasından captchayı çek daha sonra yazıp yeni haliyle post ettir
-
onparlak bunu yazdı:
-----------------------------zone bunu yazdı:
-----------------------------captcha geçilebilirse benimde yapıcağım birşey var çizik atalım konuya
-----------------------------bot yazmak istiyorum hocam,siteye üye olup reklam yapmak aslında amacım(staj yapcağım yer için) reklam yapacağım sitenin kayıt sayfasına giriyorum,kayıt için gerekli tüm alanları program sayesnde dolduruyorum ama captcha göremediğim için kayıtı gerçekleştiremiyorum.Açıklamam yeterli olmştur umarım
-----------------------------anladım muhendisiz.net için bir ara çok araştırmıştım ancak zor tbi pm de konuşalım
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------captchayı görüp ben gireyim diyosan ilk olarak curl ile form sayfasından captchayı çek daha sonra yazıp yeni haliyle post ettir
-----------------------------Captcha değiştikçe bnde programı mı değiştircem =/ tam olarak anlamadm hocam
-
zone bunu yazdı:
-----------------------------onparlak bunu yazdı:
-----------------------------zone bunu yazdı:
-----------------------------anladım muhendisiz.net için bir ara çok araştırmıştım ancak zor tbi pm de konuşalım
-----------------------------pm yollandı hocam