Casper Wirelles Sorunu
-
Müridler Casper da wirelles sorunum war..
Gecen arkadasa verdim pc yi o AirTies kurmus kablolu olarak kendi evinde nete girmiş.. ben pc yi aldım airtiesi kaldırdım.. wirelles le daha nete giremedim.. ağ bulmuyor. ne yapmam lazım..
-
cevap yokmu hacılar
-
aynı sorunu acer'da yaşadım wireless yazılımı kaldır tekrar kur düzeliyo :) şuan için bendeki çözüm bu :)
-
pit10din bunu yazdı:
-----------------------------
aynı sorunu acer'da yaşadım wireless yazılımı kaldır tekrar kur düzeliyo :) şuan için bendeki çözüm bu :)
-----------------------------hacım denetim masasındanmı bahsediyorsun ?
-
ordan bak warsa ordan sil ordan yoksa donanım aygıtlarına gir ordan sürücüyü kaldır de sonra tekrar kur :)
-
arkadaşlara katılmakla birlikte o dedikleri olmazsa sistem geri yükleme yap
-
sagolun hacılar deneyecegim..
kolay gele
-
hacılar driwer cd sinden yeniden yukledim deiştir dedim onar dedim hiç birinde olmadı..
halen kablosuz baglantım yok bi yardım lutfen
-
ya kablosuz bağlantım yok deme bağlantı gelir fakat çözümleme yapmaz neden önceki yüklenen driver sisteme yerleştiği icin
biraz kurcala zırt pırt onar de sallama ipler gir dns gir uğraş azcık kafasını karıştır sonra düzelir bnm pc de uyuzluk yapıo kafelerde falan wirelessde sorun yaşıyorum
-
hayırlısı bakalım ugrasıyoruz.
-
notebooklarda wlan ı kapatıp açmak için düğme oluyor onun açık olduğuna emin ol sonra aygıt yöneticisine gir donanımın aktif olduğuna emin ol driver ı güncelle